0 oy
1,047 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Ev darman duman bulaşık beni bekliyo belim kopmuş vaziyette Asel Miray'ı susturmaya çalışıyorum düsüp bayılmak istiyoruumm siz neler yaptınızz bebekler ☺️❤

17 Cevaplar

0 oy
(864 puan) tarafından
Yorgunum uykusuzm oğlan yatsada kalkıp işleri yapıp yatsm 
tarafından
Ne kadan da ayni seyleri dusunmekteyiz :((
(864 puan) tarafından
Ah ah annelik
tarafından
Belim kopuyo resmen hersey duruyo kizi banyo yaptirdim suyu bile ortada ama susmuyo durmuyo :(
(864 puan) tarafından
Canm ya öyle anliyorm ki seni dua oku durur inşallah uyusa da bi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maşallah çok tatlı adı da pek güzel allah bağışlasın
tarafından
Saol canim benim
0 oy
tarafından
Kizimin adasi☺☺❤uzanyom vala napam
tarafından
Hayat sana guzel :D :)
tarafından
Birazdan uyanir mirayim☺☺
tarafından
:D hic olmazsa uyuyo ona sukret ben anlamamisim adasi bu arada mirayim deynce farkettm yorgunluktan gozlerim kaymis :D
tarafından
Canim ya☺☺☺☺vala uyuyo bende burda takiliyom
tarafından
Oh ya benim isim yeni bitti bi cay koyuyum iciyim dedm ama susmuyo :D
tarafından
Ben is yapamiyorm:(((yarami deştin
tarafından
Niye kizz
tarafından
Sularim donmus:((
tarafından
Hiiihh evin kombili degil mii
tarafından
Yok kiz sobali ev ins tasincam yeter dayanmym artik
tarafından
Zorluk oluyosa imkanin da varsa tasin kuzum bu arada su icinde damla damla akacak derecede acik birak bizde onceden koyde tasinirken donardi ben hepsini az biraz acık birakiyodm sabaha kadar donmuyodu
tarafından
Tamam canim saolasin vala bklm 2 aya cikcaz bide ev tasima poff
tarafından
Kuzum yine de bahara kadar sabredebiliyosan sabret kisin ev tasimak cok zor cunku yasadigim icin biliyom valla rezillikti sen dedigim gibi yap sulari acik birak asla kapatma bahara kadar da sabret 2 ay var surda
tarafından
Kiz 2 aya kadar zaten mary nisan oliyo
tarafından
Tamam iste :D bende onu diyom sabret yanii olur ya tasinmaya filan kalkarsin aman ben ne dedigimi biliyom mu? :D
tarafından
Aha uyandi cadim ☺☺☺☺☺
0 oy
tarafından
Şeyyyy ben o minnoş elleri ham yapabilirmiyim annesi izin varmi.

Bende  benim cimcimeyi uyutmaya çalışyorum namazım duruyor kalkcm namaz kilayim 
tarafından
Ver tabikii ham yap ta kurtuluyum su parmak yemesinden :) uyur insallah canim simdiden allah kabul etsn ❤
tarafından
Ayy  seve seve ❤
Allah razı olsun cnm sağolasın
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Ama bn seni yerim maşallah sana kuzucum sen anneyi çok mu yordun miniğim ya yat dinlen cnm işin sonu gelmiyor vallaha sabah yaptım işimi ev yine aynı 
tarafından
Valla aynen kuzu ya sabah kalktm evi komple temizledim misafir geldi ev karman corman esim geldi yemek hazirla ortaligi kaldir bi baktim ki kakası zıbına gecmiş banyo yaptirdim bulasigi yikadim yeni oturdum daha bu seferde kiz susmuyo :)
(3,749 puan) tarafından
Bebekli misafir ağırlamakda zor cnm ya
Zıbına çıkma durumu bizde de var cnm bugün iki defa değiştim komple üstünü kızımın
Allah yardımcımız olsun :)
Miniğim niye susmuyor uykusu mu var
tarafından
:D ne oldugunu ah bi bilebilsem bi yandn evle ugras bi yandn yemek bi yandan soba bi yandan kız bi yandan misafir :D allahim full mesaideyim ne zaman bitecekse :))
(3,749 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm bnm mesai bitti mutfak göçüyo ama yarın artk kız uykuya dalsın bnde dalcam inşallah :)
0 oy
tarafından
Oyy yerim ben bunu masallah canim❤ bende canim oglumu uyutmaya calisiyorum islerim var amma yarin yapicam artik cok yoruldum sanada kolay gelsin☺
tarafından
Cok zor canim bebekle isleri yetistirmek ben aksamlari babasina amcasina birakip islerimi yapiyorum bide cok yorgun oldugumda uyuyorum sicak caya hastretim artik
tarafından
:( sicak cay dedin bak uzdun beni :D sen yine babasina amcasina birakabiliyomussun kuzum bende kimse yok bakacak babasi bile 10 dk bakmiyo
tarafından
Zorla baktir canim ben bi saat soyleniyorum babamin evinden getirmedim bu cocuk seninde cocugun olurmusun 5 dakka baksan oda mecbur bakiyo is yapiyorum arkamla gezdiriyolar yinede sagolsunlar
tarafından
:D ay bide arkada gezdirmeleri yok mu yaa :) valla yok kuzmm bizimki zaten isten eve gelmiyo ki :D ayda 2-3 aksam evde goruyorm :))
tarafından
Oda zor canim yalniz kalmak sıkıcı cok Allah yardimcin olsun napalim ekmek parasi
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Maşallah allah bağışlasın 
tarafından
Saol canımm☺️
0 oy
tarafından

Cocugun sesi bile cikmiyo kiz :angel:

tarafından
Küstüm seninle git 3 gün konusma benimle :(((
tarafından
Kiz niye 3 gun dogum gunum 2 gun sonra :D
tarafından
Tamam 2 gün cezalisin  :D
tarafından
Dogum gunumde geliyim mi yanina appa :D
tarafından
Tamam gel hadi
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Asena'm uyudu ama kaç dakika kim bilir hemen bi çay keyfisi yapim dedim:))
tarafından
Bende istiyorumm bana da lüüütfeeenn :))
(10,041 puan) tarafından
Olur tatlım ama ihlamur içiyorum ister misin:))
tarafından
:( istemem sevmiyom ben ıhlamur gidiyim de kendime sıcacıkkk çay dolduruyum sen de ic ihlamurunu bebişe şifa olsunn ❤☺️
(10,041 puan) tarafından
Kiz ıhlamur sevilmez mi :D tamam canımm sen normal çay iç o zaman afiyet olsun thenk you baby ☺❤
0 oy
tarafından
Ooyss masallh  rabbim bağışlasın size
tarafından
Aminn kuzumm☺️❣
0 oy
tarafından
Maşallah çok tatlı Allah bağışlasın cnm ❤️
tarafından
Saol canimm benim cumlemizin insallah❣
0 oy
tarafından

benim de kizimin adi Asell<3:angel:

tarafından
:) bu sene hep aseller moda ☺️
0 oy
tarafından

O parmaklardan bal mi damlıyor kizz uykuda bile yiyorsun:D azda bana ver ben yiyim <3 maşallah rabbim nazarlardan saklasin<3 ha bu arada bnm kuzenimin kızıda böyle parmağını emerdi kız 3 yaşında emzik gibi hala parmak emiyor dikkat et alışmasın kuzu beni yanlış anlama :( O elini emmeden uyumuyor çünkü :(

tarafından
Ay napiyim ya kuzum valla bi turlu birakmiyo her dakika emiyo cekiyorum elini daha fazla hirslaniyo :(
0 oy
(2,342 puan) tarafından
Maşallah sübhanallah annesi yerim o güzel parmaklarını ☺️☺️
tarafından
Yee bende kurtuluyum kuzum ya :D
(2,342 puan) tarafından
Çok tatlı emiyo ama annesi ☺️☺️
0 oy
tarafından
O parmağını ısırırım yerimmmm he 
tarafından
Isırrr yee de kurtulalim bizde :D ☺️❣
0 oy
(70 puan) tarafından

Uyku saati kaçınca huzursuzlanan ve uyumayan tosuncukla bogusuyoruz  ev zaten 1 haftadır göç götürüyor bi tarafı topluyorum bi yer dagiliyo amannn beni kim düşünüyor ki ben kimi düşüncem :(

tarafından
Kader ortagim☺️ :D
(70 puan) tarafından
Hadi biri bebek
Biri de 5 yaşında çocuk öbürküler eşşek bile yanlarında küçük kaliyo ben söylemekten utanır oldum artık :( evin her yerine kağıt yapistirdim nasıl bulmak istiyorsanız öyle bırakın diye :)
0 oy
tarafından
Senin bebişi seviyorum telefondan keşke yanında olsa da öpüp koklasam 
tarafından
Kaç saat ki canım
tarafından
Ovvv 5 saat. 450 kmymisss :O :(
tarafından
Baya varmış yaaa
tarafından
Keske yakin olsaydikk
tarafından