9Ancak fırsat bulup girdim buraya oğlum şimdiden sömürmeye başladı beni. Emip duruyor süt daha gelmedi doymuyor o yüzden sürekli mememi ariyor. 2. Doğum olmasına rağmen çok zor geçti. Sabah suni sancı vermişlerdi nst de sancı yüksek çıkıyordu ama ben hiç hissetmiyordum. Açılmam 7 cm olunca suyumu patlattılar. Suyum patlar patlamaz sancı girdi. 2.45 de oğlumu kucağıma verdiler. Ama o ıkınmalar beni mahfetti yüzüm boynum çillendi hep leke leke oldu. Ama değdi mi değdi. Çok şükür ikimiz de şu an iyiyiz. Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın. Kızım yarın 1 yaşını dolduracak. Oğlumla aralarında 364 gun var . Çok güzel bir duygu ya anlatamıyorum şu an yaşadıklarımı. Seviliyorsunuz hepiniz
Maşallah gözünüz aydın. Çok güzel bir bebek Rabbim bahtını da güzel eylesin analı babalı ablalı büyütsün. Bizlere de bu saadeti mutluluğu nasip etsin inşallah
maşallah size rabbım uzun ömürler versin analı babalı büyütsun
MaşAllah canım, Rabbim analı babalı büyütsün inşAllah ve darısı başıma inşAllah :d
Oyyss maşallah cnm ya Allah analı babalı büyütsün inşallah
Gözün aydın canisi allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah melegime rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Yaaaaa maşallaaahhhh insan özlüyo yeni doğsugu zamanları yek dertleri emmek uyumak biz 6 aylık olmak üzereyiz allahım kucak istiyo oturmak istiyo bizim yediklerimzden istiyooo aonuc olarak istiyodaaa istiyo
Maşallah güle güle büyüsün inşallah.
Oyy maşallah kuzuma yaa hadi gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün inşallah
1,452,066 soru
23,838,753 cevap
319,253 kullanıcı