0 oy
951 göst.
Diğer kategorisinde (877 puan) tarafından
Öncelikle kimse yoğurdum ekşi demez biliyorum kmse kendini kötü görmez ama merak ediyorum çevremde bazı tipler var böyle birinin evine gittiğinde inceler temizmi değilmi tabağı çanağı nasıl diye yada bazı tipler sürekli bi laf çakma çabasındadır söylenen herşeyde art niyet arar karşındakini ezmye yermeye çalışır şaka yapıyomş gibi laf çakar aranzda böyle olan varmı :D çok merak ediyorum neden öyle yapıyolar geçen evime gelen iki misafr biri perdeyi kaldırdı camlarıma baktı nasıl siliyorsun falan dedi diğer buzdolabımı durduk yere açtı baktı fırınımıda açtılar ama böyle güler yüzle falan çok tuhaf geliyo bana böyle şeyler ya

31 Cevaplar

0 oy
(3,555 puan) tarafından
Evime kim olursa olsun geldiğinde misafirliğini bilecek öyle buzdolabı perde kaldırmak cama bakmak vs yapamaz gördüğüm anda hayırdır evimi satın almayı düşünüyorsunda sağı solu didikliyorsun der bozar gönderirim lafımı sokarım .

Öyle de biri değilim eğer gittiğim ev böyle cana yakınsa iyi anlaşıyorsam ve özelliklede küçük bebekli hamile ise yardım etmek için elimden geleni yaparım kaldı ki laf mı edicem 
(877 puan) tarafından
İlk defa gelmiş evime bişey diyemedimki zaten sohbet ediyomuş gibi yaptılar ama anladım yani
-Reklam-
0 oy
(496 puan) tarafından
Asla en nefret ettiğim şeydir ben insanları evine açık aramak için gitmem hoş muhabbeti varsa guler yüzü varsa ona giderim ama dediğin tipler benim çevremde de yok değil onlar gelmeden bütün evi temizlerim laf vermen ağızlarına çünkü arkamdan konusulmasindan nefret ederim duyarsam da mesafe mi koyarım 
(877 puan) tarafından
Yani işte çok saçma başkasının evini konuşmak ne zevk alıyolarsa
(496 puan) tarafından
İçleri fesat bacım kendilerini meşgul etcek konu bulmaları Lazım oturdukları da kendilerine sohbet malzemesi boşver konuştukça günahlarımızı alıyorlar gül geç
0 oy
tarafından

Ben eleştirim mesela bu huyumda var mesela insan kendi seçimlerini kendi yapar ve sonra şikayet eder ben bunu ve bu tarz şeyi elestiririm sen seçtin bunu o kdr iraden varsa ne olacagnu tahmin edersn bilerek bağımlı bir insanla evekenen arkadaşım var aşkı uğruna evlendi ama eşi bıçakladı ve öldü.. 

Mesela kız çocuğunu erkeklerin yanında değişen annelere sinir oluyorum hem haberlerde ki tecavüz olaylarından korkup bu hakreti yapması da ayrı çelişki bunu da eleştiritm ama ben yüzüne karşı söylerim arkadan konuşmam asla 
Yargilanirim çok kez yaptığım ve düşüncem saçma gelir ama bur süre sonra hak verilir bu da benim tecrübem
Birinin evine gidince oraya buraya bakmam tabi ki güler yüz önemli sadece yeterli 

Bir de bir anne gece vaktı dışarda kafelerde sigara içip hemde çocuğun yanında bunu görüyorm çoğu yerde üzülüyorm gerçekten

Bnm sınırlarım ve doğrularım var felsefem vardır her zaman onun dışında çıkmam bunları da tecrübe ile sabitledim bu yüzden üzülmem kirilmam kıran da uzende olmaz 
(877 puan) tarafından
Bunlar çok ayrı benm dediğim fesatlığına yapan insanlar hani başkasını eleştirip ezmekten zevk alan tipler :)
tarafından
Aaa hayır asla öyle yapmam aslaaa yapanı da uyaririm
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Aa ne kadar ayıp etmişler hiç öyle değilim cnm ya ne bileyim 
(877 puan) tarafından
Sorma canım ve sonra öğremdimki o buzdolabını açanın niyeti evimde eşya varmı yokmu ona bakmakmş düşünsene ya ne şeytanca
(5,437 puan) tarafından
Hay allahım ya eline ne gecicek
0 oy
tarafından
Değilim  ama keşke olaydım diyorum çoğu zaman yani çok değil birazcık olaydım yeterdi valla
(877 puan) tarafından
Olma kız boşver günah hep :D
0 oy
tarafından
Ben yapmam canım ama bana çok yapan olur. Komşular bile bı gün gelir yav gel evime kapım açık amma illaki bı laf sokusturacaklar ne anliyisalar  artık. 

Haaa bazen bu laf çalanlara cevabımı çalarım okadar yoksa durduk yere kimseye laf etmem . Kimsenin evinin daginikligini falan da görmem olabilir insanlık hâlidir
(877 puan) tarafından
Sürekli olursa bnde tepki veririm ama ilk defa geldiler bişey demedm artk
tarafından
Canm 6 yildirbu mahalledeyim aynı şeyleri söyleyip duruyorlar. Artık bıktım bende yeri gelince lafı yapıştırıyor um:)))) ilk geldiklerinde bende ses etmedim
0 oy
tarafından
sinir oluyorum oyle insanlara ne yazikki varlar 
(877 puan) tarafından
Hemde çok varlar :)
tarafından
ilk evlendigimde esimin akrabasi misafir odasinda sehpanin arkasina bakmisti şimdi temizde cocuk olunca görürüm demisti :)
(877 puan) tarafından
Temiz olsa bile kulp buluyolar :)
tarafından
yok illa pis görmek istiyorlar :)
0 oy
(2,483 puan) tarafından

Gittigim evin mutfagina dikkat ederim yalan yok valla

Ama kirliysede soylemem temizlikten konuyu acarim kendimden ornek verip surayi soyle yap daha iyi vs derim 
Ki banada denilmesini isterim ornegin evlendigimden beri dolabimda bi leke vardi herseyi denedim cikmadi bi arakadasim geldi 
Kuzum burasi leke olmus ver sileyim dedi 
Iste anlattim gecmiyo vs
Bulasik makinasi tabletleri varya onu sicak suda eritti orayi sildi 
Allah bin kere razi olsun dedim valla
Onun bilmediklerini ben anlattim bu gibi seyler
Ama yok tabagi kirli kasigi kirli soylemem gider yikarim yada silerim
Ama tezgah ustu kirliyse acımdan olsemde yiyemem
(877 puan) tarafından
Pis olan bi yerde bende yiyemem ki zaten kmse o kadar pis değildir ama belli etmem asla anlatmam kmseye
0 oy
(820 puan) tarafından
Ne kadar ayip ya misafirlige gittigin yere oyle yapilirmi kendim yapmam yapanada kizarim kimseyi ilgilendirmez benim evim istemeyen gelmesin demi yani
(877 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
tarafından
Yerine gore biriyim gerektiginde lafimi cakarim.Evime gelen biri boyle yapcak olursa cevabinida alir zaten:))
(877 puan) tarafından
Ama bnden büyük ve ilk defa gelmş zaten böyle güler yüzle yapıyolar ne diycm :)
0 oy
(667 puan) tarafından
Canim kysura,bakma sen tepkini koymayarak hata etmissin oyle sey mi olur ya
(877 puan) tarafından
Benden baya büyük kadınlar bide evime ilk defa geldiler bişey demedim canım ve dolabı açan kadın meğer evimde eşya varmı yokmu ona bakmak için açmış sonradan öğrendim
(667 puan) tarafından
Ben cok sinir olurdum canm ve bi daha evime almazdm
(877 puan) tarafından
Eşimn akrabaları canım bş daha zor gelirler zaten

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 346 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,579 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,842 soru

24,050,094 cevap

329,624 kullanıcı