0 oy
552 göst.
Diğer kategorisinde (738 puan) tarafından
Oğlum şuan 29+3 1470 gram 41 cm boyu varmış kilosu neyse de boyu uzun mu sizce doktor bişey demedi demekki normal diye düşünüyorum şuan bu kilodaysa acaba gununde kaç kilo doğar ki tahmini.. şimdi gelip kiloyu boşver önemli değil vs demeyin erken doğma riski de var ama gununde dogsa ne kadar olur merak ediyorum..

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnm dr um bana  onu ölçemiyoruz kesin bisey diyemem dedi sizinkiler nasıl ölçüyor ki ya merak ettim normal bnce 
(4,875 puan) tarafından
Hadi inşallah ☺️
tarafından
Inşallah canm bnm ❤❤❤❤⚘
(738 puan) tarafından
Baş karın ve uyluk kemiği ölçülüyor ve doktor kendisi söylüyor şu kadar gram şu kadar cm diye ama bende çok soruyorum nasıl gelişimi iyi mi boyu nasıl gramı nasıl diye gramı normalde boyu sanki uzun gibi geldi doktor gelişimi güzel dedi bu sefer sadece
tarafından
Oh iyi canm iyi bari sağlıkla gelsin inşallah
(738 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol ♥️♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oglan 2240 gr 47 cm dogdu 33+5 te canim. Sen de sanki son haftanmis gibi beslenmene bi tik daha iyi bak Allah korur insaalah.  Normal mi alir mi nekadar alir bilmiyorum stres erken dogumu tetikler maxgezyum kullanmaman erken dogumu tetikler kasilmalari artirdig icin. Alt muayene ve iliskiden uzak dur bu surecte. Bol bol ayaklarini yukari kaldirarak dinlen zamaninda gelsin insaalah
(738 puan) tarafından
Rahim ağzım her hafta ölçülüyor benim çünkü rahim ağzı kisaligindan erken doğum riski var ince uzun bir aletle magnezyum kullanıyorum streste yapmıyorum artık pek fazla doktor son kontrolde rahim ağzının uzadığını söyledi şimdilik risk yok dedi ama bu rahim ağzı birden de kisalabilirmis o sebeple dikkatli olmam gerekiyor bebeğimde çok asagidaydi yukarı çıkmış şükürler olsun ki ben biliyorum oğlun erken doğmuştu kaç gün kaldı kuvezde ve eminim ki o süreç çok zordur sütün falan hemen geldi mi mesela premature annesi olmak kolay bişey değil ama rabbim sabrını verir heralde..
tarafından
11 gun kaldi kuzum, o surecte elektrikli sagma makines aldim surekli iki saate bir sagip tarih saat yazip dolaba attim iki gune bir goturdum hastaneye verdim. Zordu cok zordu hemde ancak Rabbim sabrini verdi insaallah zamaninda gelir
(738 puan) tarafından
Çok soru sordum ama ben henüz pompa almadım alicam elektrikli daha mı iyi sence ve hangi markayı onerirsin
tarafından
Yok sor kuzum sorun yok ben wee nin elektriklisini aldim sarjli olarka da kullanabiliyorsun memnun kaldim elektrikli al derim ben
(738 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim canım uygunken alayım bari
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Canım bebekler kiloyu 30 dan sonra almaya başlar sağlıkla kucagına alırsın inşallah
0 oy
tarafından

image

bundan kullaniyorum 300 tl ye almistim fiyat baya iyi kacirma derim 
0 oy
tarafından

image

bide bundan al buzlukta cozdurdugun sutleri isitip vermen gerekecek. Erken dogum olsun olmasin farketmez sutun artnasi icin sagarsin stok yaptkkca da isitirken bu isine isine yarar. Gece vakti ocagin basini beklemek zor oluyor odana getir isit ver. Biberona alistirmicam dersen kasik veya siringa ile de verebilirskn

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 99 göst.
+1 oy
6 cevap 244 göst.
13 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 590 göst.
20 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde esengulhlc (31 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,826 soru

24,174,634 cevap

336,044 kullanıcı

...