0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (404 puan) tarafından

image

Biraz once sosyalmedyada tesadufen denk geldim arkadaslar. Epilepsi hastasi oglu bu annenin ve masraflarini karsilamak icin kendi el emegi birseyler yapip satisa sunuyor. Yardim beklemiyor sadece daha fazla is alabilmek daha fazla paylaşılmak bilinmek istiyor. Aklima ilk burasi geldi benimde görünce sizlerde sosyal medyanizda paylasip takip ederseniz hatta siparis verirseniz ne iyi olur. Allah hic kimseyi evladiyla sınamasın.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Amin cnm ama malesef Instagram Facebook kullanmıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim evlat acısı yasatmasın. 
(404 puan) tarafından
Amin canım görünce icim cız etti. Gerci hasta olan hangi çocuğu gorsem icim cız ediyor evlat bambaska birsey. Paylasirsan belki bi faydan olur sayende biri birsey alır
0 oy
tarafından
Iyi yapmissin kuzum ben bi bakayım bi faydamız olur inşallah 
(404 puan) tarafından
Insallah canım kadın yardim beklemiyor alin teriyle isini yapip evladini iyi etmenin derdinde. Allah yardımcıları olsun inşallah
tarafından
Öyle kuzum ben de bakıp bir şeyler satın alırım başkasından alacağımıza ona faydamız olur
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Rabbim difa verdin evladina
(404 puan) tarafından
Amin canım Allah kimseyi evladıyla sınamasın
0 oy
(201 puan) tarafından
Keşki orda olrdum(
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Yaklaşık 1800 lira engelli maaşı artı bakım ihtiyacı varsa raporla bı okadar da bakım parası var.  Yani maddi olarak çocuğun pek ihtiyacı olmuyor. Sevgi ve ilgi ihtiyacı fazlasıyla oluyor.. Tamam satış yapsın ama çocuğu kullanması hoşuma gitmedi
(404 puan) tarafından
Senin kadar bi bilgim yok aldığı para konusunda ama yetiyor mu bakalım bilemeyiz ki. Birde soyle birsey var herhangi biri olsa ben bu profili burda paylaşmazdım cunku dikkatimi cekmezdi. Ama suan çekti sonucta yaptigi ayip yada gunah birsey degilki nasil bir caresizligin icinde kim bilsin.. yani bilmiyorum ama bu benim düşüncem ihtiyacı olmayan kimse bu konuda evladini kullanmaz diye düşünüyorum
(1,795 puan) tarafından
Evet paraya ihtiyacı olabilir. Ama şöyle birşey var devlet engelli maaşı bakım maaşı veriyor. Özel eğitime gitse servisini karşılıyor. Mama yiyorsa onu bezini karşılıyor. Engelli okulunda çalıştım çevremde de çok fazla var. Duruma hakimim. Yanlız ne yazık ki bu durumu kullanmaya çalışanlar da var. Yani gerçek olmayabilir de. Ki gerçekse de Allah yardım etsin. Ama el emeği yapıp satmak için çocuğu kullanmasın.
(404 puan) tarafından
Bilmiyorum canim ama evladinin hastaligindan yararlanmaya caliscak kadar kötü bi annede yoktur herhalde. Gulben ergen filanda paylasmis sayfasinda gercek olmayacağını dusunmedim o yüzden
(1,795 puan) tarafından
O kadar şey görünce kızıyorum ben canım. Eskiden olsa yardım edeyim derdim ama malesef kullanılıyor bu durum fazlasıyla.. o özel bı çocuk sadece sevgiye ihtiyacı var diğer ihtiyaçlarını devlet veriyor. Çocuğun raporlarını kimliğini annenin kimliğini görmeden 1 lira bile yardım etmeyin. İyi niyet ne yazık ki kullanılıyor
0 oy
tarafından
Malesefki kullanmiyorum canim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,302 soru

24,096,996 cevap

332,138 kullanıcı

...