Bak henüz 19 yaşındasın. Hayatının başındasın. Güzel anne... Genç anne... Ben fal bakarım esasen. Yani bakardım diyelim. Taa ki gebeliğimi öğrenene kadar. Çünkü uyarı rüyaları aldım fal bakmayı bırakmam üzerine... Yine de hamilelik öncesi bakardım. Fazlasıyla da sıkıntısını yaşardım. Ama amacım, hava durumu tahminleri yapanlar gibi, ileri görüşlülük ile karşımda oturanları ferahlatmak yada uyarmak olurdu. Bu nedenle sıkıntısı umrumda olmadı... Uzun lafın kısası zaten gebelikte kabuslar da fazlaca görülür çünkü bu süreç kadının hormonal açıdan en savunmasız en dengesiz olduğu zaman dilimidir ve bunu kullanırlar varlıklar... Evvela bebeğin ardından kendi sağlığın için uzak dur, ben de öyle yaptım şahsen. Ha yine de rüya görmüyo muyum? Görüyorum. Ama biliyorum ki fal baksam... Allah muhafaza çok daha farklı şeylerle karşılaşabilirim. Rabbe sığın. Öyle dev günahlara girdim. Korkuyorum. Çocuğumu kaybedersem diye şeytandan çok kendin kendini korkutup vesveselere boğma. :) Öylesine bakmış baktırmışsın, tekrar etmezsin olur biter inşallah ❤️❤️
19 küçük dememin sebebi 28 yaşında bir ablan olarak ve bu mevzulara çokça girmiş (13 yaşımdan bu yaşıma dek, düşün 15 sene) bir ablan olarak daha çok şey göreceksin hayatta... Ufak tefek bişey bu. Hayatımda bi kez baktırdım diyosun ben üniversitedeyken çalıştığım kafeye haftada 3 kez 15 yaşında kızlar gelirdi baktırmaya. Ordan pay biç. Saf kalbini böyle temiz tutmaya da devam ❤️ Öperim güzel yüreğinden...