0 oy
426 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (82 puan) tarafından

Kızlar görümcem alttan alttan bane akıl vermeye kalkıyor herşeye yorumu var bu durum canımı sıkıyor kaç kerede uyardım eşimle aram kötü oluyor ne yapaym ben

9 Cevaplar

0 oy
(7,931 puan) tarafından
Muhatap olma aynı evde değilseniz
(82 puan) tarafından
Değiliz ama hergün arıyor eşimi
-Reklam-
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Boşver canım bende gorumceyim iki güne bir arıyorum abilerimi akil vermeye başlayınca biliyorum de bende boyle yapıyorum felan de geç 
(82 puan) tarafından
Anlayış lazım canm iyi olsun her saat arasın hergün arar gıcık gıcık kunuşur yetmez gibi anne babasını zaten yönetiyor onları bana karşı.kışkırtıyor bi evin bi oğlu ile evliyim.şuan ayrıyız ama eninde sonunda aynı memlekette olucaz
(2,127 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun o zaman canm sıkma canını
0 oy
tarafından
Ayni durumdayız  ama ne yapayim he diyom icten içe  sinir.oluyom
(82 puan) tarafından
He deyince benimki iyice havalara girih abartıyor benda kendimi kötü hissediyorum niye cevabını vermedim dye
tarafından
Ay evet o da var ,susmak  bilmiyor  esimin yaninda ikende biz bunu biliyorz esin cok bilmiyor  bikmem ne deyip duryorlar sonra  esimin gözünde  onlqr daha degerli bilgili oluyor ablam kardeşim  çok  bilgili falan  diyor. Ve görümce  eve daha cok mudahale ediyor, bize esime mudahale ediyor, esimde onu  bilgili  sandığı  için  o ne yapsa kabul edyor
(82 puan) tarafından
Eşler neden ailelerine gelince gözleri kapalı inanıyorlar acaba onların hatalarını asla görmezler
tarafından
Sanirim hatalarına  sonradan girmek etkili
(82 puan) tarafından
Sinirimi bozuyor çok
0 oy
(864 puan) tarafından
Konuşma fazla mesafe koy he de geç ne yaplm huzur bozulmasinda
(82 puan) tarafından
Diyorum canm ben mesafe koydum arama artk ne dediyse kaynanam kayınbabamda tavırlı
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Niye kendi aklı çok mu ki sanada takviye ediyo kendi aklını kendi kullansın cnm ya ne derse biliyom bnde yaptm ettim de geç 
(82 puan) tarafından
Bizimkine he dedikçe dozuni artırıyor canım
(3,749 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm
0 oy
tarafından
He de gec ne takıyon belkı oda ıyılıgıne dıyordur bıseyler ole dusun 
0 oy
(5,514 puan) tarafından
He de gec ...
0 oy
tarafından
Bende de var bir tane yapmadığı kalmadı çok muhatap olmuyorum en guzeli
0 oy
tarafından

Benimkilerde oyleydi 

Akil verirdi ama bos akildi esimle yerdik birbirimizi 

Beni doldurmaya calisirdi 

Abim aldatir 

Abim pis sayfalarda gezer

Abim kumar oynar 

Esim evden kaveye gitmez gitsede 2 ayda 1 gider 20 dkk sonra gorumcem beni arardi abim kumar oynamaya gitti diye 

Bakti benden yol alamiyor 

Esimi arayim beni kotuleyip doldurmaya basladilar 

1   2   3 ortaligi kattim agir konustum 

Seni bana beni sana dolduruyor evimde yatagimda gozumu var gelsin abisine karilik yapsin dedim ben gidiyorum 

Bunu onada dedim eşini arayim gorumcemin esine de dedim ORTALIK FENA KARISTI SIMDI ESIM ARAMAZ ONLARDA ARAMAZ 

GALİBİYET BENİM :D

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,472 soru

24,058,836 cevap

330,043 kullanıcı

...