0 oy
643 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

16 haftalık hamileyim biliyorsunuz zaten. Ilk günden bugüne hiç kilo almadım 62 y le hamile kaldım bir ara 61 oldum sonra yine 62.

Bugün tartıldım 63 olmusum kilo almak da istemiyorum daha erken psikolojim bozuluyor niye böyle oldum ben :(

Siz kaç kilo aldınız ve ben bunu nasıl atlatırım kilo almak normal ama bunyem zaten kiloya elverişli alsam veremem de korkuyorum :(

Karnim da cıktı kendimi çok kilolu hissediyorum eşim de mutlu oluyor manyak midir nedir ya 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

22 kilo aldm  verdim takma sekerm :P

tarafından
Bebisi napacam kiz :))
tarafından
Ben bakrm sen calsrsn hahah
tarafından
Ahaha tamam o zaman ekran resmi alıyorum bunlari elimde delil olsun :))))
tarafından
Al bebeğimm al :)
tarafından
Tamam o zaman :)) ❤❤❤
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kız ben de 62 ile kaldım şuan 76 kiloyum o da en son tartıldığım kilo yani, güncel kilom ne bilmiyom

tarafından
Korkuyorum kuzum ya son aylar zaten çok alınıyor şimdiden karnım baya büyüdü
tarafından
38 haftalığım canım @İrem
Korkma gülüm Rabbimin izniyle kiloları aldığımız gibi veririz, valla ben hiç takmıyorum bebişler sağlıklı olsun yeter @Bkt
tarafından
Kişiden kişiye değişir ki sıkma canını bebeğin sağlıklı olsunda emzirirken bile çok gidiyormus kilo
tarafından
Sagolun canlarım ❤ benim de gider inşallah
tarafından
İnşallah
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Evlâdın için değer canım kucağına aldıktan sonra bunların hiçbirini umursamayacaksin inanki
tarafından
Öyle de kuzum hamilelikten mı nedir tuhaf hissediyorum kendimi
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Verirsin insallah yavaş yavaş alman normal dengeli sağlıklo beslen doğum sonra verirsin
tarafından
Inşallah kuzum şimdilik iyi ama sonrası için korkuyorum
0 oy
(496 puan) tarafından
20 kilo aldım sonra verdim gitti hiç diyet miyet de uğraşmadım günlük 2 ekmek rahat yiyorum ama hareketi olunca etiyop gidiyor kilolar 
tarafından
Anladim kuzum benim de gider insallah ya
0 oy
(216 puan) tarafından
7 kilo aldım ve verdim canım:)  oğlum 37 +2 de doğdu doğumdan sonra tartıldım aldığımı vermişim. Ama şu aralar iştahım açılmış tatlı falan istiyor canım almış olabilirim yine:)) 
tarafından
Az almışsin kuzum sen ben korkuyorum çok olur diye
(216 puan) tarafından
Dikkatli beslen bebeğe kilo aldıracak şeyler tüket almazsın canım bide bol bol su iç ben çok su içtim hiç ödemin olmadi bir yerim şişmedi
tarafından
Içmeye çalışıyorum kuzum olduğu kadar
(216 puan) tarafından
Ben bardakla yada sürahiden doldur iç yapınca içemiyorum canım pet şişeyi doldurur evin içinde yanımdan ayirmazdim öyle çok içerdim belki seninde işine yarar
0 oy
(331 puan) tarafından
23 kilo aldim ve dogumdan sonra sadece 10 kilo gitti su an goren hamileyim zanneder ama takmiyorum. Yavrumu saglikli bi sekilde kucagima aldim buyusun yemek yemeye baslasin sporla falam veririm. Bence sende takma kendinle barisik ol o kilolari evladin sayesinde aliyorsun canindan can getiriyorsun dunyaya bu yeter de artar bile kilonu sevmene 
tarafından
Sağol kuzum ya bu iyi geldi ❤
(331 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(3,135 puan) tarafından
68 le hamile kaldım 17+5 teyim 70 olmuşum. Ben de alacam gibime geliyor iştahım açıldı ve çok acikmaya başladım
0 oy
tarafından
Ben 63 le hamile kaldım 83 le doğuma girdim kırkım çıkınca 73 kalmıştı şimdi iki aylık oldu çocuğum ama aynıyım çünkü evden hiç çıkmıyorum azıcık havalar ısındı gezmekten veririm. Emziriyorum diye hiç diyet yapmıyorum hatta çok fazla yiyorum benim yediğimi normal bi insan yese 100 kilo olur ama almıyorum hiç. Biraz kıssam boğazımı veririm o yüzden hiç takma kafana ama bol bol vücudunu nemlendirir yağ krem ne bulursan sür çatlamasın ben çok çatladım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 222 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kadriyetaycur (1,287 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ozlem52 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 203 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde prenses sofiaa (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.