0 oy
482 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Bal kızım. Allahın bana verdiği en güzel hediyesin sen ilk defa bi doğum günümü bu kadar mutlu geçiriyorum ☺️❣ senin sayende prenses. ❤ Dogum günümü kutlayan herkese çok tesekkur ederim hepinizi cok seviyorum ❣☺️❤

7 Cevaplar

0 oy
(2,840 puan) tarafından

iyiki dogdunn canisii<3 rabbim evladinla esinle nice seneler nasip etsin insallah

tarafından
Aminnn kuzuuucuukk insallah☺️❤
-Reklam-
0 oy
(1,818 puan) tarafından

İyi ki doğdun canım maşallah allah analı babalı bğyütsün evlat hrrşeyden ötedir <3

tarafından
Tesekkr ederim bitanemm☺️❤
(1,818 puan) tarafından
Rca edrm cnm
0 oy
tarafından
Masallah canim Rabbim korusun insallah dogum gunun kutlu olsun canim nice mutlu huzurlu senelere insallah ❤❤❤
tarafından
Aminn kuzumm cok tesekkr edermm ❤☺️
0 oy
tarafından
Maşallah Allah bağışlasın cnm sende iyiki doğmuşsun evladinlar nice yaşlara inşallah ❤️
tarafından
Tesekkur ederim bebegim ☺️❤
0 oy
tarafından
Doğum günün kutlu olsun rabbim kızınla daha da çok mutlu olduğunuz zamanları göstersin inşallah hep mutlu olun hep inşallah 
tarafından
Insallah kuzumm allah senin de kalbine gore versn guzel kalplii kardesm❤☺️
tarafından
Çok çok teşekkür ederim burdan aldığım dualar ben ömrüm hayatımda almamışımdır tanımadığınız görmediğiniz bir insana içtenlikle dualar ediyorsun allah bin kere razı olsun
tarafından
Ne demek kuzumm senin gonlunun guzelligi yeter rabbim insallah nasip eder o kadar hakediyosun ki❤
tarafından
Allah razı olsun canım bende herkes gibi anne olmak istiyorum az önce bir post gördüm bir anne karnını çekmiş bebeğin hareketli olduğunu göstermiş o kadar duygulandım ki acaba bende iyle hissedecek miyim diye herşey rabbimin taktırı tabi
tarafından
Tabiki hissedeceksin kendini hic uzme bak benim kizim 3 sene sonra oldu ben butun umudumu kesmisken
0 oy
tarafından
Oyy maşallah prensesime bak sennnnn❤❤❤❤
tarafından
Tesekkur ederizz teyzosuuu☺️❣❤
0 oy
tarafından
Ya çok tatlı maşallah sağlıcakla büyür uzun ömürlü olur insallaj
tarafından
Insallah kuzum saol❤☺️❣

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 345 göst.
9 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sukufe (8,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 618 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,364 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,281 göst.
14 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Delinin biri (2,411 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,645 soru

24,186,660 cevap

336,673 kullanıcı

...