0 oy
589 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Burada havlusunu yemeye çalışan bir Asel Miray yakaladımm sabahın köründe uyandık bari bıcı bıcı yapalım dedik :)

9 Cevaplar

0 oy
(884 puan) tarafından

MasaAllah onaaa.

Canım ben 7. Ayıma giriyorum. Bebeğime hazırlıklar yapıyorum da banyo havlusu falan alacağım. Nasıl.bir şey alsam diye düşünüyorum ilk bebeğim de. Hani ne alsam daha kullanışlı olur. Bornoz mu yoksa sadece havlu muu
tarafından
Canım ben ikili set aldım hem havlu hem bornoz ben normalde bornozunu kullanıyorum o daha iyi oluyo ama o kirlendigi icin su an da havlusunu kullaniyorum o yuzden ikisi de iyi oluyo bence ikili al :)
(6,920 puan) tarafından
Kafası olan bebek havlu dan al cnm daha minik bornoz için .resimde ki de bnce kafa çıkıntılı havlu
tarafından
Kuzum bornoz daha iyi ben bornozu kullaniyorum
(6,920 puan) tarafından
6.aydan önce bornozu kullanabldin mi kuzum bn hiç kullanamadm:) diğer havlusunu kullandım ilk hala da kullaniyrm dha bornoza geçemedim.
tarafından
Canim bizimkine bornoz bile kucuk geliyo :D bornoz su yonden iyi hareket ettikce acma sıkıntısı yok :)
(884 puan) tarafından
Hmmm. O zaman ben en iyisi ikili set alayım 6. Ayına kadar kafa kısmı olan havluyu kullanırım. Bornoz da 6. Ayından sonra. Beden olarak da büyük alırım hiç bir şey olmaz
(6,920 puan) tarafından
Haklısın o açıdan ama bebekken ilk bebisimdi bornozu giydirene kadar üşür diye korkuyrdm hala onu kullanyrm bornozu dgl. bnm hiç mi hiç bebis deneyimim yoktu belki ondan beceremedim bornozu:)
(18,502 puan) tarafından
Bence havlu en mantiklisi bebeğe bornozu giydirene kadar kıyafetlerini giydirirsin bornozu gereksiz görüyorum bende var ve hiç kullanmadım
tarafından
Herkesn kendi fikri canim ;) ben kullaniyorum
(18,502 puan) tarafından
Olabilir canım sen kullanabiliyorsan kullan ben gereksiz bulduğum için kullanmadım
(884 puan) tarafından
Tamam canım kızlar.  Her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.  Kafamda fikir oluştu:-*
-Reklam-
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Maşallah canım kuzuya :)
tarafından
Saol bebeyiimm☺️
0 oy
(6,920 puan) tarafından

Yaa snn ağzını bunnunu yirim maşallah sna :)

tarafından
Tesekkur idiriiiz ☺️☺️❣
0 oy
(7,931 puan) tarafından

Maşallah :) 

bugün burası güneşli oğlumda banyo yaptıracağım mercekteki suyun ısınmasını bekliyordum. Battaniye havlu ne bulursa ağzına götürüyor oğlum da

tarafından
Hic affetmiyo valla :D
0 oy
(3,749 puan) tarafından

Ohh mis saatler olsun mirayımıza <3

tarafından
Saoll teyzoşuu❣☺️
(3,749 puan) tarafından
Ne demek öp yerime miniğimi :)
0 oy
(667 puan) tarafından
Ben yıkarken deli gbi tepiniyor kac kere elimdeki tasa vurdu yuzune geliyordu su:) o yuzden tek biraz zor yikiyorum
tarafından
O da zor ya tek yikamak iyi oluyo her zaman biri olamiyo yaninda
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Yerimmmm ben bunuuu mis gibi yaaa
tarafından
Sen onu ye o havluyu :D
0 oy
tarafından

Sahatler olsun kuzuma kalkta bi süt ver acikmis bebe zalım kadin:D

tarafından
Amann onun gozu ac :D