0 oy
501 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar bebegim dogunca kundaklamayi dusunuyorum sizce hangi kumastan alip kundak hazirlamaliyim az kaldi 33 haftaya giriyoruz kundaklayan varmi aranizda fikrinize ihtiyacim var

11 Cevaplar

0 oy
(877 puan) tarafından
Kıyafetsizmi kundaklayacaksın 
tarafından
Atleti olacak ustunde canim sadece2 ay kdr kundakliycam ve her banyodan sonra bizim burda hep boyle cokta saglikli oluyo bebisler
(877 puan) tarafından
Bende sadece uyuturken kundaklamayı düşünüyorum kıyafetinin üstüne 7 24 kundak bana sıkar bebeği gibi geliyo kıyamıyorum
tarafından
Dogru sıkar canim bn atletini giydiricem altta daha rahat olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oglanin kundaklar ince sadece kollarini sardm ayaklari gevsek birak doktorlarin tavsiyeside böyle canim uykudan sicrayip uyanmamasi icin cok skma
tarafından
Evt canim haklisin oyle yapicam da hangi kumas diye merak ettim
tarafından
Kumasi ketene benziyo daha yumusak vé ince kuzum resim atardm bazada
tarafından
Anldm canim saol
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Bi hafta önce dogum yaptim bende kundaklyorum daha iyi olyor  bebekte rahat uyuyor beyaz carşaf gibi olanda sadece baglyorum
tarafından
Kumasin adi ne cnm
(4,098 puan) tarafından
Ya ben kumastqn pek anlmyorum cnm :) kundakta esiminmiş kayinvalidem verdi
tarafından
Hm anldm canim saol❤
0 oy
(586 puan) tarafından
Vala kundakli bebekler iyi oluyorlar bende yaptım sadece 1 ay ama yapamadım düzgün ablam 5 aya kadar hep yapardı yapmadigina uyumazdi bebeği 
tarafından
Annem cok guzel yapiyor canim bebekler daha rahat uyuyor oyle
0 oy
(7,140 puan) tarafından
6. Aylik hala kundak yapiyorum muslinden benim kundak ama bi tanidigimiz carsaftan kara sekilde diktirmis onunla ypiyordu onu begendim
tarafından
Muslini bnde yeni netten gordum nasil canim iyimi bebegi rahatsiz etmiyor degilmi
(7,140 puan) tarafından
Yoo cok güzel  dokusu rahatsiz execek gbi degil
0 oy
(667 puan) tarafından
Eski usul kundakladim kundaklayip kendni acmasn diye de bagladm. Cok rahat uykuya daliyordu e bebekte hazir kundaklar var eger onu istemezsen ben pamuk battaniyeyle yapmistim
tarafından
Anladim canim saol  simdiden hazirlik yapmam gerek
0 oy
(411 puan) tarafından
Muslin kumas. Yazin bile kullanırsın hava aliyor cok rahat bi kumas cok sağlıklı. 
tarafından
Tskrlr cnm kac metre almam gerek peki
(411 puan) tarafından
Valla bilmiyrum ben kundak olarak kullanmadim yazin ustune felan attim pusetinde kullandim banyosunda kullandım felan kumas olarak almadım onlar o sekilde satiliyo muslin battaniye diye.
tarafından
Peki tskrlr tkrdn cnm
0 oy
(673 puan) tarafından
Hastane çıkışlarının içinde bulunan kundaklar da olur muslin örtü de olur canım farketmez yani bende kundak yapacağım inşallah sağ salim doğrunda 
tarafından
Amin insallah canim saol
0 oy
tarafından
5 ay kundakladkm ellerinden çok korkuyodu mecbur o kadar uzattım dağ az uyaniyolar bide kundakla bence tutması da kolay oluyo
tarafından
Evet oyle bebekler gevsek de durmuyorlar
0 oy
(467 puan) tarafından

Hazr kundaklar var ama kıyafetsiz kundaklicaksan dikkat et kumaşına cildini acımsın da kıyafetsiz kundaklama bence ben uyuturken kundaliyorum da kıyafetiyle oda hazır satılan kundak ;)

tarafından
Anladim canim saol
0 oy
tarafından
Musljn kumas canim bende dusunuyorum kundak yapmayi hazirda zaten
tarafından
Tskrlr canim

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 523 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu
0 oy