0 oy
805 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Sizin eşleriniz nasıl bilmiyorum kızlar ama benim.esim. ters cevap çok veriyor insan içindede yanl8zda insan gibi cvp.vermesi nadir bişey sorarsın gukerekte olsa ters cevap verir iki insan gibi muhabet edelim bana bişey katsın isterim bazen elinden teli düşmez oyun oynamaktan can kulağıyla dinlemez bide bazen telde konuşurken başından savar gibi davranır çok sınır oluyorum bazende kafama takıyorum nasıl düzeltebilirim yada nasıl davrabayimki akıllansın eşiyle oturup muhabbet eden tavla oynayan yada başka etkinlik yapan eşlere bayılıyorum bizimkinde bahane çok tabi yaptığımız oluyo hiç olmuyo değilde elinden teli hiç düşmez 

10 Cevaplar

+1 oy
(2,483 puan) tarafından
Telefonda napiyo canim mesela? Bizimki bu aralar pubg diye bi oyun var ona sarmış durumda bizde bi anlasma yaptik beraber oynuyoruz otururuz cay yada kahve yapatim oyun oynariz her işten geldiginde yemekte konusuruz nasil gecti bu gun naptin falan
(2,483 puan) tarafından
Esin en basindan berimi oyle? Konussan acik acik kızsan biraz benle ilgilen de evladinla ilgilen de haftasonu disari cikarsin sizi konusmakla çöze bilirsin canim. Ters cevap verince kirildigini belli et acik acik soyle yani benim esiminde oyle sinir bozucu sakalari vardir ama bi bakışım yeter ve bu konusa konusa oldu
-Reklam-
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Can çıkar huy çıkmaz sadcee bir süre indirgenebilir  sonra yine eskiye devam. . Duzelmez kuzum ben inanmıyorum şahsen 
0 oy
tarafından
Valla ayni.bnim esim simdi kavga ettik yeyer dedim aksama kadr evde tekim bunaliyorum sende gelip telefonu dusyrmuyon bi muhabbet yok faln bnimkidde cok ters of baslama yine flan sinirlerimi bozdi gece gece ya
tarafından
Aynen oylw zorla konusturuyorum ya oyle bir dalioki ne dedigimi anlamiyor ben soyluyom soyluyorum cevap vermiyor heyy diyorum diyoki hi ben cildiriyorum artik valla
tarafından
Aynen oyle dun 7 de gelmis eve yatana kadr tel ful elinde biz cildirmiyalimda kim cildirsin ya sonra suratsiz oluyoruz napalm yani okadr seyi yaptiktan sonra hala gulelimmi suratlarina ama ben dun karar verdim bundan sonraa ben konusmiycam onunla bisi sorarsa cevap veririm o  bende onun gibi teelfonla yada televizyon izliycem gorur bak nasil oluyo
tarafından
Aynen ben diyorumki aksama kadr evde tekim bunaliyorum seni bekliorum sende geliosun konusmuyosun diyorum heemn dioki bende calisiorum aksama kadr
tarafından
Aynen oyle yaaaa varya artik bu evde kafayi yiycemm yemin ederim biktim su telefondan
0 oy
tarafından
Tam benimkini anlatmisssin erkek milleti hepsi aynı 
0 oy
(67 puan) tarafından
Aynı benim esimde ile canım gelir dusunu alır ya TV yada uyku ondan sonra gelse sinir olma uymasın konuşalım diye çay meyve hemen hazırlar gelirim ama bazen istemez uyur akşama kadar evde tek sıkılıyorum seni bekliyom sende uyuyon yada TV daliyon hiç konuşmuyor dedimmide başkaları ne yapıyorda falan der bende sinir olurum susarim küserim fayda etmez
(67 puan) tarafından
Valla ne bilim canım sanırım sarmiyor bende sırf konu açılsın diye bazen saçmalıyorum bile yine yok
(67 puan) tarafından
Aynı bende ama bizim ev sobalı mecbur aynı odada olmak zorundayım ama sırtını dönüp uyuyorum
0 oy
(30 puan) tarafından
Aha benimki :)) yani benimde en sinir olduğum konu büyük küçük kendi ailesi benim ailem farketmezsizin eğer biri birşey diyorsa lafını asla sakınmaz. Pubg denilen oyundur canım benim eşimde ona takılıyor kalıyor geçen isyan çıkardım bir süre beraber takıldık ama bende çalıştığım için bende yorgun oluyorum o yüzden çok sorun olmuyor artık haftasonunu kendimize ayırıyoruz. Huylu huyundan vazgeçmez 
0 oy
(725 puan) tarafından
Şükür benim ki öyle değil birak dedim mi bırakır aslında şöyle o bırakmadı mi benin inadimi bilir ben de telefonu elime alırım saatlerce uğraşır gibi yaparım ya da arkadaş grubuna mesaj ararım gülerim kahkaha atarim nisbet yani:):)sonra o benim ilgime hasta ve kıskanır küser o esnada alır konuşuruz bak derim sen yapınca da ben böyle olurum ama şükür değişti şimdi geldi mi yemeğimizi yeriz o uzanir bende göğsüne uzanirim saçlarımı saatlerce okşar en sevdigim daha ne isterim ki:)
(725 puan) tarafından
Kavga etmeyin sonra bütün sinirini kusarsın iş büyür .. Tatlı bir dille halledin canım
(725 puan) tarafından
O halde o sinirli ise sen sakin olacaksin . evlilikte böyle hani illa birinin susmasi gerekir ya
0 oy
tarafından
sinir bozucu bir durum esim terslemez hic su aralar arabayi satmaya calisiyor elinde hep telefon kizinca birakiyor
tarafından
aliskanlik yapmış demekki
0 oy
tarafından
Arada bizimki de yapıyor dün gece mesela çay demledim tam çay koyuyordum elim uyuştu çaydanlığı tutamadım olduğum yere bıraktım elimin uyuşması geçsin diye elimi oynatıyordum eşim ordan illa noldu diye sormamı bekliyon dedi. Canımı sıktı gece gece. Zaten bi yerim ağrıyo desen iyiki önceki zamanlar da hamile kalmamışın der durur .  
tarafından
Yani vücudumuz değişiyor normal olarak içinde bi can büyütüyırsun kolay sanıyorlar
0 oy
tarafından
Sende ona ters cevap ver o zaman anlar senin ne hissettiğini 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,640 soru

24,075,242 cevap

330,891 kullanıcı

...