0 oy
1,536 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (176 puan) tarafından
Çok moralim bozuk ben kaynanamla aynı evde yaşıyoruz bizde kural kim kalkarsa sabah o kahvaltı hazırlar bugünde o kalkmış herkese yumurta bortletmis bna koymamış ayıp değil mi çok üzüldüm hiç beklemezdim 

24 Cevaplar

0 oy
(4,756 puan) tarafından
Hemde çok ayıp kuzum sen hamilesin bide söyleseydin yüzüne vursaydun yada eşine söyle yada başka gün sen ona yapma ödeşin canım insanın ağrıma gidiyor çok iyi anlıyorum seni canım benim bende ev üstündeyim 
(176 puan) tarafından
Emziriyorum hamile değilim Bn onun yumurtasinda değilim ki üzücü bir durum kokuyor bide burnuma
-Reklam-
0 oy
(50 puan) tarafından
Canım Allaha havale et bende yaşıyorum aynısı ama evini ayirmadikca bunu hep yaşarsın hakkında Allah hayırlısı versin moralini bozmasın yumurta koy ye canın çekmiş seni üzmesine izin verme sevindirme onu 
(176 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun inşallah tez zamanda çıkarız ayrı eve
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Canim ilk defa yapti ise bilincli degildir. Erken kalkan hazırlıyor sa sen uyuyosun diye yapmamistir. Soguk kötü olur diye. Hemen esine deme. Bunu bi kac kez tekrar larsa de bence. Bu sefer sen sorun ariyor durumuna geçersin. Ama surekli böyle yapıyor sa farkli tabi. Dedigim gibi ilkse hic canini sıkma. Art niyet arama.
(176 puan) tarafından
İlk değil cnm kasıtlı yapıyor bilerek hep kaynanam in burda iyi anlattım ama öyle değil işte bazen patlıyor insan üzülüyorum ben onun yumurtasinda değilim zirven anneyim cnm çekiyor
(7,483 puan) tarafından
Kasitli yapıyorsa hic hos degil gunah yani. Sen bence ayni evde kalıyosun esinle konusmadan kaynananla konus derim. Anne nie böyle yapıyor sun de tabi konusulabilecek biri ise. Onuda sen bilecen. Ayni evde böyle şeyler zor. Rabbim yardim etsin cnm
0 oy
tarafından
Belki uyuyosn diye yapmamış olabilir kuzum. Sordun mu 
(176 puan) tarafından
Bilerek yapmadı bnce ben onun yumurta sinda değilim emziren anneyim koktu burnuma cnm çekti şimdi aynı evdeyiz hiç birşey yaptırmıyor bana hep canı çekeni yaptırıyor kendi bir gün hiç unutmuyorum hamileyken cnm komposto çekti buzluktan vişne yi çıkartırım da yapayım da içelim dedim ona dokunma onu ben komşulara kaynanacm dedi bir zoruma gitti o gün

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 299 göst.
13 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 366 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Incignyy (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 668 göst.
0 oy
15 cevap 1,064 göst.
18 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu