0 oy
748 göst.
Diğer kategorisinde (3,756 puan) tarafından

image

Benim gece mesaim hiç bitmiyor :/ olmazsa olmazlarim❤:D

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Banada bi kek versene 
(3,756 puan) tarafından
Bizd3 yok pek ole şeyler ama annemden misafir eksik olmaz bekarken gelen giderimiz eksik olmazdı iyidi
Ama evlennce kimsem yok burada bi sese bi sohbete hasretim ben yedirip icirmeyi çok severim ama gel gör ki kimsem yok:=)/
(3,756 puan) tarafından
Aynen tekrar anne çok güzel olurdu
(964 puan) tarafından
Benimde kimsem yok desek yeridir. Birer tane numunelik kaynana gorumce elti var. Çok şükür birer taneler ☺ onun dışında kimsem yok. Yaz gelse diye bekliyorum. Mayıs da bizim düğünler başlıyor çok şükür.  Giderim memlekete ☺
(964 puan) tarafından
Töbe Bismillah nereye gider kız
(3,756 puan) tarafından
Eşim 7kardesler hepsi ailesi memlekette başka sehirdeyz bizde kafam rahat şükür:) ben kin nefret tutamam iyi olana her zaman iyi olurum oyuzden konusurlrsa knsrm mesajlasrz arada annemi de ararım arar benim yerimde başkası olsa siler di onları ama ben yapamiorm içimde birşey tutamdgmdn eşim benden yana allah a şükür oyzdn hiç birseyden de korkm olmaz biraz da oyzdn rahatm
-Reklam-
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Ohhh miss miss afiyet olsun cnmm:))
(7,933 puan) tarafından
Nagihan cnm
(3,756 puan) tarafından
Nargihan mi nagihan mi canım ilkkez duydum da bu ismi oyzdn ♡
(7,933 puan) tarafından
Nagihan sari paptyaaa❤
(3,756 puan) tarafından
Aaa iyimis değişik bir isim negzl :)❤
(7,933 puan) tarafından
Evet cnm tesekkur edrrim❤
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Bende bi ara albeni ve halley çok bağımlısı olmuştum aynı saat kalkar o halley yemeden uyuyamazdım bekarken zor bıraktım yemeyi albeni vs baş ucumda 2 dane yer şu içer yatardım markette çalışırdım bide albeni doldururdu eve 
(3,756 puan) tarafından
Kızımda 54le kldm 33de doğum yaptım 70 kiloydm bunda da 54um bakalım kaç ile doğum yapicm:)
Kolay alan bi bunyem var ozmn canım tabi dikkat etmek lazım haklisin ama sen yinede az az da olsa ye herşeyden dünyaya birdaha glmeyecgz:)
(12,762 puan) tarafından
Yok ben çok yer dim hiç kg almazdım sigara vs içerim hamilelik de yattım paso iğne ilaç vs 80 geçmiştir veremedim yeidm çünkü şimdi bilmiyorum işte yediğimde kaçı gider kaç kalır ondan sapitleyecem
(3,756 puan) tarafından
Az az yersen kilonu sabitlemiş olursun cnm kilo verirken bile hiç yememek değil azar azar yemek verdiriyor önemli olan yağ dan vermek yağ dan verirsen kolay kolay almazsın ztn
(12,762 puan) tarafından
Bilmiyorum yağdan mi gitti verdim baya ama Bi avm gitsem şu büyük tartilardan bakacam  ahaha yağ ne kadar vs diye az yiyorum hafta sonu kahvaltı istediğim yiyorum hafta içi dengeliyorum geçen hafta pzrt den bu yana 200 300 gr verdim indim çıktım bakalım ne zaman kadar böyle devam ederse
(3,756 puan) tarafından
Gevrekler varya spasil k tam blmiorm ismini onunla birlikte su iç baya kilo verdiriyor kiloyu da dengede tutuyor düzenli olarak ye suyunu da eksik etme birlikte iç. Mesela gün için de atistirmaligin olarak yapabilirsin bu düzeni
0 oy
tarafından
Afiyet olsun canısı
(3,756 puan) tarafından
Yerinde olmak isterdim uyumak icin
tarafından
Bu lafinin üzerine halime sukredip uyucum gerckten artık düşün düşün kafayi oynatacam . Sen niye uyumuyorsn çocuk mu ?
(3,756 puan) tarafından
Hayırdır neyi düşünüyorsun?
Aynen çocuk 14aydir gece özellikle uyumayan bir çocuk yapmisim
tarafından
Son iki postmda paylasmtm cnm eşimle alakali .

Uyumayan çocuk Zor valla iki küçük kızım var küçüğü de gece sk ak uyanirdi ama alistrdm şükür gece uykusuna RABBİM sana da güç kuvvet versn ins
(3,756 puan) tarafından
Allah ıslah eylesin INŞALLAH eşini düştüğü yanlış yoldan çıkmasını nasip etsin inşallah rabbim
Güçlü durmaya çalış ve mümkün olduğunca delilleri bulundur elinde direk eşine gösterme anlatma vs yoksa hep zeytin yağ gibi su üstüne çıkmaya çalışır

Valla ben kızımda 14aydir gormedgm kalmadı durmadm ama durmadan değişiyor düzeni böyle çocuk görmedim ben yaa  yeminle beynim okdr yorgun kii;( :(
Amin Inşallah canisi allah razı olsun ikinciye gebeyim bide hepten deliricm:))
0 oy
tarafından
Bugün ben de mesaideyim :D 14 aylık olacak düzeleceğine git gide bozuluyor uykusu huyları 
(3,756 puan) tarafından
Senin sıpa da mi 14aylik aah bu çocuklar ah ömürleri uzun olsun bizi uykusuz birakiolr hep :)) benim kızda 14aylok gerçi bizde 14aydir hiç düzen olmadi daha günün yorgunluğunu atmadan yeni bir gün başlıyor bizde
tarafından
Bizim bi ara baya iyiydi düzenimiz saat 9 da uyur sabah 9 da uyanırdı 2 3 kere emmeye kalkardı ama büyüdükçe sapıttı sakin kendi kendine oyalanan çocuk ağlayarak çığlık atarak her istediğini yaptırmaya çalışıyor uyku desen saat başı ayaktayız :)) napalim geçici günler okula başlayana kadar böyle sanırım rabbim bebişlere sağlık sıhhat versin inşallah:))
tarafından
Aynı canım ancak bi kaç gün ust uste uykusuz kalacak ki fazla uyanmasın bebiş büyütmek zor
0 oy
tarafından

Anam senin bu brownin hic bitmiyo afiyet olsun:D

(3,756 puan) tarafından
Çıktıkça aliorm dışarı:)) Saol canmm♡
0 oy
(164,064 puan) tarafından
Afiyet olsun
(3,756 puan) tarafından
Saol canım nasılsın bebiş nasıl ❤
(164,064 puan) tarafından
Bebis iyi ben bitt cok pis depresyondayim hersey batiyo bana :(( demin kumandanin tipine sinirlendim
(3,756 puan) tarafından
Nee oldu sevda sana yaaa daha yeni doğum yaptın biraz zor olabilir alışman ama kendi morlarını yüksek tutmaya çalış iyi olman lazım senin hayatım ❤

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 185 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,352 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 326 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,352 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 236 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,352 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 299 göst.
25 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,729 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,935 soru

24,393,620 cevap

349,493 kullanıcı

...