0 oy
492 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar merhaba vestel marka çamaşır makinem var yalnız yumuşatıcı kokmuyor çamaşırlarım ne yapabilirim kokutmasi için

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yumuşatıcını değiştir cnm bazıları sadece şişede kokuyor :)) ben hep kamelya aşkı kullandım kokusu harikadır ve kıyafetlerde kalıcı 
(14 puan) tarafından
Bu dediğini zi ilk defa duydum deneyecegim sagolun:)
-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından

Aynı sıkıntı bende de var cnm vestel köpük jet makinam o kadar yumuşatıcı kullandım farklı markalar fakat hiç koku kalmıyor üstelik sonradan kötü kokmaya başlıyor çamaşırlar sanırım makinalarda problem:dizzy:

0 oy
tarafından
Yumos gözüne su alırken dok canim
0 oy
tarafından
Ben yumuşatıcıyi detarjan bölümüne su aldiktan snra tekrar koyuyorum. Bi de markasini degistirmeyi dene bingo soft kullaniyrm aslnda bingonun bütün deterjanlarini cok seviyrm. Ben çamaşır konusunda cok takıntıliym koklaya koklaya katlarim camasirlari kokmuyosa tekrar yikarim.
0 oy
(471 puan) tarafından
Canım sana tek dicegim yumoş marka mavi şişesi olanı kullan. Lilyum ve lotus çiçeği. Bide kuruttugun alan çok önemli. Ben mesela kış olduğu için bazen boş odamda kurutuyodum 2 günde anca kuruyodu. Havasız ve uzun sürede kurudugu için koku fln kalmiyodu  güzel de kokmuyodu. Kaloriferin üzerinde hemen kuruyanlar diğer  sefer yıkayana kadar kokusu gitmiyor. 
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Çamaşır makinanın kazan temizleme programı var ise onu çalıştır yok ise 80 90 derecede 1 saat boş çalıştır yumuşatıcı gözü zamanla tıkanıyor deterjan artiklarida kalabiliyor çünkü o gözde bu sekil yapında yumuşattığı mis gibi kokuyor 
0 oy
tarafından
Başka yumuşatıcı al canım belki kokar 
0 oy
(14 puan) tarafından
Cevaplariniz icin cok sağolun dediklerinizi deneyecegim :)
0 oy
(645 puan) tarafından
Benimkide verstel bende iki defa durulatıyorum öyle iyi oluyo
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Bende çoğu yımuşatıcıy denedim ama çok kokmuyor ndnse anlamdım valla :)
0 oy
tarafından
Belki markadandie ben komsu catlatan.kullaniyorm ama kokusu cok.guzel :))) vatan mi ne yaziyo ustunde. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 107 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 165 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Laylammmmm (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (668 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 261 göst.