+1 oy
1,231 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

.................

6 Cevaplar

0 oy
(10,885 puan) tarafından
Yine ne kaçırdım acepp
tarafından
Kız resim yuklenmedi :) o yüzden öyle oldu yeni yükledim :)
(10,885 puan) tarafından
Amenna ve sakkakna
-Reklam-
0 oy
(163,444 puan) tarafından
Kiz allahtan korksalar kadina el kaldirmazlar aldatmazlar 
tarafından
Kız benim eşim o kadar haksızlık yapiyor , sonra dönüp bana sen Allah a nasıl hesap vereceksin , erkeğin hakkı kadında çok fazla diyor , eziyet gören ben yine haksız olan ben :)
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Allah tan korkusu olan zati yapmaz ki 
tarafından
İnsanlar öyle bir hal almış ki , artık kendilerini neredeyse  ölümsüz sanacaklar
(16,787 puan) tarafından
Kıyamet kopunca anlarlar
tarafından
Yine Annalarinin eteklerinin altına girerler :) ama bu sefer annalaroda onları kurtarmayacak
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Vicdani merhameti olmayan insanlardan bahsediyoruz
tarafından
Aynen öyle vicdani ve merhameti olmayan insanlardan, yüreği merhamet ile dolan insan böyle olmaz ...
0 oy
tarafından
Bunu alıyorum:)
tarafından
Al kiz al :) :) ❤❤❤❤
0 oy
tarafından

image

............. :(((((((
tarafından
Allah korkusu yok ki bu merhametsizlerden , :( :(
tarafından
Hic kimse hicbir erkek babam kocam abilerim dahil (s.a.v.)  efendimizin kesip attigi tirnagi olamaz   :((((    onun ahlaki ne guzelmis hanimina yardim edermis cocugunun altini bile temizlermis ama simdiki odunlar o senin isin diyo  :(((
tarafından
Kız inan ki benim bu hamile halimle eşim nerdeyse beni sırtında taşı diyecek o derece ...
Bazen bana onu yap şunu yap diye o kadar iş buyurur ki anlamiyorum onu hiç,
tarafından
Bizimkide ben dun kizimi yikadim uzun sure egilip durdugum icin belim o kadar cok agriyo ki sanki ortadan ikiye bölünmüş gibi uzandim biraz gelmis bana gülüyo yata yata bi ton oldun diyo ***** sanki ben keyfimden yatiyorum  ://  dun oyle diyo gerci hep soyluyo ama dunde artik cok zoruma gitti kalktim ona dedim sen benim yerimde olsan benim cektigim aciyi ceksen birak yatmayi ortaligi ayaga kaldirirdin dedim
tarafından
Kız vallahi bunlar gamsız , insan halinden asla anlamayan insanlar bunlar, eğer ki bir kadın karnında bir can tasiyorsa insan biraz duyarlı olur yardım eder , el uzatır asla bizim eslerimizde öyle birşey yok ,
Benim yengem hamileyken abim yengemin yemeginibile yapardı takı.lohusalik dönemi bitene kadar,
tarafından
Aman bosver bacim bunlar böyle gelmis boyle gider hic kendimizi yormayalim bosuna odun millati iste  ama cinsiyetini bilmiyorum da eger bi oglum olursa onu cok merhametli yetistiricem kadinlara yardim etmeyi ogreticem
tarafından
inşallah eşlerine saddik evlatlarımız olur hayırlısı ile inşallah ...
tarafından
Inşaallah canim ama hersey yetistirilme tarzi ile alakali biliyo musun onlar ailesinden öyle görmüş öyle davraniyo onlarada kizmiyorum aslinda
tarafından
Aynen aynen , bekarken çocuklarını dışarı salıp bırakırlar , evlenince aniden kadir kıymete binerler olan zavvali gelinlere oluyor
tarafından
Aynen öyle valla  :(

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 1,228 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,139 göst.
5 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 832 göst.
6 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu