0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde (2,575 puan) tarafından

Kızlar sizce nasıl kullanan memnun kalan varmı eşimin çok hoşuna gitmiş gönderdi bana ama

image

4 Cevaplar

0 oy
(964 puan) tarafından
Eni çok dar değil mi ?
(964 puan) tarafından
Anladım cnm. Kullanmadım ama bana dar gibi geldi o yüzden yazmak istedim ❤ ama fiyati çok iyi.
(2,575 puan) tarafından
Bende gidip bakarım dar olursa almam zaten . Evet fiyatı çok güzel ben mobilya beşik baktım 1.950 TL dediler çilek mobilyada
(964 puan) tarafından
Ben bebek odası takım aldım canım. 3 kapılı cekmeceli dolabı, 4 çekmece 1 kapaklı komidin, 3 çekmece 1 dolapli büyüyen beşik, içinin tekstili uyku seti  , sepet beşik aynı şekilde içinin tekstili cibinligi, trawel sistem bebek arabasi puset bide bebek bakım çantası tam set olarak aldım.  Taksitle ödüyorum. Böyle daha hesaplı oldu piyasaya göre
(2,575 puan) tarafından
Ne kadara geldi canım peki
(964 puan) tarafından
4690tl ye almıştık. Daha ucuz yada daha pahali paketler vardı canım.  Bu bizim hoşumuza gitmişti. Hatta eski postlarima bakarsan paylasmistim görürsün kızımın mobilyasini
-Reklam-
0 oy
tarafından
Güzel gözüküyor  canm 
(2,575 puan) tarafından
Evet bencede güzel hoş duruyor yani
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Ben farklı modelde kullanıyorum. Şuan annemlerin evine tayıdım beşiği oldukça kullanışlı. Ayrıca bölle cepli olmasıda iyi bez filan koyarsn
(2,575 puan) tarafından
Teşekkür ederim evet bez koymak için güzel olur . Eşim internetten bakarken görmüş. Bide sallanıyor mu bunlar
0 oy
(1 puan) tarafından
Kesinlikle cok kullanisli.10 sene once oglum kullndi smdi kardesi kullanio:)onun oncesin dede iki tne yegenim kullndi tabi.10 sende 4 bebe hala oldugu gbi druyo canim bnm
(2,575 puan) tarafından
Canım peki sallanıyor mu sıkıntı yok dimi sallanmasinda
(1 puan) tarafından
Altta takilan apartlari var yatagi asaya alinca saanior cnm hoc bi sikinti yok.yatak usteykende cok rahat sallanio.
(2,575 puan) tarafından
O zaman tamamdır bazıları sallanmiyormus aklım takıldı

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,403 soru

24,182,868 cevap

336,418 kullanıcı

...