0 oy
501 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (7,934 puan) tarafından

image

imagekizlar etim su baska tencerde kayniyo ama daha cok sert düdüklüye koycam nasil kullanilir bu duduklu

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kullanimi cok basit benimki de bundan hic korkmana gerek yok. Bak canim kapatirken üstteki düğmesini bas. Acarken de o kapagin tutma yerindeki aparati ceviriceksin. Ayari 3 kademeli. Ocaktan yeni indirdiysen o kademe bölümünü 0 a getirip havasini cikart sonra kapagini ac. Havasini almadan kapagini acma sadece
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ayarını iki ye al köy ocağı açmadan önce havasını almayı unutma benimkide numaralı böyle schferrin
(7,934 puan) tarafından
Kaç dakka kaynasin bide ne zaman kapani aciyim nasil aciyim suya flanmi tutuyum
tarafından
Ötmeye baslayinca altını kis ben kemikli eti düdüklü ye koyuyorum 1 saate haslaniyor
tarafından
Canım sakin kapağını 2 ayarından buhar ayarına getirip buharını çıkartmadan açma.  Altını kapatınca 2 den buhar ayarına al buharı full çıksın öyle ac
(7,934 puan) tarafından
Simdi ben duduklunun agzini kapattim diyelim 2 ye getirdim ocaga koydum 30 dk pisti altini kapattim buhari actim oylemi ne biliyim pisss dedikten sonra faln buhar yeri acilmiyomh
+1 oy
(2,689 puan) tarafından
Kapağının iyi kapandığından emin ol. 2 numaraya getir. Kaynayınca ses çıkarır anlarsin kısık ateşe al. Yaklaşık 1 saat pisir. Kullanma kılavuzu varsa daha iyi olur tabi.
+1 oy
tarafından
2 ye al iyice kapat yarim saat bekle ama suyu kaynar su olsun suyunuda ortala az koyma suyu yoksa dibi tutar yarim saat 40 dk bekle çok sertse saat dolunca altını kapat bekle 15 dk felan orda buhar yeri var  1. 2 yazanin yaninda buhar yerine al 15 dk bekledikten sonra yavaş ca oraya dogru ** snra havasi bitince belli olur ondan sonra aç kapagi inşallah pişer 
(7,934 puan) tarafından
Simdi baska tencerede kayniyo direk dudukluye koyuyummu yoksa iliklassin mi biraz
tarafından
Yok yok direk oyle dök içine suyuçok az sa içine su al
tarafından
Köy canım dudukluye
(7,934 puan) tarafından
Suyu çok ama halen korkuyorum em iyisi baska sefere duduklide deneyim cok anlasilir yazmissin bidahakine kullaniyom simdi yumusamis et zaten peki cnm patatesi icine koyuyum yogurt unla terbiye yapiyomsun sen haslamaya
tarafından
Haşlama yapinca ben etle suyunu ayırıyorum etle beraber soganı kavuruyorum iyice istedigin baharati ekle içine salca katmak istersen at ama ben salcasiz yapiyorum ondan sonra patatesi atiyorum içine defne yapraagi sogan içine atmak istemezsen içine arpacık sogan atıyorum oyle direk yuvarlak Bi şekilde etin suyunuda onun üstüne atiyorum patates pişene kadar bekliyorum
+1 oy
(2,483 puan) tarafından
2 ye al tam ateste fıslayana kadar pişsin sonra ocagin altini kıs o ayari buhar cikan yere cevir 40-50 dakika pissin sonra tencereyi al auyun altina tut 

3-4 dk sonra kapagini acip icine patateslerini falan at
+1 oy
tarafından
² ye al ayarını yarım saat te fisildadiktan sonra bismis olur cmim var aynısı bende shefer 
0 oy
(163,363 puan) tarafından
Kullanilmaz cok korkarim 
(7,934 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ilk defa kullncam cnm bnde coo korkuyorum
(282 puan) tarafından
Yakında olaydım sana gösteririz cnm
(7,934 puan) tarafından
Tencerede yaptim valla 4 saatte anca oldu:D
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Once o buhar işaretine alip ocaga koycaksin sonra ses cikarmaya baslayinca 2 ye getirip altini kis oyle pissin 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 565 göst.
8 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Busraıbrahım (335 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 331 göst.
29 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynos1234 (5,261 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 173 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Manolyam (3,345 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
13 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,637 soru

24,075,215 cevap

330,889 kullanıcı

...