0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (89 puan) tarafından
Bebegim 10 aylik kolik bir bebek tek basima bakamiyorum arada adi kaynanamin yanina gonderiyorum oda kem küm ederek bakiyo bugun bebegimin yüzünü kapiya carpmiş burnu hep soyulmus kafasi sismiş bide bana söylemiyo almaya gidince ögrendim siz olsaniz napardiniz 

5 Cevaplar

0 oy
(75 puan) tarafından
Babaannesidir sanki omu alip carpmis kapiya insanlik hali cocuktur düse kalka buyur okadar dusunuyosan gondermeseydin cnm.hatta sende kaynananda dgl.gerci ortada bi hatta yok cocuktur vurmus.ayrica nenesi tabi gonder arada kalsin.istemiyosa bilemem

Ama kadinin kalbini kirma cnm oyle olmus dye sakin.sadaka ver allh beterinden korusun.
(89 puan) tarafından
Ehh canim ne guzel savurmuşsun bilmeden insalik hali küçük bebegi yalniz birakmakmi cok dusunuyorum evet o yuzden gonderdim degisiklik olsun diye sen kalkipda hata sende diyemezsin bilip bilmeden kalp kirmak icin mi yorum yapiyosun
(75 puan) tarafından
Cnm kalp kirmak icin dgl yanlis anladin.demek istedigim maddem oyle keske birakmasaydin insanlik hali dusmus carpmis kaynananin sucu yok kotu olmayin dye soyledim.kucuk ya oyuzden dyorum hatta sende birakmasaydin kotu anlamda soylemedim annesi oldugun icin soyledim.yoksa sen annesisin en iyisini sen bilirsin ben sadece fikrimi soyledim kuzum.maksadim elestirmek dgl yani.tabiki teyze dikkat etmemis ihmal ettigi icin düsmusse onu bilemem.bak mesela benim annm rahatsiz surekli bi agrisi var belinde bacaklarinda agridan uyuya kaliyo bazen.unutkan oluyo.bazen annm cocugu istiyo benim kizi daha 1 yas 3 aylik ama korkuyom gondermeye annm uyuya kalirsa bianlik dalsa cocuk basina bi is getirir.biara anneme emanet ettim oturdugum ev dublex.cocuk annmin yanindan ayrilmus ozaman emekliyodu az kalsin merdivenlerden yuvarlaniyodu merdivenlerde oyle dikki evimin allh korudu.agbisi demis annene kardesim gitti dye annm dyo ben dalmisim unutmusum.annemede bsey dyemiyom.kirilir yanlis anlar dye birakmiyorum ben yoksam.yoksa istemezmiyim anneme birakim kalsin.allh korusun tabi heryerde rabbim korur tedbir bizden takdir allhtan.rabbim senin evladinida korusun insallh cnm.
-Reklam-
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm bebeğini tek gönderme sende yanında git ne kadar babaannesi de olsa sen gibi olmaz cnm zaten bakma gibi bişey ide yok gibime geldi el kadar bebiş 

Sen bebeğini kimseye bırakma bn şahsen bırakmam 
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Ben kem kum edene zaten bırakmazdım ilenmedigi çok açık nasıl carpti diye sitemli bı ses tonuyla sorardim
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Canım öncelikle kızaran yere vikis sur hemen şişliği kizarigi morluğu alio herzaman evde bulundururum..

Bide kaynanan bilerek yapmamistr die umut ediyorum ama isteksiz bakiomus bidaha yollama sende yazık çocuğa çok geçmiş olsun..
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Bir daha asla götürüp bırakmazdım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Frtnzn (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 200 göst.