0 oy
522 göst.
Diğer kategorisinde (413 puan) tarafından

image

hayır anlamıyorum bişeyler oldu diye hemen güneş batıdan doğacak kıyamet kopacağa getirdiler haşa ALLAH MI bunlar rabbim den başka kim bile bilir ki kızlar haksızmıyım rabbim bu olanlarla sadece bizi sarsıyor uyandırıyor ben burdayım diyor kendini hatırlatıyor ama bu insanları anlamıyorum ben mi yanlış düşünüyorum 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu zaten olacak bisey ve Kur'anda belirtilen bisey onlar yeni farketmis olabilirler hos. 

Evrt gelecekte gunes batidan dofacak ve ogunden sonra tevbe kapisi kapanacak
(413 puan) tarafından
Bunu zaten hepimiz biliyoruz kuzum ama sinir oldugum şey sadece bu son olan olaydan sonra bu gibi yazılar paylaşmaları daha önce bilmiyorlardı sanki
tarafından
Evet evrensel bi kaos ortami olusturulmaya insanlari panik olmaya sevk ediyorlar Allahim sonumuzu hayir etsin bi arada kiyamet kopacakti bitek izmirin sirince ilcesindekiler yasayacakti :D
(413 puan) tarafından
Hahahaah aynen ewet ya alem bunlar gerçekten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anammm kiz bu ne vala korkituyolar insallahbyoktur oyle bsy
(413 puan) tarafından
Ay bakma ya bir iki olay oldu die hemen kıyamet dediler dha önce neden demşyorlardı
tarafından
Ortaligi karistirmak 8cin hepsi
(413 puan) tarafından
Hayır çoğu kişi de inanıyordur ha
0 oy
tarafından
Bunu kimse bilemez sadece kıyamet kopacağı zaman güneş batıdan doğacak insanlar haber yapmak için boş boş konusuyorlar 
(413 puan) tarafından
Aynen öyle canımı sıkıyorlar boş boş konuşuyorlar biraz olaylar oldu ya hemen kıyamete bağladılar
0 oy
tarafından

Korktum bian valla:O bunu biliyirduk zaten yeni öğrenmişler demekki 

(413 puan) tarafından
Ay korkma ya yok kıyamet buzları eriyormuş yok bilmem neymiş Bi iki olay oldu ya hemen koymaet dediler daha önce neredeydi akılları
tarafından
oyle düşünmek istiyorum zaten cnm
(413 puan) tarafından
Bi arada kıyamet kopuyordu sadece İzmirde kopmayacaktı hatırlıyormsn :)
tarafından
evet kuzum da onun saçma olduğu belliydi ya :)
0 oy
tarafından
Gunes batidan dogduktan 3 gun sonra kiyamet kopacak rabbim hayirlisini imanla kuranla huzuruna cikarmayi nasip etsin insallah
(413 puan) tarafından
Batıdan doğduktan 3 gün sorna mı
0 oy
tarafından
Doğru düşünüyorsun canım hemen haber yapmak için haber yapıyorlar resmen 
(413 puan) tarafından
Çok sinir oluyorum ya saçma sapan şeyler paylaşıyorlae
0 oy
tarafından

Bunu hepimiz biliyozda bunu konu etmeleri gereksiz onu ancak allah bilir herseyden pay çıkarıyolar

(413 puan) tarafından
Aynen öyle biraz olay oldu die heemn laf çıkardılar
tarafından
Hiç okumuyorum haber falan nu aralar bunaldım iyice

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,651 soru

24,186,703 cevap

336,680 kullanıcı

...