0 oy
544 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (28 puan) tarafından
Bir kişinin sizi sevip sevmediğini nasıl anlarsınız? aileniz eşiniz veya eşinizin ailesi  herkes uzak geliyor bana sanki kimse tarafından sevilmiyor gibiyim acaba hamileliğin verdiği duygu degişimi mi yoksa gerçekten sevenim yokmu sizce nasıl anlaşılır 

8 Cevaplar

+1 oy
(11 puan) tarafından
Bende öyleyim beni sevmiyor kimse, kendi sülalamde dahil olmak üzere eşimin ailesi falan istemiyorlar, hep bana uzaklar asla samimi olmuyorlar anlamıyorum kötü biri değilim Allah'tan eşim seviyor da ezdirmiyor beni annem babam kardeşlerim tüm hayatım bunlardan ibaret :(Ama çok şükür mutluyum ailemle 
(28 puan) tarafından
Çok şükür rabbim mutluluğunuzu daim etsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Esin sevsin seni yeter hormonlar dan dolayı birazda duygusal yaklaşıyor sun cnm nie sevmesinlr ki
(28 puan) tarafından
Teşekkür ederim herkes eskisi gibi bu aralar ben çok alınganım herşeye aglayasım geliyor sağol bunu duymak iyi geldi
tarafından
Rica ederim kzuum
0 oy
tarafından
Olurmu güzelim öyle sey hamilelkkte duygular degisiyor ya onla alakali bence hem böyle hissettiriyolarsa oda yanlis bisey dikkat edilmesi lazim
(28 puan) tarafından
Herkes normal eskisi gibi ama ben sanki bu dönemde biraz daha fazla sevgiye ihtiyaç duyuyorum galiba sağol çok teşekkür ederim
tarafından
Ozaman oyle dusunme sakin olmaya calis canim rica ederim insirahi cok oku ve yasin suresini
(28 puan) tarafından
Çok sağol teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Çok seviyormuş gibi yaptılar banada. Ben de saf inandım tabi. Meğersem arkamdan demedik laf bırakmazlarmış. Sonradan duydum, Allah işte...İnsanlara güvenim kalmadı artık. Nasıl böyle rol yapabiliyorlar.?  Annemle babamın sevgisinden başka allahın bir kuluna ihtiyacım da inancımda yok 
(28 puan) tarafından
Kimin gerçek sevip sevmediğini bilemiyoruz kim olursa olsun rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah
tarafından
Ya ben birinden hoşlanmıyorsam çok yanaşmam konuşmam. Ama bunlar canım bitanem diyolar sonra arkanı dönünce hakaret ediyorlarmış. Nasıl bi zihniyet ben bunu anlamıyorum.  AMİNNN İNŞALLAH
(28 puan) tarafından
Kimsenin içini bilemeyiz duygusunu bize farklı içinde farklı olabiliyor bende bundan şey yapıyorum ben ailemi eşimi ailesini seviyorum deger veriyorum ya onlar sevmiyorsa bilemeyiz işte oyuzden rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
0 oy
tarafından
Valla eşim sevsin bana yeter digerleri umrumda değil kendi ailem hariç çünkü beni çok seven birde babam var hergun arar sorar kardeslerimde öyle eşimde ben sensiz yapamam der rabbim geçim düzeni versin cnm 
(28 puan) tarafından
Amin hepimize versin çok sağol
0 oy
tarafından
Vala iyi analiz ederim tavirlari konusma sekilleri menfaate gore sekil almalari anliyorum bende ona gore notumu verip mesafemi koyuyom
(28 puan) tarafından
En iyisi o ama bazen insanın kafası çok dolu oluyor veya sevilmek istediği için seviyorlar diyor öle inanıyor çok sağol
0 oy
tarafından
Eşim annem babam sevsin başka kimseye ihtiyacım yok. Çünkü birtek onların sevgisi gerçekçi geliyor. Seni de ailen esin sevsin yeter canım boşver baskalarini
(28 puan) tarafından
Öle zaten çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından

• hamilelikte olur canim hormonlardan o sen stres yapma yeter bebisini düşün<3 
(28 puan) tarafından
Çok sağol teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 238 göst.
23 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Seher gelin (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
+1 oy
3 cevap 121 göst.

Kategoriler

1,472,726 soru