0 oy
358 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,676 puan) tarafından
Ne dicemi sasirdim artik bu kadin onumde cok iyi cok hoş ama bu evde hic biseyi istedigim gibi yapamıyorum kendisi zaten her gun işte bu evde ben temizlik yapıyorum ben yemek yapiyorum bu durumda benim isteğime göre olmali bence 

En küçük şey yağın durdugu yeri degistirdim cubku bana yemek yaparken daha uygun onu bile degistiriyor biktim artik ya bende gidip esime söylüyorum kavga cikiyo git ona soyke diyo ben soylemeye başlarsam arkasi gelir sonra en ufak sey de laf söylerim kendimi bilirim oyuzden en iyisi hic başlamasın böyle tatsizliklar diye susuyorum

Bitane dantel perdesi var oturma odasinda petekleri kapatmasin diye pervazın uzerine kaldırıyor perdeyi cirkin bi görüntü cikiyo ortaya bende gecen gun perdeyi ortalara dogru topladım şekil verdim güzel oldu sabah kalktim bozulmuş inat ettim tokayla bağladım ortasını yanlardan uzattım cok yakıştı simdi gene sokmuş allahim ya her gün yatagini topladığım dua etmiyor bide hüküm surmek istiyo bir gun açıcam ağzımı yumucam gözümü 

Keske kucuks evlenmeseydim şimdi bunlari çekmezdim 

6 Cevaplar

0 oy
(1,241 puan) tarafından
Kayinvalideniz ile bir mi yasiyorsunuz yoksa size mi geldi uzun bir sure kalmaya
(3,676 puan) tarafından
Beraber yaşıyoruz malesef
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tatsizlik cikacagini sanmıyorum sakince konus derdini anlat 
(3,676 puan) tarafından
Sonunda olacağı o
tarafından
Yok canim sakin ol derdini anlat neden böyle davraniyosun bana de
0 oy
tarafından
Ev üstüne ev olmuyor bacim
(3,676 puan) tarafından
Malesef doğru bu gidişle ben daha bunlarin yanından çıkamam
0 oy
(163,356 puan) tarafından
En iyisi ayri ev
(3,676 puan) tarafından
Adam korkuyo ev gecindiremicekmis
0 oy
(636 puan) tarafından
Konuşmazsan önünü alamazsın.
0 oy
tarafından
Muhtaclik cok kotu birsey esin ev gecindirmekten korkuyor bunu illa ailesinede hissettiriyor esin korkularindan boyun egiyor sendende aynisini bekliyor kaynananda suistimal ediyor belli ki boyle inatlasmalar senin yorar kaynanana birsey olmaz en makul olani bunu esinin halletmesi esinle guzelce konus bak canim bu evi ben idare ediyorum haliyle kendime uygun dizayn etmek istiyorum yani ben evim klarak gorup guzellestirmek istiyorum suc mu vs vs gibi konus oda annesiyle konussun cozsun sen konussan tahminimce tartisma cikar gibi kaynana genetigi cunku olayi buyutmek.

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 557 göst.
12 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 768 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anonimm (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 389 göst.
30 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 368 göst.