0 oy
416 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (923 puan) tarafından
Kizlar  ben 3.bebegimi 5 ay önce doğurdum .iki kez adet oldum bu ay adet olmadım 7 gün gecikti korunuyoruz kahverengi akıntım var çok korkuyorum bebeğim daha beş aylık no bı ihtimal olabilirmi emziriyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(458 puan) tarafından
Canım benim kızım da 4 aylık iki kez düzenli regl oldum bu ay sadece leke değdi düxensizliktir dedim önemsemedim veee bugün test yaptım sonuç pozitif
(923 puan) tarafından
Çok korkuyorum sağlık bakanliginjn verdiği ürünü kullanıyoruz ihtimal vermedim ama bikac gündür kasık ağrısı ve kahverengi lekelenme var
-Reklam-
0 oy
(964 puan) tarafından
Diğer dogumlarinin arasında ne kadar var canm 
(923 puan) tarafından
Biri dört yaşında diğeri iki yaşında buda beş aylık
(964 puan) tarafından
Benimde 5 aylık bir kızım var ve şuanda aynı senin gibi hamilelik şüphem var. 7 gün geciktim. Geçen adetten 1 hafta sonra 2 gün süren pembeli kahverengili minik minik akintilarim oldu. Çok korkuyorum. Eşim test almış gelmiş yapamıyorum bir türlü
(923 puan) tarafından
Dikişlerim iyilesmedi  tam olarak diğerleri çok küçük kondomla korunuyorum çok şaşkınim ve korkuyorum
(964 puan) tarafından
Bizde korunuyorduk bilmiyroum ya kafam çok karışık
(923 puan) tarafından
Sezeryan mi seninkide
(964 puan) tarafından
Evet canım
(458 puan) tarafından
ZeynepAsyam yaptın mı testi merak ettim benim kızım 4 aylık benim test pozitif çıktı
(964 puan) tarafından
Yok kız yapamadım. Sende mi hazirliksiz yakalandin :(  çok erken yaaa. Off seninde mi sezeryan
(458 puan) tarafından
Tabi ki hazırlıksız canım ama benim normal doğum
(964 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım. Ben testi yaptım negatif çıktı şimdilik.  İnşallah emzirdigim için gecikmistir :(
O kadar garip geldi ki o testi yapmak. 8 sene boyunca her ay yapar negatif görünce aglardim. Şimdi tek çizgi görünce ne yalan soyleyim sevindim. Ama içim bir buruk oldu. Eski günleri hatırladım
(458 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre hakkında hayırlısını versin inşallah bizim nasibimizde de böyle varmış demek
(923 puan) tarafından
Ay canım ben ilk bebeğim de senin gibiydim tek çizgi çıkacak diye bakamiyordum şimdi 3 tane iki kız bir oğlum var ikisi zamansız oldu yarada şükür ama dikişleri. İyilesmedi hala şişiyor kızarıyor kaşıntı oluyor yarın test alacam benim için dua et lütfen beş aylık daha kızım aklıma getiremiyorum hamileliği ama ben hamile kaldigimda kasık ağrısı ve kahverengi leke geldi diğerlerinde bu kaç gündür  o şekilde korkum oyuzden kondomada güvenmiyorum artık ebe kondom en sağlıklısı demişti ona güvendim olursa hayal kırıklığı ileride istiyorum ucude çok küçük. Millet artık benim mahremimi dilinden dusurmuyecek oda ayrı mevzu
(923 puan) tarafından
Aynen canım ben ilk bebeğim de senin gibiydim tek çizgi çıkacak diye bakamiyordum şimdi 3 tane iki kız bir oğlum var ikisi zamansız oldu yarada şükür ama dikişleri. İyilesmedi hala şişiyor kızarıyor kaşıntı oluyor yarın test alacam benim için dua et lütfen beş aylık daha kızım aklıma getiremiyorum hamileliği ama ben hamile kaldigimda kasık ağrısı ve kahverengi leke geldi diğerlerinde bu kaç gündür  o şekilde korkum oyuzden kondomada güvenmiyorum artık ebe kondom en sağlıklısı demişti ona güvendim olursa hayal kırıklığı ileride istiyorum ucude çok küçük. Millet artık benim mahremimi dilinden dusurmuyecek oda ayrı mevzu
(964 puan) tarafından
Boşver milleti kendini dusun. Kim ne derse desin. Yaparız laf olur yapmayız laf olur çok  çocuğumuz olur laf olur tek çocuk yaparız yanına kardes yap derler.
Hakkında hayırlısı isalalhrabbim gönlüne göre verir. Haber ver bana da merak ediyorum sonucunu
(923 puan) tarafından
Olur canım teşekkürler
0 oy
(1,491 puan) tarafından
Tahlil ver hemen bence bende korundugum halde hamile kaldım
(923 puan) tarafından
O tahlili vermeye nas gidecem bilmiyorum rabbim isteyene versin ama benim ucude çok küçük küçük bi ihtimalle hamile kalınabilirmi kondom delik cikabilirmi off
(507 puan) tarafından
Gorumcem kondomla hamile kaldı canım olabilir
(1,491 puan) tarafından
Olduysa yapacak bir şey yok canım benimde resim e bak üçü de küçük bide sezeryanla bu 4 hayırlısı olsun inşallah
(923 puan) tarafından
Dordude sezeryanmi canım doktor bana 3.de bile çok riskli dedi baglayalimmi dedi eşim ileride bir tane daha olsun dedi oyuzden baglatmadim 4 senin için riskli olur dedi doktor hakkımızda hayirlisi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 588 göst.
0 oy
37 cevap 891 göst.
14 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Brcak (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 540 göst.
14 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ❤Senoş'unAnnesi❤ (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,256 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde DianaAlmina (547 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,972 soru

24,066,294 cevap

330,385 kullanıcı

...