0 oy
636 göst.
Diğer kategorisinde (1,367 puan) tarafından
Arkadaşlar oğlum 3 aylık 40 mevludu yapılmadı biraz büyüsün diye düşündük yaza doğru sünnet de olacak şimdi ikisinin mevludu bir arada olsun dedik ama böyle olursa yazın biryer tutulup öyle yapılacak ama sünnet düğünü yapılmayacak siz nasıl naptiniz sünnet düğünü de olsun istiyrdm ben zaten yemek bedava yani çok büyük bir şey olmadan siz ne yaptınız ne yapacgm akıl verin lutfen

12 Cevaplar

0 oy
(1,367 puan) tarafından
Lütfen bu soruma bari cevap verin ..
-Reklam-
0 oy
(163,330 puan) tarafından
Valla ben daha 1 hafta once dogum yaptim bilgim yok post yuksri ciksin diye yaziyom ins bilen vardir
0 oy
(15,502 puan) tarafından
sünnet düğünü  neden bu kadar erken yapıyorsunuz .

Bizde bebek Mevlüt’ü 40 ı çıkana kadar 2 ayı geçmez

Erkek çocukları ufakken sünnet ettirilir ama büyüyünce düğün yapılıyor 
(1,367 puan) tarafından
Sünnet düğünü yapılmayacak işte cnm 40 mevludu ile sünnet mevludu bir arada olack yoksa sadece mevlud yaptrp sünnet düğünü buyuynece olur zaten
(15,502 puan) tarafından
Tamam işten sünnete dair hiç bir şey yapılmaz bizde
Büyüyünce sünnetler Mevlütlü olur
Bebek Mevlüt’ü yapmadıysanız ikisini biriktikte okutun 2 kez masraf olmaz
0 oy
tarafından
Hastanede kestirdik eve geldik. Başka da birşeye gerek yok.
(2,689 puan) tarafından
Mevlud falan hicbir şey yaptırmayı düşünmüyor musunuz sünnet icin?
tarafından
Hayır düşünmüyorum.
(2,689 puan) tarafından
Ben de yaptırmamak daha iyi gibi bir şeyler duydum da o yüzden soruyorum yanlış anlamayin. Öyle bir bilginiz mi var yoksa sadece istememek mi?
tarafından
Bana gereksiz geliyor canım, illa birşey yapmak istiyorsan evde kuran okut, hem evinde dua da edilmiş olur.
0 oy
(6,074 puan) tarafından
Gündüz kuran okutup gece bayanlar arası eğlence düzenleyebilirsin
(1,367 puan) tarafından
Işte mekan olarak bir yer tutulacak canm mevlit için sonrasında yine bayanlar arası eğlence orada olcak ama
(6,074 puan) tarafından
Eee tmm tabi mevlut ve eğlence arası yemek var bütçeniz yeterliyse
(1,367 puan) tarafından
Düğün gibi olmayacak bu şekilde kutlama gibi olacak bütçe bir yer tutulacak ama küçükken yapılmak zorunda olacak öyle de
(6,074 puan) tarafından
Valla aklıma gelen bu canım
0 oy
tarafından
Yerinde olsam normal mevludunu okutup büyüdüğünde de sünnet düğünü yapardım. Kızım var pek aşina değilim sünnet konularına ama genelde öyle olur diye biliyorum 
0 oy
(15,006 puan) tarafından
Bir şey yapmadım oğlum yok çünkü ama bence evinde kuran okut canım kadınlara 2 gün sonra düğün yap kuranda yemek olsun düğünde çerez merez
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Oğlunuz erkek oluyor diye büyük bir olay gibi düğünler dernekler kuruluyor çocukta bunu çok yanlış algılıyor sonrada haliyle her gün hayvana çocuğa bile tecavüz haberleri görüyoruz bence bu düğünü yapılacak abartilcak bişey değil oğlum var ve ilk çocuk ilk torundu ailede yinede yapmadım yaptırmam da kestik getirdik eve
(1,367 puan) tarafından
Yukarıda da belirttim oğlum erkek olacak diye düğünler dernekler kurmak istemiyrm nisanım olmadi o da benim içimde kaldı eğlence maksatlı düğün istyrm yoksa isim abartmak değil ki hele ki erkeklik konusunda!
0 oy
tarafından
Bende merak ediyorum yemek bedava derken :)
(1,367 puan) tarafından
Kayinbabamın lokantası var o halledecek her şeyi o yüzden öyle dedim.
0 oy
(16,777 puan) tarafından
Yani Mevlüt neyse de sünnet düğünü yapma 

Masraf yapacaksın ne gerek var üstelik gereksiz bişey benim de oğlum var sünnet ettirecegim ama kestim diye düğün yapmicam
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Oğlum doğdu akika kurbanını kesip dağıttık. 10 günlük lohusayken ev sahibi evi satcam alırsanız alın yoksa ilana vercem dedi onu aldık. Borç harç derken 40 mevlid-i okuyamadık. 3 aylıkken sünnet ettirdik. Eşimin işi gücü borçlar derken 6 aylıkken hem doğum hem sünnet hemde ev için evimizde okuttuk mevlid-i şükür. Büyüdüğü zaman bi sünnetlik alıp resim çektirmeyi düşünüyoruz sadece. Sünnet düğününe karşıyım ben. Senin durumun neyi el verirse o şekilde yap. İster evde ister salon tutup. 
0 oy
tarafından
bebek mevlidini iki aylikken yaptim sunnete bisey bisey diyemicem canim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 531 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,359 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 663 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hilal-Alp Kutay (2,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 291 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,178 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,529 soru

24,059,911 cevap

330,091 kullanıcı

...