0 oy
556 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşim babaannesine demiş mart ta köye gelcez diye ordada kar 1 metreye yakındır cok yağış varmış tabi bundan benim haberim yok ben napim şimdi bu adamı eller yazın gider bizimkiside kışın ortasında ama bişey demedim tabi :ermm:

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Niye demedin ki cnm küçük bebek var gidemeyiz diye 
tarafından
Bekliycem biraz bakalım şey demiş babaanesine az degisiklik olur çocuk kar görmedi demiş sırf bunun içinde gidilmezki
tarafından
Dışarı çıksın kız orda yok mu kar :D bahane ye bak ya sende gitmek istiyorsan değişiklik olur tabi ama işte herşeyi bebişlere göre ayarlıyoruz malum gönlündn be geçiyorsa o olsun inşallah canım
tarafından
Yok kizz istanbul kupkuruu
-Reklam-
0 oy
tarafından
De bence canım bebiş hasta olmasın martta bizde gidicez ben bile düşünüyorum bazen 
tarafından
Kızz derim demesine biraz bekliycem ama beni dinlemezki gidecez dedimi bitti arabayla gideriz zaten büyük ihtimalle
tarafından
Nere memleket kuzum çok mu soğuk ki
tarafından
Ordu eşimin memleketi
tarafından
Gel kız korkma bende samsuna gidicem benim eşim de ordulu samsuna da uğra yavrum ordulular genel basık kafalı olur kuzum :)
tarafından
Hahaa hee kızzz öyle valla basık kafalı adam
0 oy
(7,477 puan) tarafından

:blink:Karlı ortalık bebeğin üşür... Yazın gidin.

tarafından
İşde eller gider mersine biz gidiyoz tersine :)
(7,477 puan) tarafından
Benim eşim tam tersi der, hava değişikliği olur  diye köye göndermez :))
tarafından
Haha bizimkide böyle napcan şimdi gitmiyom desem bir ton laf eder bakacaz artık
0 oy
tarafından
Git kız nolck köyde sobalidr ev zaten ne güzel yanar sana da değişiklik olur oğlumla kar topu oynarsın büyükle vakit geçirirsin az babanede bakr küçüğe az rahat edersn
tarafından
Babaanne 90 yaşında cano bakamaz nefes darlığı var ama mustafa iyi vakit geçirir kardan çıkmaz eminimki çok seviyo neyse artık gidersekde ordan foto atarım buraya :)))
tarafından
Beklerim cnm
0 oy
tarafından
yaa martta gidilir mi soguk karli yere dedigin gibi millet yazin gider senin ki kar gormek istiyor herhalde
tarafından
Evet özelliklede mustafam için çok seviyo kar da oynamayı bikere yağmışdı da eve sokamadıydık çocuğu artık illede gidecez derse giderim napim şimdi gitmem desem bir ton laf eder biliyom huyunu gidersekde foto atarım artık yanlız ordu nun havası çok güzel hemen hasta ediyo insanı aşırı temiz hava
tarafından
ne kadar duracaksiniz ki
tarafından
Şimdilik bilgim yok nasılsa mart ayı gelince öter
tarafından
aynen öyle simdilik bisey deme huzursuzluk cikmasin
tarafından
Çünkü çok büyük sorunlar olabiliyo ahh ahh işde bi ben bilirim onun damarını
tarafından
ayy Allah yardimcimiz olsun bu kocalarla basimiz belada
tarafından
Kizz valla yaa zor zor
0 oy
tarafından
Aaa eşinde seninle hal olmadan neden karar veriyomus.. hicbisey bebeginden onemli degil allah korusun hasta olur sonra gel uğraş.  Ben olsam gitmem
tarafından
Bende gitmem canım normalde ama o bikere gidiyoruz dedimi bitmişdir olay onun için geçen yıl bunun için uzun uzun tartışdık hatta kavgaya kadar gitti bakalım Mart ayı gelsin helee şimdilik bişey demiyom ben belki ozamana kadar karlar erir yada gitmek istersede gidicem artık
0 oy
tarafından

Gitme yaa bu sogukta cocuklar hava degisiminden daha fazla etkilenir:ermm:

tarafından
Aynen valla ne zaman antebe gitsek ilk bi hafta hastalikla geciyo pis havaya alismisiz temiz havayi bunye kaldiramiyo  :Ddf
tarafından
Haha aslında çok iyi oluyo ama işde  daha erken bunu eşime analatamassın ki hasta olur dersem temiz hava orası hasta olması tabi doğal diyo
tarafından
Bence ikna et gitmisken gezilecek hava olsun eve tikilip kaldiktan sonra gezmeye gitmenin ne anlami var orasida ev seninkide ev ayni sey
tarafından
O ikna olacak bi adam değil kendiliğinden vazgeçerse geçer bakalım nolcak mart ayında
tarafından
Sabit fikirlimis desene :D annemde öyle dedigim dedik kimse farkli bisey kabul ettiremez  :D

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 81 göst.
4 Mart 2025 Diğer kategorisinde Papatya43 (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 78 göst.
0 oy
4 cevap 163 göst.
0 oy
8 cevap 308 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu

Kategoriler