0 oy
315 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim 1 yasında oglum var esimle severek evlendim ve buyuzden esimin annesi demans hastası ve esim ıcın bakmayı kabul ettim aynı evde yasıyoruz  esim daha once ben hamileyken Baska bı kadınla konsustugunu yakaladım ama cabuk affettim ama bu sabah hatuna diye bı kadın aradı kendisi mesgule attı ve bana pıyona alıcı bı ogrencı oldunu Soyledı ben kendisinden gizli whatsapta baktım sarısın yesıl gozlu bı kadın Di ama ismini hatuna diye yazmıstı hatun kelimesinin yanına a koymus sizce suphelenmelııyım yanı ismini hatuna yazmıs ama kadınla  konusmaları yok yani mesajlara baktım  temiz sizce napmalıyım?? Lutfen akıl verin  arkadaşlar 

9 Cevaplar

0 oy
(16,781 puan) tarafından
Daha önce yapmış ise ben suphelenirim sonuçta hatasından ders almayıp tekrar şeytana uymuş olabilir takip et 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hatun deye ism varda hatuna deye isim hiç duymadım :ermm:

0 oy
tarafından
Ne desem bilmiyorum yani insan bu durumda bişey diyemiyor ki yaaa
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Bu işte bi iş var belli üstüne git kızla eşinin telefonundan konuş konuşma şekline bak buluş ağzını yüzünü dağıt koy 
(749 puan) tarafından
Direk kafasına sıksın kız daha kolay :D
0 oy
(586 puan) tarafından

Biraz ağzını yokla derim iyce yüzüne gözüne burnuna sok eğer bişey yoksa yok der zaten ama ilk iş emin ol :D

0 oy
(864 puan) tarafından
Sen sık sık kontrol et telefonunu canm baktın bise yok demekki aynı şeyi yapmiyo dur
0 oy
(359 puan) tarafından
Ben suphelenirdim arkadaşım inş yoktur tabi de 
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Daha önce yapmışsa şüphelen cnm üstelik sen hamikeyken yapmış takip et akıllı şimdikiler siliyordur msjları şimdi arama kayıtlarını
0 oy
tarafından
Yanlış yönlendirmek gibi olmasın canım kendi fikrim her türlü şüphelenirim erkek milleti hiç belli olmaz ne yapacakları 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,963 soru

24,051,454 cevap

329,686 kullanıcı

...