0 oy
950 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Mesela eşinizle oyun oynuyorsunuz isim şehir hayvan bitki eşya vardır ya çocukluğumuzda oynarız mesela örnek olarak eşiniz isim yerinde eski sevgilisinin ismini yazsa siz naparsınız

38 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bnde yazarm  bakalmm nasl oluyormus:D

-Reklam-
0 oy
tarafından

Eskiden beni severken kuzenleriyle oynamış canım kuzeni de ortak arkadaşımız benim adım buse eski sevgilisinin adı da burcuymus burcu yazmış kuzenine de bidenin göreceği yere koy demiş tinlamaadim çünkü o zamnalar yüz vermiyordum şimdi yazsa larca pinçik ederim :D

0 oy
tarafından

:D BÜTÜN SEVGİLİLERINI BİLİRİM GECMISINDE KI HAYATINIDA BILIYORUM ESKI SEVGILISININ 1 TANESI DE ALT MAHALLE DE OTURUYORDU GALE BILE ALMAM GECMISI DEGIL GELECEGE BAKARIM BEN SEVGISIMDEN ŞÜPHE DUYMADIGIM ICIN SORGULAMAM DIYELIM YAZDI BAYANLARIN HEPSI TEK ISIM DEGIL BÖYLE ŞEYLERE TAKILMAMAK LAZIM 8-)

0 oy
tarafından
Ayy ben bilmiyom ya hiç sevgilim olmadi diyor :D sadece öyle kız arkadaşları varmış okuldan inekmis zaten öyle şeyleri sevmezdim diyor :D zaten sonrasından babası vefat edince okulu bırakmış 13 yaşında 
0 oy
tarafından
Cocukluk baska bisey degil. Ortaokul asigi degiliz sonucta
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Büyük kavga çıkar zaten öyle bişey yapamaz
0 oy
(245 puan) tarafından

Bende eski sevgilimin ismini yazardim ikisinin bas harfide ayni zaten ismi duyunca cildiriyor ondan once cok kisa bir iliskim oldu ama yinede tahammulu yok:D

0 oy
(1,850 puan) tarafından

Hiç birşey demem nasil olsa tapusu bende :Donun için kavga mi edeyim yani simdi herifimle o an isim bulamamis onu yazmıştır 

0 oy
(360 puan) tarafından
Önce döverim sonra ısırırım kulaklarını bide dudaklarina vururum hic sevmez dudaklarina dokunulmasini sonra kuserim en az 1 hafta konusmam cok büyük bi hediye alması lazım özürü zaten haklida olsa haksızda olsa diliyo
0 oy
tarafından
hic sormadim eski sevgililerin ismini bilmiyorum yazarsa anlamam :)
0 oy
tarafından
Eskisi yok varsa da bilmiyorum 
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Eski sevgilisi olmamış bu yüzden yazamaz :D
0 oy
(13,671 puan) tarafından

Ayy hangi birini yazsın :D

0 oy
(40 puan) tarafından

Yazabilir artık bir isimden ibaret olduğu için çokta fifi:D böyle şeylere üzülüp üzüp can sıkmam 

0 oy
tarafından
Valla ayıp olucak belki buraya karşı ama ağzına scrdm
0 oy
(1,135 puan) tarafından

Ben yazsam kıyamet kopardı da onun hiç sevgilisi olmadığı için sıkıntı çıkmaz :D :D

0 oy
(12,271 puan) tarafından

Benim yanimda  ağladı  eski sevgilisi  için  kagida yazsa ne olacak:ermm:

0 oy
(912 puan) tarafından
Hic bir sevgilisinin adini söylemedi ya ben anlayamam :)) hic konusturmaz bu konulari bnde hic açmam ;)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,110 göst.
7 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde çetrah (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 313 göst.
24 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Balbazar (913 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 835 göst.
19 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 593 göst.