0 oy
2,333 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar eşinize hamile olduğunuzu nasıl bi süpriz ile söylediniz 

34 Cevaplar

0 oy
(3,615 puan) tarafından
Valla banada supriz oldu :D 
-Reklam-
0 oy
(156 puan) tarafından

Test yapmıştım yaptığım testi aynanın önüne koyup hamileyim yazmıştım sonrada banyoya girdim çıktığımda öğrenmişti :D

0 oy
tarafından

Işten erken geldim toplantı vardı erken çıktım maaşıma zam yapıldı ilk maaşımla sana hediye aldım dedim eşimin o gün hafta tatili olduğu için evdeydi hemen teşekkür etti hediye için kutuyu açmadan kalpli bo kutu eşim hala ne kadar zam aldin diue sorup duruyo tabi para derdim de bende kutuyu ac diyorum açtı şaka yapıyosun dini yok artık ciddi mısın falan dedi sarıldı anlimdan öptü ağladı ve yarim saat boyunca dalga geçme beee dedi :Dzibinda babam beni çok seviyo yaziyo

image

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ne sürprizi yav evde test yaptım çatlayana kadar ağladım sonra sakinleşip hastaneye gittim kan verdim aradım çabuk gel ben test yaptım pozitif çıktı dedm ağlayarak adam şoka girdi ağzımda bakla ıslanmıyo benim :D yarım saatlik yürüme yolunu 5 dk da geldi :D 
0 oy
(1,406 puan) tarafından

image

boyle vermiştim
0 oy
(450 puan) tarafından
Bn babamin evinde ogrendim ve aradim esime soyluyorum sasirdi ve teste tekrardan bak cinsiyetide yazmiyomu dedi ama ikincisi ogrendimde yanina gittim soledim inanmadi bn aglayinca inandi artk
0 oy
(468 puan) tarafından

söylemek plan fırsatım olmadı yanındaydi çubuğu aldı sidikli sidikli doktora görüyordu elinden aldım sevinçten Kafa gitti. :)

0 oy
(2,160 puan) tarafından

Canm eşim askeri personel o göreve gitmişti biz bebek bekliyorduk zaten hislerimiz o yöndeydi ve test yaptım pozitif çıktı eşimi aradım sevinçli şekilde müjdeli haberi verdim :)

ALLAHIMA şükürler olsun hamd olsun eşimle bana bu güzel duyguyu yaşattığı için ❤️

0 oy
(2,481 puan) tarafından
Ben gelir gelmez kapıyı bile kapatamadan aşkım deyip gösterdim idrar testini baktı neye uğradını  şaşırdı bana baktı gözleri doldu tekrar teste baktı kesin mi dedi evet dedim sarıldı ağladık filan 
0 oy
(57 puan) tarafından
Eşim görevdeydi (uzman çavuş) ben o zman öğrenmiştim.. 2 gün sonra gelecekti eve sabrettim bekledim :) kutu hazırlamıştım emzik ve test olan bi dakika otur dedim kapıdan girer girmez sonra bişey getiriyorum dedim bi vukuat mı işledin diyo gülerek evet dedim çok büyük hemde sonra açar açmaz şok olmuştu ☺️☺️  çok mutlu olduk ikimizde
0 oy
tarafından
Arapça türkçe bir kaç ayet yazıp vermiştim bi kağıda. ))
0 oy
(982 puan) tarafından
Birlikte ogrendik ben testi yapip dolabin uzerine biraktim ama hemen cizgiler belirmeye baslamisti zaten sonra o gidip hemen teste bakti gelip bana sarildi :)
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Biz testi birlikte yaptık :) 
0 oy
(434 puan) tarafından
Eline poset verdim icini acti test cift cizgili baktim baya hasir nesir oldu oynuyo heryerini elliyo cisli o dedim neredeyse firlatacakti manyakkkkkkkk ohh ne gzuel  yapmışım  v:Dddd

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 414 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Es.Ess (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 235 göst.
0 oy
42 cevap 2,990 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 147 göst.
8 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Yesim_alnt (36 puan) tarafından soruldu