0 oy
2,015 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (964 puan) tarafından

En son kime ve neden yalan söylediniz ???

Pembe beyaz siyah turuncu her türlü yalan dahil buna :D

İlk cevap benden gelsin. En son kaynanama dün gelmesin diye dışarı cikicam yalanı söyledim :P actim tv uzattım bacakları kizimla keyif yaptım. İyi geldi valla 

28 Cevaplar

0 oy
(1,163 puan) tarafından

Eşime söyledim bana 200 tl vermişti şuan 105 tl kaldı naptın o kadar dedi aldıklarımı saydım ama sigara aldığımı söylemedim bilmiyorum harcamışımdır dedim :D:D

(964 puan) tarafından
Nasıl iciyon gizli saklı kız.  Evdekiler bilmiyor mu ☺☺
(1,163 puan) tarafından
Sadece küçük görümcem biliyo o kadar :)) valla korkuyom denk gelcem eşime diye ama içiyom :)))
(964 puan) tarafından
Kız gizli saklı içmek de ayrı bir heyecan li keyifli oluyor ☺☺ hahaha ben fosur fosur içiyorum valla her yerde. Herkez de biliyor bir tek kayinpeder görmedi içerken.  Bazen ondan saklanarak içiyorum o bile heyecanli oluyor ☺☺
(1,163 puan) tarafından
Hahahahahaa aynen yaa benim tarafım herkes biliyo ama eşim tarafı bilmiyo :)))
(964 puan) tarafından
Sıkıntı ☺☺
-Reklam-
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Yalan söylemeye çalışıyorum ama malesef sonuç hüsran. Elim ayağım birbirine karisir çok fena gülerim :D en son sabah eşime söyledim hiç param yok canım biseuler istiyor dedim gülünce benimkide sendeki para basbakanda yoktur dedi ama verdi :D yine söyleyemedim:D
(964 puan) tarafından
Hahaha ☺☺ para konusunda bende zorlanırim yalan söylemeye. Ama hep de alırım elimde para olduğunu bildiği halde verir. Vardır bir bildiğin der ☺☺
(2,575 puan) tarafından
Ben her konuda zorlanıyorum:/ telefonda bile yalan söylediğimi anlar hemen . Sinir oluyorum. Kendiside aynı tabi. Para konusunda bana hep gizli kasa der:D hiç yapmadığı bişey elbise dolabının üzerinde battaniyeler var dolabı açarken ucu öne gelince benim kafama düşer diye korkmuş battaniyeyi düzeltim derken oraya koyduğum paralar kafasından aşağı dökülmüştü düğünümde bu kadar para dokulmedi üzerimden der hep:D
(964 puan) tarafından
Hahaha ☺☺☺ eee zulayi bulmuş peki paralar ne oldu aldı mı senden ☺
(2,575 puan) tarafından
Yok almaz üzerine ekler
(964 puan) tarafından
Ohh iyi bari ☺ bende durur durur başım ağrıyor derim. Hayırdır paran mi yok der ☺☺☺☺ bende yoo öyle bişey demek istemedim başım ağrıyor derim. Hemen para verir al bi kenara koy basının ağrısı geçer der ☺
0 oy
(864 puan) tarafından
Yok desem inanirmisn acaba inan hiç yalan söyleme ihtyci duymuyom çok şükür 
(964 puan) tarafından
Ayy ne güzel maşallah canım
(864 puan) tarafından
Sağol canm benm
0 oy
(6,396 puan) tarafından
  • :DYoldan geldik ewe çıkalım dedi çocuk terli dedim 
(964 puan) tarafından
Kaynanana mi dedin ☺
(6,396 puan) tarafından
Ewet pişman miyim hayır yine olsa yine derim☺☺☺
(964 puan) tarafından
İyi yapmışsın ☺☺
0 oy
tarafından
Hatırlamıyorum valla bayağı olmuş sanırım :) 
(964 puan) tarafından
Şuan bana yalan söylemiyorsun demi :D
tarafından
Hahaha hayır tabi ki :))))))
(964 puan) tarafından
Sevindim buna ☺☺
0 oy
(2,860 puan) tarafından

Eşime söyledim ama tamamen mecburiyetten :D

Aslı bekiro onun ifşa fotolarını aramıştım google den. Bizim de bütün hesaplar ortak. Geçmişten de silmeyi unutmuşum sjsjsjsjsjs görmüş ve sordu tabi hemen. Bende ekrana reklam linki düştü çarpıya basarken yanlışla tıkladıım dedim :D yemedi ama yemiş gibi yaptı sjsjsjsjsjs :D ne deseydim ama çıplak resimleri merak ettim baktım mı deseydim sjsjsjsjsjsjs

(964 puan) tarafından
Töbe Estağfurullah. Bebeyi uyutuyum da bide ben bakiyim neymiş o iş :p
(12,171 puan) tarafından
Derya link atar mısn :Dd hahah ne sapığız ya :D
(964 puan) tarafından
Gördüm ben şimdi ama Sansürlü ☺☺
(12,171 puan) tarafından
:D ne yazdın da çıktı
(964 puan) tarafından
Aslı Bekiroğlu yazdım hemen çıktı ☺☺
0 oy
(2,596 puan) tarafından
En son ablama söyledim. Eltine herşeyini anlatıyor musun dedi hayır dedim evet desem gebertir ya.. ama bi olay vardı ona nazaran sormuştu
(964 puan) tarafından
Ama anlatmamak lazım cnm. En ufak birsey olduğunda seni vuracak noktayı iyi bilir çünkü
(2,596 puan) tarafından
Ayneen canım benim öyle de yapıyorlar zaten.. eşek kafalıyım da akıllanmıyorum
(964 puan) tarafından
Yapma bacm yapma. Anlatma. Kuma gemisi yürümüş de elti gemisi yurumemis boşa dememisler.
(2,596 puan) tarafından
Çok çok doğru valla
0 oy
(1,795 puan) tarafından
En son dün anneme yalan söyledim. Tam ağlarken aramıştı sesin niye öyle dedi, grip oluyorum dedim
(964 puan) tarafından
:(  çok söylediğim bir yalandır.

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,537 göst.
9 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,303 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Limonlu kek (4,683 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 826 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gamzeliwampir (3,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,145 göst.
21 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ruveydacacan (969 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,489 soru

24,169,931 cevap

335,817 kullanıcı

...