39+0 oldum ve böyle cesaretli yazilara ihtiyacim var.çok teşekkür ederim darısı bize inşallah
Bu konu da katılıyorum sana canım. Bende suni sancı ile doğum yaptım 3 ay önce. Millet bas bas bağırıyor. Ben içimden dua ettim sancı geldikçe nefesimi kontrol ettim ıkındım, 1.5 saat aktif sancı cekip( ki dayanilmayacak gibi değildi bana göre), toplam 3 saatte doğum yaptım. Çatala çıkıp bebeğimin doğmasi 2 dakika sürmedi. Sadece 2 tane dikisim vardı. Doktor bile tebrik etti, çok güzel bir doğum oldu dedi .Doğumdan itibaren yatmadım diyebilirim. Bütün işimi kendim hallettim çok şükür . Korkmak süreci zorlaştırabilir, bu yüzden bebeğini kucağına aldığın ana odaklanınca herşey daha başka geliyor insana . Ilk doğumum da mahvettiler beni. Eşim bu doğumhaneden yine o şekilde çıkacağimi düşünüp korkmuş. Beni görünce şok geçirdi adam. Sanki doğum yapmamış gibi duruyordun dedi) dediğim gibi dilimden duayı eksik etmedim, eşim de ben dışarıdayken Meryem süresini okumuş sürekli . Bu arada gözün aydın ,Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin canım
Kesinlikle katılıyorum.
Evde sancımı çektim 8 saat.
Hastaney 8 cm açıklıkla gittim.
Ama ıkınmayı beceremedim.
Sancı geldikçe avaz avaz bağırdım
Çığlık attım
Beni öldürün diye bağırdğmı biliyorum
Doktor ve ekibi kuvvetlice 3 kere ıkın doğur diyolar, ben hala sezeryana alım diye ağlıyprum falan.
Sonuç?
8 cm açılmayla gittim
4 saatte anca doğurdum.
Olan bana oldu
1,486,582 soru
24,302,958 cevap
344,158 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın