0 oy
458 göst.
Diğer kategorisinde (728 puan) tarafından
2500 limiti var daha hiç kullanmadım 2 sene oldu alalı çalışıyordum o zaman ihtiyaç olur diye almıştım... Şimdi anneme acil para lazım taşınacak nakit çekip vereceğim nasıl ödeyeceğim onuda bilmiyorum ama yapacak bişeyim yok çok faiz işlermi

8 Cevaplar

+1 oy
(2,594 puan) tarafından
taksitli nakit çek canım tek seferde ödemen zor olur 200 lira kadar bir faiz koyabilir kartının bankasına ait mobil uygulama varsa oradan bakabilirsin
-Reklam-
0 oy
tarafından

Annen ödemwn için sana sonra destek cikamaz mi 

(728 puan) tarafından
Söylersem benden almaz canım kabul etmez ama yapmam lazım
tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Taksitli nakit avans olarak çek her ay yavaş yavaş ödersin kredi öder gibi
(728 puan) tarafından
Öyle bir seçenek varmı canım çok sağol söylediğin için şimdi bankayı arayacağım
(7,931 puan) tarafından
Evet var.
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Gününü geçirirsen faiz isler 
0 oy
(6,920 puan) tarafından

Açılın bn bankaciyim:D

Yavrum taksitli nakit avans çekersen taksit taksit ödersin

Ödeme gününu geçirmeden ödeme yaparsan gecikme faizi işlemez sadece nakit çekim işlem ücreti alınır 

Tek sefer de sadece nakit avans çekersen onu bir sonraki ay ödemen gerekiyor yanlış çekim yapma sıkıntı olmaz TNA olark istiyorum de Çünkü NA da odemek de zorlanirsin

(728 puan) tarafından
Kredi kartı veriyorlar onu biliyorumda belki düşük kredide veriyorlardır ev kredisi sanmıyorum birşeyi ipotek ettirmen gerekir adamlara ne diyeceksin o kadar parayı çekip sonra çalışıp öderimmi :)
(2,840 puan) tarafından
ahahahah kiz kredi karti veren varmi illa uzerine bisi istiyolar ama demi
(728 puan) tarafından
Canım ben bunu çalışırken almıştım sonra  işten çıktım aradım kapattırmak için kapatmadılar demekki ev hanımlarınada verirler düşük limitli baktılar düzenli ödüyorsun o limiti sonradan yükseltirer
(6,920 puan) tarafından
Kuzum eşinin geliri biraz fazla ise belki ev hanımına veriliyor ama biz çoğunlukla vermiyorDuk sistem otomatik alıyor başvuruyu ve şöyle oluyor sen hiç bir ürün yani ürün derken örneğin kredi kartı gibi bişey kullanmadigin icin banka snn ödeyip odemeyecegini bilmiyor direk red veriyor ama genel de arasıra tesadüf de olsa es geliri yüksek olduğu için çıkanlar oluyordu. Önceden kart kullandın ve şimdi ev hanımı isen çağrı merkezi ara iste o zaman da ckablr
(6,920 puan) tarafından
Şahsına munasır odemeyince ya da gecikmeli ödersen gecikme faizi olur kuzum gecikme süresine bağlı uzun süre odemezsem mi diyorsun yani bi kaç ay yoksa gecikmeli odersem mi nolur diyorsn
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Taksitle odeyeceksen faiz oluyo direk ödersen olmaz yada asgarisini ödersen olmaz
0 oy
tarafından
Ben bankaciyim canım.nakit çeker isen eğer senden hem nakit çekim ücreti alınacak hemde tamamını ödeyeceğim güne kadar nakit çekim faizi işleyecek normal alışveriş mantığında değil nakit çekim bilginnolsun taksitli nakit avans en avantajlısi nakit kullanmak isteyenler için min. 5 maksimum 12 taksit yapabilirsin
(728 puan) tarafından
Peki canım 2500ü kaç aya bölerler ve ne kadar ödemem gerekir
(4,007 puan) tarafından
hic calismamis sigortasi olmayan ev hanimina kredi karti verirler mi bankaci hanim :)
tarafından
Vermiyor lar canım maalesef belgelenebilir gelirin var ise başvur istersen yinede:-)
tarafından
ATM den çok kolay hepsini deneyerek cekebilirsiniz hangisi size uygun geliyorsa min vade 5 maksimum vade 12 bilgin olsun en az faizi 5 te alır cuzzi bir miktar alir
0 oy
(553 puan) tarafından
Evet hemde günlük faiz cekme bence altin alip sat onun yerine
(728 puan) tarafından
Onu nasıl yapacağım biraz  anlatırmısın
(553 puan) tarafından
Kuyumcudan ne kadar lazimsa atiyorum bin lira lazim bir cumhuriyet yada o paraya karşılık gelen herhangi bir altını al kredi kartinla öde hatta yapiyolarsa taksit yaptir sonrada o altini geriye sat yada annene ver o satsin arada 50 60 lira oynar satarken ucuza gittiği icin ama kredi kartindan nakit cekince sen borcu kapatana kadar günlük faiz işliyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 225 göst.
10 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 259 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tuna-Tugra (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tuna-Tugra (347 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,643 soru

24,186,638 cevap