0 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından

Yeşil kartli olanlar ödediği ilaç parasını geri alıyormuş haberiniz varmi yani bilgisi olan kızlar aile sosyal bakanlığı alo 144 hattında bilgi aldım sgk olmayan vatandaslar aliyrmus sosyal yardımlaşma vakfinda başvuru yapabilirsinz dediler bana henüz gitmedim ben bana uzak olduğu için ihtiyacı olanlar gidebilir bence malum kış eşi calismayanlar var benimki gibi birde sürekli çocuklar hasta verdimz ilaç parasini geri aliyrz güzel bence 

Şimdi benim komşum dyr ben gitmism bir ara öyle bi şey yok demişler o zaman alo 144 niye dyr var alan varmi 

3 Cevaplar

0 oy
(14,062 puan) tarafından
Ilk defa senden duydum canım eğer varsa da çok iyi olmuş 
(181 puan) tarafından
Evet cnm internette baktım varmış bide benim annem başka şehirde yaşıyor ordada varmış annem kaç kere almış hem onun hem çocukların alimiyrms benim fırsat m olsa  gidecem sosyal a bana uzak olduğu için gidemiyrm
(14,062 puan) tarafından
Hııımm araştırmak lazım ihtiyaç sahibi olan var
(181 puan) tarafından
Evet cnm ilaçlara bir sürü para oduyrz bide bazen yerler var bilerek vermiyorlar sosyal 'lar mesela ben ikiz yardımı aliyrm kaç kere gittim aşı yardımı için olmuyrlar dediler bana ikiz alıyorsun yetermiş dediler geldim 144 aradım oluyr dediler ikisini alabilirsin dedi bana tekrar gittim bu kez dedim oluyor 144 aile sosyal bakanlığı aradım  dedim artık sustular hemen tm oluyormuş biz yanlış anladık bahane aradılar sonra yaptılar şimdi aliyrm insanı cahil yerine koyuyorlar yani 144 demişse varsa vardır bence
tarafından
Ne kadar aliyorsunuz
(181 puan) tarafından
Ikizlerin iki ayda bir 600 aliyrm bez ve mama için asi da henüz almadim yeni başvurum kabul oldu ama 144 dedi çocuk başına ayda 35 tl asi parası iki ayda bir geliyor cnm
tarafından
BENİM engelli maasim var bana verilirmi acaba
(181 puan) tarafından
144 ara cnm her bilgiyi verirler
tarafından
Yarin sabah ilk isim aramak olacak
(181 puan) tarafından
Ara cnm akşam 6 kadar mesai var  ücretsiz dr arama tc ni soruyor lar orda yardım dosyan gozukuyr her yardım hakkında bilgi veriyorlar çok iyi kibarlar
tarafından
Sadece coxuklarinmi aliniyor peki
(181 puan) tarafından
Anne ve çocukların
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benimde yesilkarrt ve özel hastaneye gidiyorum ilaçlar çok pahalıya patlıyor bana..

(181 puan) tarafından
Aynen cnm çok pahalı benim de iki bebeğim var sürekli hastalar her ay hastanedeuim oglumda broşit hastalığı var esimde çalışmıyor işi yok kışın valla çocuklarımın ihtiyaçlarını onların ikiz yardımıyla aliyrm
0 oy
(820 puan) tarafından
Ben kac kere gittim isine gelirse veriyorlar  valla banada yok dediler bende 144 du aradim ordaki calisan sen git bizi ara yok derlerse diyen memurun adini soyadini al dediler sonra ben arayinca kivirdilar ilac katilim payi degil ama aile yardimi adi altinda 250 tl yatirmislar bende engelliyim canim bu arada soyle bir baktim gercekten ihtiyaci olani oteliyolar suriyelilere ve durumu iyi olanlara veriyolarlar hakkinizi arayin her turlu
(181 puan) tarafından
Aynn cnm banada aynısını yaptılar ikiz parası alırsn yeter asi yok dediler sonucta ihtiyacım var ki istiyrm 144 aradım oluyr dediler bana tekrar gittim Bu kez dedim 144 demiş oluyr sonra yaptılar aynn sonra kivirdilar resmn
(820 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hakkini aramayi bileceksin ihtiyacimiz olmasa niye gidelimki yani benimde esimi isden cikardilar is bulamadi gittim ona ragmen yok ole yok bole al dedim buna anlat sonra aile yardimi adi altinda yapmislar bidakine itiraz edecem o benim hakkim devlet veriyo sen kimsin
(181 puan) tarafından
Aynen cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 135 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sevmm (2,184 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde clk38 (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 908 göst.
25 Mart 2020 Diğer kategorisinde Budak0101 (467 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,976 göst.
28 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Şunu da ye kalmasın (2,199 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,223 soru

24,151,064 cevap

334,910 kullanıcı

...