Kızlar 2/3 gecedir uyumuyor Asena bittim ben tükendim enerjim kalmadı, hiç böyle yapmazdı. Bugün randevum vardı gidemedim, kese vardı ama bebiş yoktu onun için beni ayrıntılı ultrasona sevk etmişti doktor.
Sinirden ağladım artık, sinirlerin yıpranmış durumda. 2 çocukla ben hayatta yapamam hiç güçlü falan değilim bunaldımmm
Bir de eşimin doğum günü bugün pasta yapacaktım sürpriz hazırlık falan hiç halim yok
Ama sen gerçekten herşeyin üstesinden gelen bir kadınsın !!!
Sinirlerin bozulmuş , ve ikinci gebelik var ister istemez biraz etkilenmisin ...
Rabbim yar ve yardımcın olsun,
Biz seni çok seviyoruz ❤❤ sana güç vermesi için sevgiler gönderiyoruz ❤❤
Istesen herseyi basarabilirsin. Sen cok guclu bi kadinsin iki cocuk ne ki 5 cocuk olsa sen onla bile bas edebilirsin sadece biraz hassas donemden geciyosun o kadar Allah kolayligini verecek ve ustesinden geleceksin kuzum benim☺️❣❤
Üst üste gelir zaten herşey üzülme canım inşallah kese de bebekte görülür Asena da iyi olur, eşin izin alsın bir kaç gün madem yardımcı olur olmaz mı ki
SıkmA canını yaa bunlar hepsi geciyo geride kaliyo kizim simdi 6 yasinda gecmisi hatirliyorum hep aglardim bakamiyorum iyi annelik edemiyorum derdim simdi bunlar aklima geldikce gülüyorum neden aglamisim diyorum daha sakin olabilirdim sende ne kadar sakin olursan cocuguna o kadar faydali olursun kendini yipratma zaman cok cabuk geciyo bi bakmissin kocaman olmus hersey geride kalmis
A cnm sen bir çocuk la pesedecek bir kadın mısın hiç yakışmadı böyle şeyler sen çok dişli bir hatun sun üstesinden gelir sin kalk hadi deli kız hemen yap biseyler eglendir asenayi babasına kur güzel sofrayı yap pastayı basaracagini biliyorum
Canım böyle karamsar olma geçecektir diş belki atak haftasıdır sen gelirsin üstesinden sen güçlü bir annesin canimmm ınşaallah geçer en kısa zamanda Asenanın ne sıkıntısı varsa Rabbim Yar ve yardımcınız olsun ınşaallah
Canım benim sakin ol bir besmele çek kuran oku. Benimde kızım 6 aylık ve 7 haftalık hamileyim gerçekten çok zor oluyor seni çok iyi anlayabiliyorum kızında nazar fela vardır bir camı hocasına felan okutur benimki arada öyle huysuzlanıyor hemen okutuyorum. Bebeğim rahatlıyor. Kıyamam Sana ben bu günler geçecek elbet sabret sen çok güzel güçlü bir annesin üstesinden gelirsin sen
1,486,319 soru
24,299,626 cevap
343,980 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın