0 oy
1,002 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (42 puan) tarafından
kızlar ben eşimden gizli sigara içiyodum sorup duruyodu bende yok diyodum korkuyodum çünki öğrenirde izin vermez diye. neyse balkona çıktım yaktım ysrım sigaramı tam içiyoken eşim camın arkasından gördü beni bişeyler alıyomuş gibi yaptım ama yemedi. geç içeri geliyorum defi neyse geçtim

anlat dedi ne alatayım dedim anlat işte dedi sustum   sustukça sinirlendi çantandan çakmak çıkmasından belliydi dedi yalan işte dedi bende evet ben yalan söyleyemiyorum hemen çıkıyo dedim. şimdi hiç konuşmuyo benimle ne yapabilirim nasıl kendimi affettire bilirim akıl verin 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olabılır bunda bısey yokkı kızarsın dıye bılmenı ıstemedım zaten cok ıcmıyorum de kendı ıcmıyor mu cok abartmasın konusmuycak bısey yok ortada 
(42 puan) tarafından
kendisi içmiyo dedim korktum diyemedim dedim adam mı dçvüyorum ne korkuyosun dedi
-Reklam-
0 oy
(769 puan) tarafından
Bize yazdıklarını ona anlat canım haklı gizli olmaz eş arasında özür dile yalan söylediğin için yalan yalanı doğurur huyunu biliyorsundur ona göre hareket et 
(42 puan) tarafından
huyunu biliyorum ama nasıl davrancamı bilmiyorum evet öğrenmesi biraz iyi oldu en azından okadar stres yapmam artık
(769 puan) tarafından
Öyle canım benim hakkınızda hayırlısı olsun
0 oy
(1,163 puan) tarafından

Hiç bişey yapma canım eninde sonunda konuşucak

Bu arada bende gizli saklı içiyorum1 kere yakaladı bi daha yakalarsa pohu yerim :D 

(42 puan) tarafından
ahahhaha benimde bi kere yakalamıştı rızam yok dedi tamam dedim aha yine yakaladı off offf :D
0 oy
(16,786 puan) tarafından
Saklamak ile.hata etmişsin arkasından sigara içmek gizlemek ve yalan söylemek oda haklı kendince 

Seni nasıl affeder eşini sen daha iyi bilirsin biraz düşünsün sende karşına alıp neden yalan söylediğini ve neden içtiğini sakladığını anlat elbet affeder ama.keşke içmesen 
(42 puan) tarafından
ahh keşke canım orta 2 den beri içiyorum 12 yaşındaydım başladığımda. haklı o yüzden bişey bile diyemiyorum
0 oy
(2,481 puan) tarafından
keşke yalan söylemeseydin artı nasıl anlamadı içtiğini kendidemi içiyor 
(42 puan) tarafından
yok içmez
(2,481 puan) tarafından
bacım sen eşinle yan yana gelmiyor musun hiç?
0 oy
(368 puan) tarafından
Şuan hiç üstüne gidipte daha çok ınatlasmasına sağlama bence . Ona belki içmiyorum etmiyorum demissin ona daha çok tepkisini koymuş adam çünkü sezmiş sana da sormuş etmıs sende yok yok dersen daha çok kızmasına sebep olmuşsun alışırlar ederler kesin kendisine de içiyorsa heleki ooo halinden anlar derim ve zamanı gelince elber konuşur edersiniz ya 
(42 puan) tarafından
demi benceden üstüne gitmiyim şimdi yatarken iyi geceler dedi normalde küs olsa asla demez anlayamadım nasıl tepki vermeye çalışıyo. kendisi 4 sene oldu bırakalı ama yiryakisiymişti
0 oy
tarafından
Adam hakli canim keske deseydin bastan neyse git saril op ☺☺☺
(42 puan) tarafından
yaklaşmaya korkuyorum karşılık vermez çünki oda benim zoruma gider
0 oy
(47 puan) tarafından
Galiba biraz ayni gibiyiz önceden içtigimi biliyodu hatta kendi aliyodu sonra yasakladi icme dedi ama insafina gelince birer tane verir tabi bende ondan gizli içiyom cok sukur simdilik yakalanmadim inşaallah yakalanmam içtigini kabul et ve bu konuda sana izin vermesini iste gizli icmemi kabul etmiyosan o zaman izin ver de
(42 puan) tarafından
ahh keşke ya seninki içiyomultu benimkisi içmiyo
(47 puan) tarafından
Evet canim iciyo ondan rahatim biraz sigara kokusundan falan anlamiyo kendisi iciyo diye
0 oy
(1,263 puan) tarafından

Yak bi sigara geç karşısına konuş :D kız kokusundan felandami anlamıyordu ben sigara içen arkadasimin evine gideyim eşim kokumdan rahatsız oluyor 

0 oy
(2,718 puan) tarafından
Kokusunudami almadi simdiye kadar canm ama hakli adam.boyle sey saklanirmi
(42 puan) tarafından
almadı canım içip yanına gitmem hemen krem falan sürerim ağzıma bişeyler atardım. korkudan sakladım ya
(2,718 puan) tarafından
Bnc ozur dile korktm canm de affttr bisekilde kendini guven yiklmamali esler arasinda
(42 puan) tarafından
haklısın
(2,718 puan) tarafından
Kolay gelsin canm
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Az önce bende balkonda ictim esim uyuyorken.. Ama ben emzirmiyorum sütüm yok gibi ohlon emmiyor sagıyorum gelmiyor.. Tüm gün okadsr stres oluyorum ki iyi geliyor günde bir tane.. Yeni başladım malesef ama icmessem icmem ben benimde eşim kızıyor yakalansam bizde küseriz.. Bir sekilde affettiremezsin ona Neden ictigini söyle.. Sana yalan söylemek istemezdim ama kısmandan korktum diye acıkla affederse affeder.. 
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Geç içeri geliyorum dedi ve geldi :D bşy olmaz kız barışırsınız sende gizli gizli iş yapma :) 
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Bıraaak cnm çocuklu annye olmaz eşin de razı değil
0 oy
(105 puan) tarafından
Kız içiyorsanda eşin evdeyken nie içiyorsun..benimde eşim bilir ama akşam onunla bir tane içtiğimi bilir.   Gündüz de ondan habersiz bi tane yakarım o da içtiği için anlamaz ama yakalansam kızar bide annemden korkarım bize geldiğinde sakladığım yeri görürse die..
0 oy
(798 puan) tarafından
Hamileysen ona sinirlenmistir.
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Mesele sigara içmen değil bunu saklaman başka şeyleri de saklıyor mu sorusunu aklına getirmiştir mutlaka. Sen onun çocuğu değilsin izin alacak da değilsin bence bi de adam kokusunu almıyor mu?

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,251 göst.
12 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,208 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,262 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 562 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,075 soru

24,081,445 cevap

331,224 kullanıcı

...