0 oy
542 göst.
Diğer kategorisinde (7,140 puan) tarafından
Dun ki postumu okuyan bilir esimle tartistik simdi kayananm 7 aylik olmus oglumu 2. Defa gormeye geliyor nasil davraniyim ben mesafeli olcam haa birfe annemlerde kaliyorum ya oda burda kalcakmis

7 Cevaplar

0 oy
(163,473 puan) tarafından
Kaynanan annendemi kalacak abooo 
(7,140 puan) tarafından
Evett cok sacma hiv bir samimiyetimiz yok ama burda kalcakmis niye yol parasi vermivek yarin kayni da buraya gelvekmis geri onunla binip gitvekmis
-Reklam-
0 oy
(764 puan) tarafından
Dünkü meseleyi bilmiyorum ama zaten annenlerde kaldığın için o da misafir gibi olur canım mesafeli davranırsın o da sana bişey diyemez annen olduğu için 
(7,140 puan) tarafından
Derde bile lafini alir canim hiic cekmem cunku fazlasiyla hak ediyor
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Yuhh sen annenlerde kaliyosun kaynananda gelip annenelerde kalcak ne kadar saçma
(7,140 puan) tarafından
Bencede cok sacma
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Kendin yakışır gibi davran kendisi utansın derim cnm aslında dediğin gibi olmuyo insanlara hak ettiğin gibi darandansın bu zamanda yinede sen eşinin hatrı için gereken hürlerini yap o utansın yaptigindan
(1,403 puan) tarafından
Ozaman hak ettiği gibi davran cnm benin kaynanam da çok sorunlu bana karşı bir şeyi var bilmiyom beni sevmiyo biliyorum ama eşim allah var ailemi çok sayar tabi benim ailemde sayar eşim annemlere gitsin bilmezler nereye oturmalar ne gedireler bunu da inkar edemez bende onun için onun ailesine yeteri kadar hizmetimi yapiyom ama hiç utanmiyo yine bildiğini okuyo
(7,140 puan) tarafından
Bu da utanmaz yuzsusun teki istemedikce burnumun dibinde bitiyorr
(1,403 puan) tarafından
Ben 15 günlük evliyken kaynanam bize kalmaya geldi ailece komşularım haka soyluyo hepimiz dudagimizi ısırdık dedi hiç urmtanmadimi dedi üstelik onlar gelince hepimiz birarada yatarız ben derim biz yatak odasında yatalım derim izin vermez hayır orası souk der yanımızda yarın der hiç utanmaz
(2,483 puan) tarafından
Seninkide benim ki gibi olmus 1 haftalik evliydik gorumcemin kocasi istanbula gitti gezmeye
gorumcem bizde kaldi 1 hafta yiyip içip gitti valla
Bendeki salaklik ne diye kabul ettiysem
(1,403 puan) tarafından
Gereksizlik ya hiç utanmiyolarmi ben anlamiyorum
0 oy
tarafından
Annengilde mı kalacak :D
(7,140 puan) tarafından
Aynn cok sacma degil mi
0 oy
tarafından
Mesafeni koy canım anlasin hatasini
(7,140 puan) tarafından
Koycam canim ama annem kiziyor
tarafından
Benim ki de öyle. Hep sen iyi ol diyor ama nereye kadar
(7,140 puan) tarafından
Valla olamam ksb da oldukca b.okunu cikariyot
0 oy
(452 puan) tarafından

kayın validen annenlerde mi kalacak inşallah yanış okudum. kalması bir şey değil de sorun yaşamısınız galiba soğukluk var var aranızda şimdi annenin yanıda birşey diyemez sana patlarrrrr :D

(7,140 puan) tarafından
Patlamaya onun yuregi yetmez canim patlarsa neler olacagini bilir amaa cok sacma gelip burda kalmasi samimi degiliz 6 veya 7 ayda bir gorusuyoruz ama ne yuzle gelip kalcak bilmiyom
(452 puan) tarafından
canım benim patlar derken yani sinirden gıcıklıktan içine dert olur :)
(7,140 puan) tarafından
Hmm anladim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,901 soru

24,146,911 cevap

334,694 kullanıcı

...