0 oy
1,466 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kizlar esimin amcasının gelini var oglu oglumdan 3 ay buyuk. Kayinvalideme oturmaya gelmislerdi. mutfakta hazirlik yaparken kucaginda oglu yanima geldi agzini kapatiyo oglunun biz bisey yaptik diyo ne yaptiniz dedim emrenin emzigini aldik gulerek soyluyo bide. Ben hic gülmedim tabi cok kizdim çünkü söyledim de kizdigimi yanlis buldugumu. O da ne var ki bebek ikiside diye verdim dedi . Olur mu bebek bile olsa emzik kisisel bisey ortak kullanilacak bisey degil ki dedim. Baya bozuldu cekti aldi cocugun ağzından bende alma sizin olsun artik o emzik ben kullanmam dedim. Abartma ne var sanki cocugun agzinda dedi o da bana sizce ben mi abartmisim yoksa o mu cok rahat 

Ne kadar da olsa emzik bu yani 

Size yapilsa bu benim gibi tepkimi verirsiniz yoksa aman cocuk bunlar olur boyle seyler mi dersiniz ustunden 2 yil gecti hala unutmamis bunu :ermm:

24 Cevaplar

0 oy
(4,098 puan) tarafından
2 haftalk bi bebegim var yeni emzik aldm iki taneee kucuk kizim var onlar emzigi gördgunde hemen almak istiyolar kizlarima bile vermyorum enfeksiyon kapar die haklisin yani cnm
-Reklam-
0 oy
(57 puan) tarafından
Haklısın ama üslubun biraz sert olmuş. Bilememiş kızacağını yapmış bi hata ama sende keşke şakayla karışık tepkini belli edip kullanmam deseydin. Bu şekilde biraz sert olmuş 
0 oy
tarafından
Alır emziği onun ağzına tikarim benden size hediye çocuk beyinliker derim
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Keşke bisey demeden direk alıp çöpe atsaydın canım 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 403 göst.
21 Temmuz 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Lamelif (1,712 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
21 Temmuz 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Bsrakran (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
22 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hemdemm (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 218 göst.
13 Haziran 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Yumurtabitmis (3,280 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,635 soru

24,061,490 cevap

330,161 kullanıcı

...