0 oy
467 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Doğum yapalı 2.5 ay oldu 50 ile hamile kalmıştım 69 ole doğuma girdim şuan 54 kiloyum sutumu etkilemicek şekilde şu 4 kiloyu daha nasıl verebilirim yoksa daha vermek için zamanim var mı 54de sabitlendi kilom daha da gitmiceksanırım :ermm:

6 Cevaplar

0 oy
(769 puan) tarafından
55 ile hamile kaldım 67 ile doğuma girdim 62 kiloyum şurada bekliyim bende 
(4,285 puan) tarafından
Şimdi sadece bunu mu içicem anlatır mısın 3 gün mu yapcam
(12,762 puan) tarafından
Evet kahvaltı yapicsm yumurta vs sonra öğlen akşam bunu icicen sadece başka yok
(4,285 puan) tarafından
3 gün mu yapilcak süre uzatma olabiliyor mu
(12,762 puan) tarafından
Evet oluyo ister 2 ister 3 gün ama hergun yersen bikiyo  insan dene Bi süt etkilemesin
(4,285 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim canim
-Reklam-
0 oy
(704 puan) tarafından
Ay dert ettgm şeye bak 10 kilom kaldı doğumdann gitmiyor bnmde 2.5 ay oldu
tarafından
Ya benim çoğunluk ödemdi hemen gitti canım ya illa ki kaliyo bi şekilde doğum kilosu
(704 puan) tarafından
Bnmde 12 kilo gittide bn işte 22 kilo aldm ondn sanırım
tarafından
Olabilir canım ne kadar fazla alınırsa vermek o kadar zor yaza kadar gider 8nsallah ya
0 oy
(25,177 puan) tarafından
54 gayet iyi bir kilo neden vericeksin ki. Ben 54 le hamile kaldım inceciktim valla
tarafından
Boy 1.58 canım ama boydan kurtarmıyoruz
(25,177 puan) tarafından
Hmm anladım benim boy var ondan demek ki
0 oy
(12,762 puan) tarafından

54 güzel bir kilo bence sorun etme gene de ekmek kesme şeker 2 biraz egzersizler iki güne gider

Benim kızım büyük Ben sıkı bir diyet yaptım 3 ay olacak 72 den 55 e
tarafından
Ekmek ve şeker o kadar etkiliyo mu gerçekten çok çay içmem ama içtiğim zaman da 2.5 kaşık şeker atarim nescafe 3u bi arada olsa bile şeker atarim mutlaka :D
(12,762 puan) tarafından
Bende öyleydim şeker ekmek etkiliyor tabiki ben kestim skmdk 3 u 1 arada şekerli içen ben öyle bile içemiyorum  çok şekerli geliyo şekersiz alıştım ekmek şeker hamur işi kes yemek porsiyonlarin kucult pirinç plav yeme bulgur ye bol  su ve bol yeşillik ye pul biber yaptım pişik yaptı biraktkm zencefil zerdecal tarçın li yeidm çok kötü tadı var sonra tarçınlı sıcak süt içtim şuan kg sabitleme geçtim
tarafından
Tamam yavaş yavaş sutumu etkilemicek bi şekilde yapıyım bende zaten bulgur süt yapiyo diye pirinçden çok bulgur yapıp onu tuketiyorum en azından yaza kadar eski halime dönsem psikolojik olarak kendime gelirim hiç yoktan
(12,762 puan) tarafından
X İnan Seninki de onda bir şey yok kafana takma o kadar Sen sadece ekmeği şekeri kez biraz da porsiyon küçük Yani bir kepçe çorba iç bir büyük tahta iki tahta bulgur pilavı ye ekmek tüketir Sen sabahları sadece bir tane tam buradan akşam yiyeceksen 1 ekmek 2 kaşık Pilava denk geliyor hesapla Diyetkolik var oradan yiyeceklerin kalorisi ne bak ona göre tüket
tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
(7,930 puan) tarafından
54 çok değil ki boyun kaç 
tarafından
1.58 ya aslında normalde 48di kilom hep ama hamiliğimi 50 kilo ile öğrendim 7 haftalıkken hızlı kilo aldim benim istediğim 48 ama zor gibi o kadar düşmem
(7,930 puan) tarafından
Boylarını aynı ve 67 kiloyum hamile kalmadan önce 83 kiloydum
tarafından
Maşallah çok güzel vermissin o zaman
(7,930 puan) tarafından
Çocuk bakımı, uykusuzluk ve emzirmek beni yordu tüketti :-)
0 oy
(1,093 puan) tarafından
:0 aman allahım nasıl verdin o kiloyuuu bende 50 ile basladım doguma 68 ile girdim 65im yahu ama boyum 171 oyüzden saglıklı kilom bu diyorlar ama yinede kocaman oldum... Nasıl verdin ya
tarafından
Hiç bi şey yapmadım aslında ama doğumdan sonra dikişlerim patladı sezeryan yerim 2.5 hafta boyunca her gün pansumana gittim pansuman da öyle bildiğin batikonla silmek değil dikiş yerime bastıra bastıra içer de ki kanı akıttılar bu beni hem vücut hem de psikolog olarak çok kötü yaptı yemeden içmeden kesti 2.5 hafta icim de bi anda gitti kilolarim
(1,093 puan) tarafından
Ayyyyyy duymustum böyle yaptıklarını birinden daha gecmiş olsun ya..
tarafından
Sağol  canım o zamanlar canım çok yandığı için Hep ağlıyordum yemek yiyemiyodum geçti bitti şükür o günlerden olumlu olarak sadece kilo verdim onun dışında zor geçti tabi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,793 soru

24,035,509 cevap

328,900 kullanıcı

...