0 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Doğum öncesi e bebeğe gidip 600 TL ye sepet beşik aldım ah benim sa lak aklım. Oğlum 6 aylık oldu kimseyi dinlemedim doğru söylemiş herkes. Sağa sola çarpıyor içine sığmıyor rahat edemiyor dün sinir geldi üstüme gittik civilden 400 TL ye kanz ın park beşiğinden aldık ah şimdiki aklım olsaydı direk park beşik alirdim genis geniş yatardı oğlum şimdi çok rahat beş yaşına kadar yatar alicak olanlara fikir olsun ben mobil ya ve sepet beşikten hiç memnun kalmadım. Sallanmaz diye düşünüyordum sallama aparatı da var mis

8 Cevaplar

0 oy
(2,890 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Ahşap sallanır beşik te çok kullanışsiz birsey değil ama en fazla iki ya da üç yıl yatar. Bana KaynPederm almış. Ben bugün evde değilim dediğim halde o gün getirtmis kendi evine bırakıp gitmişler mecburen benim eve kendi getirip kurdu. Kurarken de sallama yerini kırdı. Yani hiçbir anlamını bırakmadı değiştircem dedi değiştirmedi. O beşik evde hala sadece bir fazlalık.

Bir arkadaşım hamak beşik hediye etti de ilk 6 ay Hamakta yattı ara ara ama hep Kucağımı tercih etti. 

6dan sonrada biz park beşik aldık Şehzade tipi 17 aylık onda yatıyor. Ama yine Kucağımda yatmak için inat ediyor. Hiç birşey almasam iyiymis. 
tarafından
Kesinlikle katılıyorum kuzum annesinin kokusuna aşık demekki ♥️
(2,890 puan) tarafından
Aynen. Şimdi yine hamileyim nasıl olacak bilmem canım hala benimle yatıyor
-Reklam-
0 oy
(16,785 puan) tarafından

Malesef bende pişmanım şimdiki aklım olsa anne yani alırdım :ermm:

tarafından
Olsun kuzum tecrübe oldu
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Sepet beşik park beşik var.Esim heves edip mobilyada aldi.Ana kucagi kendi kendine sallanan birde salincak hepsi var ama sonuc hic birinde yatmiyor benimle uyuyor;(
tarafından
Kıyamam kuzum ya ben de Baby nest ana kucağı puset heves ilk çocuk dedik aldık hepsini Bodrum'a kaldiedim tecrube oldu olsun
(1,241 puan) tarafından
Benkmde ilk çocuk;) biz doğudayız burada gorev yapiyoruz saglik ocagina gittiğimde bebekleri goruyordum durum felaket o yuzden ben besigi ana kucagini verdim durumu iyi olmayan birilerine...Her ay da 1 torba esya goturuyorum bez goturuyorum...Benim oglum keyfini cikaramadi baskasi cikarsin vallaha daha mutlu oluyorum...
0 oy
(667 puan) tarafından
Letgoya koy canm belki satabilirsin  
tarafından
Doğru kuzum deniyim bu
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Aynen canim park besik daha kullanisli
tarafından
Kesinlikle bitanem
0 oy
tarafından

Üffff hiç sorma benimkide mobilya çok pişmanımmm park beşik almadığıma yaaaa bir kere bile mobilya beşiğinde yatıramadım zaten yatağımızın ortasında yatıyor 9 aylık:D

tarafından
Ahshhahasenin bebiş sağlam yere kurulmuş desene kuuzm
0 oy
(316 puan) tarafından

Benimde vardi o besikten ben letgo da sattim kurtuldum  :)

tarafından
Darısı bana kuzum :)
0 oy
tarafından
Bende bugun bunu dusundum valla sepet alsam mi almasam mi diye anne yani istiyorum bi yandan bj seferde park yatak aklima geldi
tarafından
Park beşik al bence kuzum yatağının yanına koyarsın ,♥️

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 200 göst.
4 Mayıs 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Mys-2boys2girls (4,872 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 411 göst.
31 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nehire burcu (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
0 oy
6 cevap 140 göst.
10 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde 12345zeye (78 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,447 soru

24,072,501 cevap

330,754 kullanıcı

...