0 oy
512 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Bu dünyada hepimizin bir hassas noktası ,eksikliği, belki de yüzleşmek istemediği yaraları var benimki de babasız olmak bu eksikliğin izlerini hayatım boyunca taşıdım bir aile kurarsam geçer sandım yine geçmedi aksine cocugumla esimle olan iletişimime de elimde olmadan yansıtıyorum.bu sekilde bir eş bu sekilde bir anne olacağımı bilseydim asla evlenmezdim. Geçer sandım geçmedi. 

(Kapanmayan yaramsın baba)

https://onedio.com/haber/yalnizca-babasiz-buyuyen-kadinlarin-anlayabilecegi-25-zorlu-durum-469735

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde baba eksikliğim var ama ne olursa olsuj bunu kurduğun ailene yansıtma
tarafından
O mümkün değil
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok üzüldüm gece geceee:'(

tarafından
Baban varsa üzülme
tarafından
Var şükür rabbim başımızdan eksik etmesin..  seninki vefat mi etti kuzucummm
tarafından
Keske vefat etseydi diyeceğim bir konumda kiymetini bil babanın
tarafından
Vay be.
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Sun çok üzüldüm senin adına ya ne diyeceğimi bilemedim valla rabbim serinliğini versin
tarafından
Amin Allah razı olsun ne yapayım kader Allah güç kuvvet versin cümlemize
(1,403 puan) tarafından
Amin cnm amin
0 oy
tarafından
Benimde öyle ben 9 yasindayim gözlerimin önünde öldü ama ben anlayamicak kadar çocuktum
tarafından
Ama sonradan anlamışsındır:(
tarafından
Tabi annem ağlayınca anladım bi yandan ağlıyorum bi yandan annem sakinleştirmeye çalışıyordu en son komşu aldı beni yanına o gün giydiğim çorabı bile unutmam her şey o kadar net ki hâlâ
tarafından
Bunlar travmalar iste
0 oy
tarafından
Bahsetme kimselere yaramizda kalsinn
tarafından
Haklisin canım çok haklisin
0 oy
(47 puan) tarafından
Aynen bu durumu bende yaşiyorum babasizlik kadar zor bişey yok bu dünyada baba yaslandiğin dağdir suan bunlari yazarken bile gozumden akan yaşlari tutamiyorum en zoru da ne biliyo musun babanin var oldugunu hayatta oldugunu biliyorsun ama onun kokusuna sesine gulusune hasret kaliyosun cok zor ben hayatimda sadece babanin yoklugunu cok hissediyorum içim dr hep kanayan bir yara var ve hiç kimse bu konuda seni anlayamaz sana destek olamaz onun yerini dolduramaz ahh keşke diyorum en azindan ben ölmeden son bir defa ona sarilabilsem simsıkı onun hic unutamadigim kokusunu içime çekebilsem inşaallah içimde hep bir umutla yaşiyorum hep bunun için dua ediyorum rabbim kalbimizden gecenleri ömrümüze nasip etsin inşaallah
(47 puan) tarafından
Kacarak evlendigim için affetmiyolar:((
(47 puan) tarafından
Dört yil bitecek ama onlarin öfkesi bitmiyo
tarafından
Torunlari olmadi mi yumuşasalar tüh keske kacmasaydn değmez kimse icin
(47 puan) tarafından
İki tane oldu amma babam çok inatci kaçmasaydim istemediğim bir evlilige zorlaniyodum mecburen kaçmak zorunda da kaldik yani bu benimde istegim degil di bide eşimle benim aramizda biraz kultur ve yaşanti farkivar galiba birazda ondan siniri gecmis degil
tarafından
Inşaallah barisirsnz canim

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 278 göst.
0 oy
13 cevap 573 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Muallimekisisi (2,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 586 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Dalin (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 509 göst.

Kategoriler

1,474,087 soru

24,134,271 cevap

334,213 kullanıcı

...