0 oy
598 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,757 puan) tarafından

image

bunu almak istiyorum kızım ixin sizce iyi mi masaj ypinca iyi olur mu iyi gelir mi acaba 

12 Cevaplar

+1 oy
(12,763 puan) tarafından
Hayır iyi değil bebek yağları krem al alırsan onla masaj yap yada zeytinyag vs s 
(3,757 puan) tarafından
Biras kafam karışmadı değil ıslak mendilini sampuanini fln hep dalin kullandm kullaniorm aldım bakalım ins iyi gelir kuzuma krem görmeyince aklıma glmedi
(12,763 puan) tarafından
Ben bioderma kullanıyorum bitsin bepanthol vs Alicam bu gozenek tıkıyor muş krem daha güzel oluyo şampuan vs boya var içinde hiç dlain almadım nivea kullanıyorum
-Reklam-
+1 oy
(1,795 puan) tarafından
Alma canım. Dalin kullanma iyi değil. Bebek yağı önermiyor doktorumuz kantaron yağı ya da zeytinyağı kullan daha sağlıklı
(3,757 puan) tarafından
Biras kafam karışmadı değil ıslak mendilini sampuanini fln hep dalin kullandm kullaniorm aldım bakalım ins iyi gelir kuzuma teşekkür ederim
(1,795 puan) tarafından
Kendine kullan canım saçlara çok iyi geliyor
(3,757 puan) tarafından
Ciddenmi:)) yok kuzum saol ben saçıma duştan sonra bakım yagi sürüyorum bide bazen de argan yagi sürüyorum istedğim kadar da bekletip yikiorm mis gibi çok iyi beslipr
(1,795 puan) tarafından
İyi bakalım canım :)
0 oy
(434 puan) tarafından
Ben kullanıyorum memnunum
(3,757 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim
(434 puan) tarafından
Rica ederim. Çok güzel kokuyo valla kendim de kullanıyorum ellerime :))
0 oy
(648 puan) tarafından
ben kullanıyorum kokusu çok güzel pütür pütür yapmadi
(3,757 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Uvela bebek yağı kullanıyorum içeriği temiz dalin içerdiğini sevmiyorum ben. Uvela hem türk malı miss gibi de kokuyor, eczaneden alırsın 
(3,757 puan) tarafından
Herşeyi dalın kuzum bozmak istemedm teşekkkür ederim
0 oy
tarafından
Bende aldım vücuduna kullanıyorum ama yüzüne  hiç sürmedim sizler yüzüne suruyormusunuz
(3,757 puan) tarafından
Biras kafam karışmadı değil ıslak mendilini sampuanini fln hep dalin kullandm kullaniorm aldım bakalım ins iyi gelir kuzuma bende ilkkez aldm cnm blmiorm
0 oy
(586 puan) tarafından

Ben çok seviyorum ve mnunum:angel:

(3,757 puan) tarafından
Biras kafam karışmadı değil ıslak mendilini sampuanini fln hep dalin kullandm kullaniorm aldım bakalım ins iyi gelir kuzuma
(586 puan) tarafından
Ay cnm ben de hepsini Dalin şampuan Dalin ıslak mendil dalin yağ hem benimki o zaman hepsi indirimdeydi 3 tane ıslak mendil 12 tlyeydi bide şampuanı yanında bebek yağı hediyeydi bebek yağı içindekilerde  avukado yağı, badem yağı ,zeytinyağı vardı
(3,757 puan) tarafından
Çok iyimis canım :)
Bizde alınca üçlü bi arada paket aliordk 3 4tane en az 9paket oluor du en az bitti bende burada ole bulamdm ayrı ayrı aldım biraz pahalıya geldi maalesef ama birdakine üçlü paketlerdn alicm
(586 puan) tarafından
Aynen cnm hepsi birden indirimli
0 oy
tarafından
Johnsons baby kullanıyorum ben bunu hiç kullanmadım ama johnsons baby çok guzl
(3,757 puan) tarafından
Biras kafam karışmadı değil ıslak mendilini sampuanini fln hep dalin kullandm kullaniorm aldım bakalım ins iyi gelir kuzuma teşekkür ederim
0 oy
(4,650 puan) tarafından
Gayet iyi al bence
(3,757 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Ben bübchen in bebek yağını kullanıyorum ama bundan da kullanmıştım memnunum 
(3,757 puan) tarafından
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(40 puan) tarafından

Masaj yapmak ve vücudunu nemlendirmek için alıyorsan, alabilirsin. Özellikle banyo sonrası uygulamada gerçekten teni yumuşacık yapmaya ve rahatlatmaya yardımcı oluyor :)

(3,757 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim:)
Sürdüm dün duştan sonra sanki biraz sertlestrdi vudunu ama bilemedm
Nrml zmnda da sureblrmym peki ?
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Al tabiki bende bunu kullaniyom tatlimmm :))
(3,757 puan) tarafından
Sürdüm dün duştan sonra sanki biraz sertlestrdi vudunu ama bilemedm
Nrml zmnda da sureblrmym peki ?
(2,199 puan) tarafından
Vala bizde ddustan sonra falan bide kabiz oldugu zmanlar gazi olunca karnina falan suyoruz iyi geliyo

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 864 göst.
28 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,925 göst.
17 Temmuz 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,862 soru

24,146,130 cevap

334,665 kullanıcı

...