0 oy
942 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,757 puan) tarafından

Içim titriyor resmen ter basıyor canım yanıyor midem öldürecek beni çok acıyor midem dokununca bile acıyor yanıyor adetime göre 6haftalik en son ki değerime göre 4 haftalik fln gebeyim bu nereye kadar gidicrk:((( bilen var mu??? Dün süt içtim iyi gelir diye daha da berbat ettiydi beni :'(   bu arada idrar da enfeksiyon var bu durum etkiler mi?

11 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından
Ohoooo bacım daha yolun başındasn
(3,757 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın peki? Be
(3,757 puan) tarafından
Bende ilkkez gidicem kadın doğuma cuma günü bi gidyim bakalım ne diyeck
(3,443 puan) tarafından
Kadın doğum pek bişey yapmaz bence hamileliktn deyip gönderiyor
Sen özellikle. İşte ultrason safra için

Bana ameliyat dedi yatış verdi kızım 7 aylıktı kaçtım hastaneden :D

Bı acillik vaka yaşayana kadar bekliyom bı gün bı gundur kızlarım için ben olmasam uyumazlar :(
(3,757 puan) tarafından
Safra için ultrasonu kadın dogumcudnmi isteyim anlamdm canım? :)
Ve birdaha doktora görünsem iyi olck ama zamanm olmuyor ki kızım var çünkü:(
Aah bu annelik hep fedakarlık istior kiyamiorz evlatlrmza bende gidemiorm :((
(3,443 puan) tarafından
Ya her doktor aynı değil kendisi bile anlayabilir yoksa
Mesela ağrım yanma dediğinde bazı doktorlar ilaç verip gönderiyor başka şeylere ihtimal vermiyor
-Reklam-
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Bulanıyor mu yanıyor mu?
(3,757 puan) tarafından
Yanıyor canım acıyor cook
(2,481 puan) tarafından
Doktora görün canım bir sıkıntı olmasın midenle ilgili
(3,757 puan) tarafından
Hangi bölüme gidiyim bliormsn acaba canım?:(
(2,481 puan) tarafından
Kadın Doğuma git bence onlar yönlendirirler
0 oy
tarafından

Elma çok iyi geliyor elma ye 

(3,757 puan) tarafından
Yiyeceğim canım teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim bende çok işe yaradı , midemi rahatlatan  tek şey elmaydi
(3,757 puan) tarafından
Mide koruyucu icemem dimi cnm?
tarafından
Onu doktoruna danis , şimdi burda birşey desek hamilesin bebeğin kötü etkilenmesin ama.doktorun sana gerekli olan ilaç varsa kesinlikle verecek
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Ayy simduden basladiysa yandin sen
(3,757 puan) tarafından
Hemide ne yandim
0 oy
tarafından

Kiz benimki 21 inci haftada hala yaniyo dun gece bi gr uyuyamadim sinirden agliycaktim ama benim genelde portakal domates aci biber sogan bide tursu yiyince felaket dunde esime tursu cikardim vi parca agzima attim beni öldürdü sabaha kadar suan hala bulaniyo ve yaniyo gecmedi bidaha tovbe :(:(:(

(1,690 puan) tarafından
Eğer rennie’den korkuyosan (ki herkes içiyo ama bi şey demiyim). Bir tatlı kaşığı karbonatı ağzına al bi bardak suyla yut tüm gece rahat uyursun geçiriyo. Rennie de karbonatın şurup hali zaten
tarafından
Kiz çarşamba baska bi dr a gidicem ona soylerim bi zaten benimki cok fazla bulanmiyo yanmiyo sadece dedigim seyleri yersem onada dikkat ederim yemem artik
tarafından
Sagol canim yinede ilgin icin  :**
(1,690 puan) tarafından
Onları zaten yememen lazım canım ama olur da canın ister yemiş bulunursan, dediğim gibi karbonat yatabilirsin :) bonus bilgi kalsın sende ahaha
tarafından
Sagol canim tamam  :**
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Renie içiodum bi şişeyi bir gündee
(3,757 puan) tarafından
Ona canisi
(3,757 puan) tarafından
O ne canisi
(1,455 puan) tarafından
Renie şurup mide yanması için
0 oy
tarafından
Kiz nerdeyse başlığa Göre yazsam dicektim ki saçlar çıkıyo bebekte ondandır. Ama sen daha yeniymissin ben 24+2yim midem yanıyor her yerim ağrıyo geceleri uyumak zor oluyor saga sola dine döne senin ki neden yaniyo anlamadim doktoruna söyle ancak enfeksiyon oluyo bende ilk ay cok oldu kötüydü baya doktor hamileliğe zarar olmayan antibiyotik tek kullanım toz verdi. Doktora söyle mutlaka
(3,757 puan) tarafından
Acilde yazmıştı cuma günü ama alamdydm bugün almaya caliscm o yazdığı ilaç o canım idrar enfeksiyonu icin
0 oy
(859 puan) tarafından
Çok erken başlamış kuzum 29 veya 30 haftalarda idi benimki doğuma kadar sürdü çok kötüydü 
(3,757 puan) tarafından
Benim kizim da da geç oluordu ara ara ama bu çocuk beni erkenden mahvediyor
0 oy
(259 puan) tarafından
Süt iç canım süt geçiriyo hemen 
(3,757 puan) tarafından
Dün içtim mahfetti ayakta durack hal bile brkmdi kuzum korkuorm
(259 puan) tarafından
Dememki sana fayda etmemiş canım yigurt falan da yerdim ben yada doktora git canım mide yanması için ilaç yaziyo bebeğe de zararsız
(3,757 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim
0 oy
(353 puan) tarafından
Oyy çok geçmiş olsun kuzummm.. Gebeliğin netleşti demek. Ilk evladın da küçük gerçi ama... Hakkinda hayırlısı olsun güzel anne... 
(3,757 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum benim
Valla daha kadın doğuma gidemedm cuma gidicem bakalım kese görüncekmi:/ inan istemiorm ikinci çocuğu ama yapacak birşey de yok:(( kizim da herşey zordu dogumdan sonrada zordu hala da ole iken tkrr aynı şeyler yaşamak nereye kadar nasl dayanrm blmiorm:(
(353 puan) tarafından
Oy sana kurban... Dediğim gibi, belki hazır değilsin ikinciye ama Rabbim gonderdiyse eğer vardır bi bildiği :) Merakta bırakma bizi. Dualarımız seninle güzel anne...❤️❤️
(3,757 puan) tarafından
Hiç hazır değilim hemde br yandan da icim.rahatsz böyle dedgm için :( ama inşallah kimyasal fln dir diye dua ediyorum rabbim olmayanlara bakablck olanlara nasip etsin inşallah:((

Olur ederim güzel yürekli arkdsm⚘❤
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Ilk haftalarda gayet normal bunların olması ileride daha çok olcak 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 462 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
3 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mona Lisa (1,130 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
18 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
16 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,430 soru

24,098,907 cevap

332,266 kullanıcı

...