0 oy
609 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sabah yoğurtla pekmez verdim şimdi kusmaya başladı kusmuklarda pekmez var dokundumu acaba 6 ayligiz 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne kadarlıkki eylem kızın
tarafından
6 aylık canim
-Reklam-
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Olabilir cok erken vermissin canim

Ve pekmezli yogurtun bi faydasi yok besin kaynagini kaybediyo 
tarafından
Bilmiyodum ama verin diyo doktorlar
(2,483 puan) tarafından
Ben sadece hastalaninca ılıtıp icine teryag katip veriyodum
1 yasindan once vermedim
1 yasini gecince her aksam 1 yemek kasigi iciriyorum
0 oy
(155 puan) tarafından
Sanmam bende veriyorm kusuyo bazen ama onunla alasi yokturr
tarafından
Bilemedim
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Kan damlası olmasın :( bnmkide kan damlası içince öyle olupdumyoğurtla keçiboynuzu özü veriorum pekmez verilmio emilimi azalıo dye duydum
(1,455 puan) tarafından
Sakın kan damlasını aksatma bnm bebeğimde 6 ayıma kadar kustu ama çokmkişi var etrfmda kansızlık çeken bebek hepsi yok leke yapıo yok kabız oldu fln dye bırakmışlar cnm ama sonra 1 bçk yaşnda nerdeyse kan takılck görmcemin çocuğuna pekmez veriomş kan yapar dye ama dktr çk kız dişi kararır dye vermemişler bide su ver sonra ağzında kan damlası kalmasın dişinede bişi olmaz cnm bnce aksatma
(13,671 puan) tarafından
Biz tamamen doktor önerisiyle pekmez kullanıyoruz hiç kan damlası kullanmadık çok şükür değerlerimizde çok iyi doktorlarda görüş ayrılığında yaa
tarafından
Canım kötü oluyo çocuk çok agliyo heralde karnını agritiyo baya kusturuyo ya acı çekiyor
(13,671 puan) tarafından
Ayy kıyamam yaa verme o zaman canım
(1,455 puan) tarafından
Bilmiyorum ben 3 yakın bebekte aynı şeyi gördm kan ilacı yerine pekmez veriolar ama değerleri 1 1bçk yaşnda çok düşük çkmştı
0 oy
(3,555 puan) tarafından
Lena'nın verdiğin pekmeze alerjisi olabilir doğal şekersiz değil ise ve pekmez ile yoğurt tavsiye edilmiyor Eylem 
tarafından
Doğal canım evet yoğurtta dogaldi
(3,555 puan) tarafından
Tadları ekşimiş olabilir herşeyi düşünmek gerek olmadı alerjisi olmuş olabilir midesine dokunmuş olabilir
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Yoğurt alerji yapmış olabilir benim küçük kayınıma da vermişler hastanede yatmış kaç gün sonra alerji testinde süt ve süt ürünleri ni kesinlikle kullanmamalı dedi doktor 
tarafından
Benimkine yoğurt veriyordum ben bişe olmuyodu
0 oy
(13,671 puan) tarafından
Oğluma kan damlası yerine hep pekmez verdim sabah vermişsin eylem dokunsa o zaman belli olurdu
tarafından
Anlamadım bende yada fazla kacirdim
(13,671 puan) tarafından
Suyla karıştırıp vermedin mi belki de dediğin gibi fazla ağır geldi
0 oy
tarafından
Bence yoğurdu ayrı pekmezi ayrı ver canım.  Bide dikat et alerji olmuş olmasın. 
0 oy
(5,935 puan) tarafından
6 aylık ağır gelmiştir canım 
0 oy
tarafından
Yoo bende veriyorum kızıma neredeyse her gün çok mu veriyosun acaba bide direk mi veriyosun
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Ben 4 aylıkken  verdim sanmıyorum ya yoğurt soğuk muydu yada eksi belki  ondan olabilir yada çok yediyse fazla geleni  çıkarmıştır. Bende normalden  hep  tarhana çorbası yaparım genel olarak geçen bildiğin Çeşme gibi istifra etti resmen heryeri battı kiymam. Normal yani bence alerji olmasında amam Allah korusun yesin faydali yani
0 oy
(1,634 puan) tarafından

Pekmez ve yoğurt bi arada verme ne pekmezden besin alır ne yoğurttan. Pekmezi sonlandırıp içirebilirsin ama yoğurtla verme. Yoğurdu sade yedirmeye çalış yemiyosa meyveli yap yedir. 

Ayrıca dokunsa hemen çıkartırdı. Midesi tam anlamıyla öğütmemiş fazla gelmiş o yüzden şimdi kusuyodur. Mide 2 saatte boşalır normalde canım 
0 oy
(13 puan) tarafından
Sen yumurta sarisinin icine 1 cay k. ekle birsycik olmaz corba kivaminda yap yumurta pekmez yedir bn ilk onu yedirdim yedi sukur 
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Erken değil biz 5 ayda vermeye başladık ama pekmez yoğurt ayrı verilmeli birbirinin vitaminini öldürüyor  doktor dedi kusmuk normal rengi pekmezden almış bisey olmaz yani ama ayrı ver 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
0 oy
5 cevap 114 göst.
0 oy
0 cevap 47 göst.
27 Nisan 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (5,983 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 105 göst.

Kategoriler

1,468,729 soru

24,062,947 cevap

330,244 kullanıcı

...