0 oy
715 göst.
Diğer kategorisinde (421 puan) tarafından
Kızlar selamm daha 12 haftalık hamileyim zaman geçmiyo sanki durdu. Hep aklımda bebeğim hamile olduğum eşyalarını alacağım yıkayacağım odasını beşiğini alacağım günler biran önce gelsin istiyorum artık sanki yıllar varmış gibi geliyorrr 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

ZMAN GEÇMİYOR CANİM GECMİYOR :'(

9+0 

tarafından
Birak calissin canim benim esim 2 bucuk aydir evde 20 gun ise gitti sevindim suan isi durdular
O yuzden evde

Rabbim calisana bol kazanc versin
(421 puan) tarafından
İnşallah seninki dd iş bulur canım biran evvel Aminn rabbim işsizlere iş ekmek kapısı çalışanlara güç kuvvet versin inşallah cümlemize
(421 puan) tarafından
Bu arada 9 haftalıkken bende sürekli uyuyodum midem bulanıyodu tiksinmiştim herşeyden şuan iyiyim şükür mide bulantılarım halsizliklerim azaldı baya ara sıra oluyo
tarafından
Amin canim

Benim tiskinme filan yok canim hamilelimten oncede hep uyuyordum

Tek sorun cok duygusallastim
(421 puan) tarafından
Ben herşeyden tiksinmiştim evimden yatağımdan eşimden bile çok kötü bi durumdu herşey kokuyordu çkk şükür şimdi dahs iyiyim tek sorunun duygusallık olsun ne güzel maşallah :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben de 16 haftaligim geçmiyor yaa 
(421 puan) tarafından
Napacaz biz böyle bu sabırsızlıkla :)
tarafından
Sorma kuzum ya geçsin bir an önce istiyorum
0 oy
(163,446 puan) tarafından
Şafak karanlik senin bacim ☺️ 
(421 puan) tarafından
Ayyyy niye öyle dedin yaaa :)
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Aksine benimkide bana gire nasıl geciyo daha dün öğrenmiş gibiyim hamile olduğumu bugün 20 +3 olduk bana gire çok çabuk geciyo 
(1,403 puan) tarafından
Cnn korkarsan hersey basina gelir ben sürekli koltukları da kaldırırım perse de tanıyım mutfak dolabimida temizledim gardolabimoda temizledim bana dediler ağda yapma bekarligimdan beri komple yaparım hicde bişey olmadı hep diyorum ben onu rabbime emanet ettim diyom şans korkma hiçbişi olmaz allahım izniyle oyalan sürekli ben yarında perdelerimi yikiycam eşim sigara kullanıyo çok çabuk kitlenizi napim
(421 puan) tarafından
Doğru diyosun canım ama yinede çok uzanma ağır da kaldırma dikkatli yap
(1,403 puan) tarafından
Aslında bukadar abartmamak gerekiyor biliyorum cnm ama duramıyorum elimde deil
(421 puan) tarafından
Olsun canım bebeğini düşün en azından dolaplara uzanma perdelere uzanma Allah korusun bendd temizlik delisiyim inan evde gözüme batan o kadar çok şey varki ama günlük temizlik yapıp geçiyorum napıyım diyorum
(1,403 puan) tarafından
Cnn yine senin annen sana iyi kötü el atiyo benin hiç kimsem bana el atiyo çünkü burda driller bende yerimde durmuyom elimi vurdummu kendimden geçiyim zaten eşimde çok kızıyo bana işte napim elimde deil
0 oy
(25,181 puan) tarafından

Bende  geçmiyor geçmiyor diye diye 27 haftaya geldik şimdi hala geçmiyo :D

(421 puan) tarafından
Ayy canım ben 6.haftadan başladım geçmiyo demeye 6 hafta geçmiş işte ama bide bana sor nası geçti perişanım valla :D
(25,181 puan) tarafından
Sorma valla heyecan dorukta :)
0 oy
(316 puan) tarafından
Bende 11+4  gunluk hamileyim cuma gunu 6 olacak hep cinsiyet sıkıntısı etrafındakiler cinsiyet merakindan beni yediler bitirdiler cuma gunune de randevu almislar durumum olmadigi halde bos yere ozel hastaneye para veriyorum  yani bana da zaman gecmiyor gecsede kurtulsam modundayim 
(421 puan) tarafından
Hele doktorlara cinsiyetçi yaklaşınca iyice sinir olup söylemiyolar valla :) bende 12+2 de 2li taramaya gidicem sen girdin mi bilmiyorum belki bi tahmimde bulunur diyorum ama o bişey demezse ben nası sorcam güler mi yada ayıp olurmu diye korkuyorum :)
(316 puan) tarafından
Esime surpriz yapicam merak ediyorum de yada ona gore hazirlik yapacagim de bende suan bahane düşünüyorum da benim doktor inanmaz bizimkileri cozdu
(421 puan) tarafından
Yada ne zaman belli oluyo kaçınca ayda falaj diye sorarım belki bi tahminde bulunur :) inşallah öğrenirsin canım keşke gösterse de öğrensen ama öğrenemesende 14 15 de falan daha kesin öğrenirsin herelde
(316 puan) tarafından
Ben ogrenmek istemiyorum hadi erkekse kizimla arasinsa hep ayricalik olacak :(
(421 puan) tarafından
Yok canım öyle düşünme herkesin yeri ayrıdır.. Ben doğduğum zaman babam hemşirelere bidaha baksanıza belki erkektir demiş sonra gitmiş kahveye yanımda bile durmamış başka kardeşim de yok şimdi keşke 10 tane daha kızım olsaydı diyodu en son bu erkek aileleri niye böyle anlamıyom zaten illa erkek olsun illa bi tanr olsun yengem 4 tane doğurdu erkek olacak diye 4 üde kız oldu Allahın işi bu yaa

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 399 göst.
0 oy
3 cevap 166 göst.
27 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde mirayasel (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 440 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Medineseker (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 275 göst.
12 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu