0 oy
987 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,030 puan) tarafından
Uzun bı mesele neresinden başlarsam bilemedin eşimin dayısı nin hanımı dayisini aldatiyormjs kocasi ise  gittikten sonra sevgilisini cagiriyomus o da ayyasin uyuşturucu bagimlisinin teki imiş dört tane çocuk var bide bunlara da iğne yapiyorlarmis çocukları sarhoş gibi yapıyorlarmış en küçüğü 2 buçuk yaşında kız en büyüğü 12 yaşında erkek bunların ev sahibi hacı teyze iki defa haca gitmiş filan teyze artık kaldiramamis eşimin teyzesini arıyor gelin kendi gözünüzle görün kadın evde oynasiyla demiş bunlar gidiyorlar kapıyı zorla açıyorlar çocuklar kendinden geçmiş vaziyetteler büyük çocuğu mutfak dolabına saklamış bulmasınlar diye çocukları alıp götürüyor lar filan bu ayyaş adamın babası iyiki kurtardiniz çocukları demiş bennim oğlum ayyasin bagimlinin teki iyiki o kıza tecavüz filan etmedi demiş ortanca kıza yani 

Daha rezillik diz boyu var baya olay da bunlar özeti  bu olay olalı 3-4 gün oluyor eşimin o kadar teyzesi var dayısı var hiç biride o çocukları doktora goturmemisler çok sinir oldum şimdi çocuklar kadının ana babasının yanında eşimin bir teyzesinin olanlardan haberi yok ve onun hiç çocuğu yok çocukları ona vermeyi düşünüyorlar 

Ayriyeten cocuklarin eşimin dayisindan olup olmadığı da meçhul daha DNA testi yaptircaklar

O çocuklara o kadar çok üzüldüm ki aglayamadim da içime attım öyle ya ben kızımın bir yerine bişey olsa canımdan can gidiyor o anne bunu evladına nasıl yapar ya aklım almıyor ne günahı var o masumların onların psikolojisi ne olacak daha çocuk ya çocuk madde vermişler bide 

Etkisinden çıkamıyorum ya 

Çok uzun oldu hakkınızı helal edin içimi dokeyim dedim 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
aaayyyyy saka mi bu varmi boyle insan yaaa Allah belasini versin o kadinin rezil ... Allah bildigi gibi yapsin bu yasta o kucuk cocuklara ya insanda namus olmaz mi sen nasil.vicdan azabi cekmiyorsun nasil esinin yuzune bakiyorsun o cocuklarin yuzune nasil bakiyorsun ahiretini de mi duaunmez bi insan cayir cayir yanacahini biliyorsun Allah islah etsin ama o cocuklar o kadinda olmamali yazik.gunah o cocuklara icin gitti ya okuyinca ne diyecehimi bilemedim ...
-Reklam-
0 oy
(740 puan) tarafından
Dünyanım sonunun geldiğini  bi kez daha anlıyor  oluyoruz  bu sayede  bazen doğurmakla annelik  olmuyor  bunu ogrendik
0 oy
(586 puan) tarafından
Yani daha da ben ne diye bilirim ki Allah ıslah etsin inşallah Allah belasını versin onların 
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Allah bildigi gibi yapsin yanikkk seylii
0 oy
(153 puan) tarafından
insanlar ne yapcagini sasirmis artik kadin erkek hic fark etmiyor insanlar kudurmuş 
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Allah akıl fikir en önemlisi vicdan versin ümmete. Kıyamet kopmasında nolsun bunlar çoğaldıkça duzen iyice bozulucak.

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 391 göst.
12 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Yabangulu_86 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 650 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Zarifedoner (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 841 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 212 göst.