Göbek adiniz varmı kizlar BENIM özlem ama hic sevmiyorum kullanmıyorum da
Dogdugum da ölü doğdu diye çöpe atmislar beni sonra oraları temizleyen abi poşet te kipirti var diye bagirinca herkez başıma toplanmış. Sonra babam o abiyi bulmuş teşekkür etmek helalik istemek için. Adamda demiş ki hep kızım olsun istedim Allah bana nasip etmedi ona iyi bakin hayırlı evlat olsun demiş. Babam da kızın olsaydı adını ne koyardin demiş. Adamda Mine koyardim demiş. Babam Adımı Mine koymak istemiş ama dedem müsade etmemiş. Annemle babam da gobegime Mine ismini vermişler kimse bilmez desem yeridir. Eşim de geçenlerde öğrendi daha
Göbek adım Leyla annem bana hamile iken ev sahibi çok yardımcı olmuş anneme doğduktan sonra da anneme yardımcı olmuş her konuda ben de hala demişim ona onun adını koymuş bana Leyla
5 tane halam vardır ama onun yeri bende bambaşka
Kullanmıyorum sadece annem babam eşim biliyor gerisi bilmiyor
Yok ama küçükken kendime hep takma isimler takip göbek adım diye herkese anlatirdim bana ismim olmadığı halde o isimlerle seslenirlerdi çok hoşuma giderdi her zaman yapardim
Annem çok sancı çekmiş ebeler de göbek adı ömür olsun demişler
Göbek adı sayılır mı benimki normalde herkes helin der ama kimlikte pelin yazıyor kabul eden mi
Fatoş babamın sevgilisinin ismiymiş sadece baba tarafım Fatoş derdi evlenince bıraktılar
1,489,256 soru
24,341,623 cevap
346,077 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın