0 oy
744 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (169 puan) tarafından
Diğer tarafta tansiyonumla ilgili bi post açtım yüksek çıkıyor çünkü. Gebelikte tansiyon yüksekliği iyi değilmiş gebelik zehirlenmesi olurmuş. Şimdi benim korkum Annemde yüksek tansiyon vardı ve kardeşim 37-38 haftalık doğdu Annem çok halsizlesmisti yüzü simsiyah olmuştu acile gitmişti Tek başına direk doğuma aldılar Annem gibi olucam diye korkuyorum gebe takipte ki hemşireler tansiyonumu yüksek buluyodu doktoruma söyledim o zamanlar şimdilik bi sorun yok dedi 1 hafta sonra kontrole gidicem yeniden konuscam eğer ilgilenmezse doktor degisimi yapabilir miyim 34 haftalık falan olucam kontrol zamanı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende yüksek tansiyondan doğum yaptım 38+6 da doğdu oğlum ama senin daha 2 3 haftan falan var ama eğer doğum yaparsanda bebeğin yaşar..

Benim yüzüm siyah olmadı tabi halsizlik oluyo tansiyon yükselince baş dönmesi göz kararması vs ama sen istersen özele git bi ihmale gelmez inşallah herşey güzel gider canım 
tarafından
Benide acil doğuma aldılar ben kontrol için gitmiştim hastaneye hep 16/10  14/10  15/9 falan çıkıyodu sürekli doktor bi anda dedi doğum olması lazım diye panik yapmıştım
(169 puan) tarafından
Bebek yavaş yavaş annemi zehirledigi için yüzü siyahlasmisti canım bobrekleriyle alakalı bile sorun olmuştu zehirli bi sıvı mi ne bulaşmıştı. Herşey ayrı sıkıntı canım özele vercek para nerde doktorum ilgilenmezse mecbur yapıcam bişeyler
tarafından
Başka bi doktora çık o zaman canım
(169 puan) tarafından
Devlet hastanesi doğuma yakın değişime izin verir mi canım vermiyorlar diye biliyorum
tarafından
Ben 3 tane doktora gittim canım bişey olmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
kac cikiyo tansiyonun genelde yuksek tansiyonlu hamilelere hastanede yats veriyolar cnm ihmal etme
(169 puan) tarafından
Bi tarafında kurt var onun oturamaz üstüne illa srtk gibi gezicek
tarafından
benm esimde oyleydi biliyomusun 4 sene gezdi surtuk gbi
(169 puan) tarafından
Nasil düzeldi sonra kaç yaşında bide eşin yalnış anlama sormami. Çünkü benim eşim 23 yaşında ve genç olduğu için gezme hakkı buluyor kendinde
tarafından
esim suan 30 yasnda cnm nasl dizeldi biliyyomusn bosanma davasi actmm 7 ay ailemde kaldm yuzumu birkere bile gistermedm smdi arada bi ckito
tarafından
esin benden bile kucuk erken evlenmiş adapte olamams bi turlu evliliğe
0 oy
(4,752 puan) tarafından
Inşallah değiştirirsin rabbim istediğin şekilde yapsın inşallah kuzum geçmiş olsun bu arada korkma tatlım Allah büyüktür tatlım 
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Benmde tansiyonum yukseek ama doktor takibinde kaliyorumm onlem aliyorumm sabah akwam tansiyonuna baktir doktorunu bilgilendir zsten doktorun onlemini alir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 156 göst.
22 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umay17 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 316 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 266 göst.
25 Haziran 2023 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,089 göst.
26 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Ftm1907 (641 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,888 soru

24,421,692 cevap