0 oy
590 göst.
Diğer kategorisinde (170 puan) tarafından
30 haftalk gebeym dün dr. Gittim bebek 1 bucuk kilo dedi iyi dedi eve geldim bi arkadasm aradi beni kac kilo bebek falan dedi söyledimm aaa ne kadar az dedi aslında ilk başta iyi demişti sonra ben kendim az gibi geldi bana dedim oda evet az dedi sizce azmi kizlae ya

17 Cevaplar

0 oy
(1,455 puan) tarafından
Hayr kuzum gayet iyi ztn 30 haftasan snra kilo alıo bebekler senim bebiş 3 bçk kilo doğar en az tahmnimce
(170 puan) tarafından
Insallah cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sut yogurt ve yumurta tuket canim birde bol kuruyemis meyve bn kucuk oglumu 3800 gram dogrdm iki hafta erken dogdu doktor dedi iki hafta dolsa 4 kg doguramazdn masallah dedi 
0 oy
tarafından
Gayet iyi canım son haftalarsa kilo alıyor zaten
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Doğuma neredeyse 10 hafta var canım her hafta ortalama 300 400 alıyor bebekler. Gayet sağlıklı yani üzülme. İki hafta da en kötü yarım kilo alıyorlar. 8 hafta da doğsa bile 3 kilo almış olur. 
(170 puan) tarafından
Sagol cnm
0 oy
(452 puan) tarafından
gayet iyi son haftalar zaten kilo alıyor. o arkdaşınsa nasıl arkadaşsa  mutluluğunu paylaşıyon verdiği cevaba bak sinir bozucu 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Arkadaşın kadın doğum doktorum canım, ne bakıyorsun onun dediğine bebek 30 haftanın sonunda daha çabuk kilo alır. Doktorun iyi demiş. Bence de iyi. Muz ve kaşar peynir ye
(170 puan) tarafından
Muz kabiz yapyo canm ua
(7,931 puan) tarafından
Çok yemiycen canım az yiyecen bebeğe en çok anne karnı kilosunu muz ve kaşar peynir aldırır
(170 puan) tarafından
Alaym o zqman bebiş icin
0 oy
tarafından
O arkadaına benden çok selam söyle canım emi 

Hiç takılma gayet güzel bebeğünin kilosu❤
(170 puan) tarafından
Sagol cnm rahatlattiniz
0 oy
tarafından
Ayyyy ay cakasim var böyle insanların ağzına kendi doğursun daha kilolusunu bebeğinin kilosu gayet iyi canım venim az falan degil
(170 puan) tarafından
Kendi bebegi 20 haftalik 200 grammiş
tarafından
20 li haftalarda kilonun hiç önemi yok benim oğlum 20 haftalıkken ,430 Gr di buna rağmen 3.150 kg doğdu herkes zayıf dedi gelişmemiş çok küçük dedi doğdu 7 aylık şu an tosun gibi sağlıklı olsun yeter kuzum
(170 puan) tarafından
Amin cnm benm 3 kilo dogsa yine sukretcem
0 oy
(14,062 puan) tarafından
30 haftalık 1 buçuk gayet normal hatta bence fazla bile sen bakma milletin dedigine sağlıklı olsunlarda varsın zayıf olsunlar eme eme kilo alır yeter ki sağlıkla kucagimiza alalım çektiğimiz cefanin karşılığını RABBIM bizlere nasip etsin inş 
(170 puan) tarafından
Amin cnm benm millet konuşuyo işte
0 oy
(6,075 puan) tarafından

Anlamıyorum canım neden doktora değil de arkadaşına inanıyorsun 

Arkadaşına inanacaksan doktora neden gidiyorsun

Anne ve bebek sagliklisiniz çok şükür ve doğuma çok zamanın var 

Kasar peyniri tahin pekmez muz kivi yoğurt süt kefir peynir 

Yersen bebeğinde kilo alır bozma moralini ve bebeğinde etkilenmesin :angel:

(170 puan) tarafından
Tamm cnm sagol
0 oy
tarafından
30 dan sonra kilo alıyor cnm 
0 oy
(353 puan) tarafından
Kuzum, bebeğimin kilosu az diye üzüntüye kapılmak yapacağın en büyük hata olur. 30dan sonra kilo almaya başlar bebekler. Ve 1,5 kilo gayet iyi 30 için. Benim bebeğim 32. Haftada 1,5 kiloydu ve 10 günde yarım kilo daha aliverdi. Çok şükür bin şükür Rabbime. Sen ne kadar iyi beslenirsen o yavru da o kadar güzel kilo alır. Süt ürünleri (özellikle peynir yoğurt ayran ve sütlü tatlılar), balık, et tarzı şeyler tüket bolca. Bak nasıl da toparlıyosunuz :) 
(170 puan) tarafından
Ay cnm doktorda iyi dedi sadece o kiz canimi skti
(353 puan) tarafından
30da 1,5 diyosun. Benim 32de 1,5tu. Sakın endişelenip panikleme kuzum... Beslenmene dikkat et. ❤️
0 oy
(54 puan) tarafından

Doktorun ne dediyse o doğrudur canım biz bilemeyiz. Ama benim 30 haftada. 2 kiloydu hatta ultrason ölçümün de 32 haftalık çıkıyordu. 

image

(170 puan) tarafından
Maşallah kuzuya :)
0 oy
(777 puan) tarafından
Kuzum gayet iyi kilosu.kilolu doğması ya da kilolu olması sağlıklı demek değil ki..lütfen moralini bozma bunlarla.sağlıkla kucağına alacağın günü hayal et ❤
(170 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
(54 puan) tarafından
Ama canım ben muz süt kaşar peyni hastayım. Bunun etkisi çok olmuş olabilir. Sende dene yatmadan önce iç sütü gün içinde içme o bebeğe değil senin enerjine gidiyor. 
(170 puan) tarafından
Yatmadan önce iceym canm
(54 puan) tarafından
Aynen canım bana doktorum. Gün içinde tüketimi yapabilirsiniz ama siz hareket halinde olacağınız için bebeğe değil size gider. Gece yatmadan önce tüketirseniz bebeğe gider dedi
0 oy
(2,866 puan) tarafından
Hayır canım gayet normal benimde o haftada oyleydi
(170 puan) tarafından
Doktorumda iyi dedi
0 oy
(58 puan) tarafından
Canim benim bebegimde tam 30 haftalikken 1.5 kiloydu  normal bi deger bu ve 4 kilo dogdu son iki ay cok hizli kilo aliyor bebekler
(170 puan) tarafından
Yaa masallah insallah benim bebişde şaşrtr beni:)
(58 puan) tarafından
Merak etme canim her bebek kendine ozeldir sen hamileliginin tadini cikar :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
21 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek12 (148 puan) tarafından soruldu
+4 oy
8 cevap 446 göst.
21 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 837 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,813 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 401 göst.