0 oy
458 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,001 puan) tarafından
15 haftamdayim hep korkuyorum acaba bebegime bisey olurmu kalbi dururmu falan diye bu kotu dusunceleri kafamdan atmak istiyorum olmuyo ilk gebeligimde bos gebelikti ondada bi arkadasimin boyle oldugun duymussum hep dusunurdum acaba bendede boyle oluemu diye ve basima geldi oldu simdide 7 haftaya kadar hep ayni durumu yine yasarmiyim diye korktum sonra kalp atisini bebegi 7 haftada gordum icim rahatladi 12 haftadada her seyin iyi oldugunu kalp atisini duydum yine ama ulturasondan 2 gun sonra yine korkularim basliuo hep hastanede yatip kalkmak istiyorum

13 Cevaplar

0 oy
(2,133 puan) tarafından
Bilinc alti dusunceler her hamile bayanda oluyo canim 
(1,001 puan) tarafından
Insallah saglicakla hareketlerin hissetsemde icim rahatlar azicik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bacim 23+2haftaligim ve korkum oluyor ki demekki ruyama kadar giriyo bebeğim oluyo düşük yapıyormusum gibi ruyalar hatta bu gece de ruyamda kanamalarim oluyordu agliyodum hep gun içinde takip ederim hareketleri
(1,001 puan) tarafından
Bende 1 kere ruyamda ic camasirimda kan gormusdum 7,8 haftalikken hatta o gun bana zehir olmusdu hep korku icinde hatta aglamisdimda
0 oy
(491 puan) tarafından
bnmde hep boyle korkum oldu hissedene kadar hep haftada hastaneye gittim daha sonra hissetmeye basladim suanda bi gün hareket etmese yine gidiyorum kostur koştur
(1,001 puan) tarafından
Annelik iste ) dunyanin en guzel duygusunu yasiyorum ya hic bu kadar guzel bi duygu yasamamisdim sanki ozgur bi kelebek gibi ucuyorum cok mutlu ve cok gurur duyuyorum simdiden bebegimlee cok acayip bi duyguu)ben hep annem bana iste kimi ski git usutme yemek ye falan derken sklirdim usutunce nolucak olucekmiyim sanki gibi falan kizardim simdi annemi com iyi anliyorum evlat bambaska bisey ya daha ufacik dogmadi bile ama simdiden onu bu kadar koruma tedirgin olmak annelik bambaska bisey yaaa
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Normal cnm hareketlerini hissetmeye başlayınca daha rahat edersin 
(1,001 puan) tarafından
Insallah ya insallah en kisa zamanda hiss ederim
(5,437 puan) tarafından
Hissedersn kuzum
0 oy
tarafından
her gün oluyor aklıma türlü türlü şeyler geliyor çok dua ediyorum Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın 
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Insallah sag salim kucagina alarsin balim
0 oy
tarafından

Bende oyleydim , artık çıldırmak uzereydim , ilk bebeğimi kaybetikkt3n sonra , 2. Gebeligim hep korku ile geçti , şimdi 29+3 günlük hamileyim çok şükür korkularim geçti 

0 oy
tarafından
Bnmde öyleydi canım hep içimde Bi şüphe vardı hele kimldamyya başlıyor ya  yeni  arada kimldmiordu oturup agliyordm korkma kimldamiyor kesn bişey oldu diye ama çok norlmlmis Allah hayırlısıyla kucağna almayı nasip etsin 
0 oy
(877 puan) tarafından

Oo daha bu neki ben hareketleri hissedene kadar neler yaşadım her çamaşırım ıslandığında tuvalete koşuyodum kanmı geldi diye içime vesvese düşüyodu doktora gidiyodum :) hareketleri hissettikten sonra biraz oynamasa evham yapıyodum oynayana kadar uğraşıyodum bi ara suyum sızıyo diye kafama taktm doktor doktor gezdim şimdide geceleri yatamıyorum karnımda ezilir diye :D 

(1,001 puan) tarafından
Hahahhahahq buna cok guldum ayni beni anlatmissin yaa
0 oy
(2,160 puan) tarafından
Canm bu tarz şeyleri kafaya takarsan düşüncelerden çıkamıyorsun. Allaha sığın bak eğer Allahım yaşatacaksa o bebeği sen iki taşın arasına koyup ezsende o bebek yaşar.
(1,001 puan) tarafından
Cok iyi geldi bu yoru cok dogru dedin
(2,160 puan) tarafından
Yani hamilelikte insan normalde düşünmeyeveği şeyleri düşünüyor mesela bu su sızması işte kalbinin durması felan bunlarla kafayı yemiştim Bi ara. Hatta doğumdan sonra ya bebeğimi benden kaçırırlarsa kayananm gil benden alırsa diye kafayı yedim. İnan çok farklı bişey okadar güçlü Bi sevgi veriyor ki Rabbim bebekle anne arasına sürekli onu kaybetmekten korkuyoruz
0 oy
(702 puan) tarafından
Bu stresle bebeğine zarar verir kendine zarar versin Allah'a tevekkül et sen duani eksik etme Allah'ın izniyle birşey olmaz . Mevlam sağ salim kucagina almani bir ömür saglikla büyümesini nasip etsin inşallah canım
(1,001 puan) tarafından
Cok sagol canim benim
0 oy
(1,183 puan) tarafından

Bende aynen böyleydim canım doktorumda bu durumun farkındaydı. Hatta doğumdan bikaç gün sonra hastanede karşılaştık ve bana yine neyi kafana taktın demişti :D inan gebelik dönemini özlüyor insan en güzel zamanlarınız derlerdi de sallamazdım gerçekten öyle çok güzel geçir hamileliğini tadını çıkar kafanı boş yere yorma. Bi sıkıntı olcak olsa doktorlar söylüyor zaten.  Hamileyken 3 doktora giidyodum bir ara 2 özelhastane bi devlete. Srrekli içimi rahatlatmak için.

(1,001 puan) tarafından
Benimde oyle ya ilk haftalarda tutturdumki ulturasona gitmek istiyorum ilk hamileligimde yasadgm olaydan dolayi doktorum git tamam hatta kendisinide strese okadar soktumki oda benle girdi ulturasona bebegimin kalp atislarini duyunca al bak rahatladinmi dedi ))
0 oy
tarafından
Bnde öyleydim cnm hep derdim ki Allahım artık hareketlerini hissedeyim biliyim Bnim de aklıma hep kötü şeyler gelirdi ama korkma Rabbim koruyor sen hep duanı et ❤️

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 667 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Neyleyim (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 612 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 356 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Yeliz45 (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 486 göst.