0 oy
455 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,690 puan) tarafından

Kızlar göğüslerim hamilelik dolayısıyla biraz büyüdü ve normalde 85B takıyordum, dimdik ileri bakıyordu şimdi sağa sola doğru göz çevirmeye başladılar :D:D toparlayıcı, düzeltici diyebileceğiniz kullandığınız bi sütyen varsa önerilerinizi alabilirim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yeminle koptum :D:D benimkiler de küçüktü büyüdü hamileyken sonrada süt vs emzirme sütyeni takıyorum saldım çayıra mevlam kayıra süzme yoğurt torbası olmaya ramak kaldi :D

(12,521 puan) tarafından
Benimki cacık oldu hahaha
tarafından
Kız benim ikinci doğumum
(12,521 puan) tarafından
Bende doğurdum 5 aylık 2. ☺️☺️☺️☺️☺️
tarafından
Bazılarının sarkmıyor falan ya ırsi yada düzenli spor yapiyodur annem 4 tane doğurdu hala masaAllahi var benimkiler pert :)))
(1,690 puan) tarafından
Evet ırsi ve yapısal. Doğumdan sonra direkt spora başlicam bu vücutla daha fazla yaşayamam en fazla birkaç ay daha :D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Tarifine cok güldüm :D 90 al tam olur

(1,690 puan) tarafından
Ahahhaha beden değil de acaba iyi bi marka var mıdır diye sordum aslında :)
tarafından
Carsiya cik al kiz marka onemli mi ama ben 6 sene once bi tana pentiden 10 liraydi aldim hala kullaniyorum hicbisey olmadi
(1,690 puan) tarafından
Doğru diyon artık düzgün bi markanınkini alayım napyım
0 oy
(16,783 puan) tarafından
Emziriyirsan spor yarım atletler çok ideal içinde Sünger olanlardan al 
(1,690 puan) tarafından
Daha hamileyim canım ☺️ Onu önerenler oldu zaten var da ben hani alttan desteklicek sarkmasını önlicek bi şey yapabilir miyim acaba diyordum
(16,783 puan) tarafından
He şimdi karnın büyüdükçe sutyen takmam zor olacak o yüzün son haftalarda takma daha iyi sarkmaz merak etme doğumdan sonra takmak önemli
(1,690 puan) tarafından
Önerin için sağ ol canım o zaman doğumdan sonra alır takarım :) ❤️
0 oy
tarafından
Hic ugrasma goguslerin sarkacak baya zaten  toparlayici al 
(1,690 puan) tarafından
Kurtuluş yok diyorsun yani :)) tamam o zaman
tarafından
Bosver benim goguslerim dik 85 bedendi ama simdi sarkik cirkin iyi ki anne olmusum bak diyorum mutluyum iste bebisime deger
(1,690 puan) tarafından
Orası öyle muhakkak ☺️
0 oy
(282 puan) tarafından
Takbiyeli sütyenlerden tak destekli falan toparlıyor sütün olmaz diyenler olabilir onuda söyliyim sütü etkilemiyor
(1,690 puan) tarafından
Daha doğurmadım canım ama doğumdan sonra da öyle takcam sarkmasını istemiyorum:(

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 411 göst.
29 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Tombikana (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 392 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde clk38 (1,504 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 150 göst.
0 oy
2 cevap 129 göst.

Kategoriler

1,468,837 soru

24,064,820 cevap

330,311 kullanıcı

...