0 oy
852 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar su ebebek indiriminden bez almıştım mesaj geldi bugün teslim edilecek diye eşim de ya kapıyı açma kapının önüne bırakın de ya da üstüne uzun şeyler giy oyle  dedi bu arada kapalı değilim eşim tunik giymemi istediği için uzun şeyler giyiyorum dışarda neyse tamam dedim bende o işe gidince bebegi emzirirken kargodan adam aradı bi yandan bebekle ugrasirken kapıya bırakın demek aklıma gelmedi adamda zaten asansöre biniyorum şimdi dedi gittim hızlıca kapıyı açtım bende üstümü değiştirmeye vaktim yoktu yani bi baktım elinde paketlerle eşim geliyor kargacuyla kapının önüne karşılaşmış almış elinden paketleri kızdı bir ton laf etti ben sana ne dedim diye anlattım böyle bölye oldu diye ama inanmadı cıktı gitti şimdi sizce nasıl davranayım özüŕ mü diliyim hoş özür dilesem de burnumdan getirir eve gelince nasıl davranayim

19 Cevaplar

0 oy
(3,997 puan) tarafından
eger bu konuda tamam dediysen ve yapamadiysan ozur dilesen iyi olur .
tarafından
Özür dilesem de neyse bi daha yapma dicek birisi değil uzatır da uzatır o yüzden özür dilemek de istemiyorum
(3,997 puan) tarafından
sen bilirsin kocani en iyi sen tanirsin . ben kapaliyim kapidaki askiliga ferace astim , kapi calinca hemen giyiyorum . sen de girise hirka falan as esin kiziyorsa bu konuya . kolaylik olur sana
tarafından
Mesele hırka asma meselesi değil ki canim sanki evlenirken görmedi benim açık olduğumu eğlendikten sonra kıskançlık iyice arttı üstünde gayet usturupluydu askılıyla şortla açmadım sonuçta kapıyı yemin ederim bezdim ya
-Reklam-
0 oy
(14,700 puan) tarafından
Üstün çok mu açıktı benimki anca askılı ya da kısa ise üzerimdeki o kadar olay çıkarır canım çıplak değilsin sonucta 
tarafından
Yok kız ne açığı altımda esofman altı üstünde de uzun kollu kazak vardı ikisi de boldu bide dar şeyler de değil eşim sıkıntılı biraz bu konuda illa o tunik olcak delirtti beni sanki evlenirken görmedi benim açık olduğumu
(14,700 puan) tarafından
Ya bacım ben kıskançlık anlarım hani dikkat de ederim ama fazlası çok fena ya. Sen durumu tekrar izah et kabahatli görmedim seni ben burda açıkçası. İnsanlık hali yani. Bir de seni biliyor sonucta insan eşini tanımaz mı
tarafından
Anlam veremiyorum artik bende canim bu kıskançlığa yaka silkmiş durumdayım bende
(14,700 puan) tarafından
Otur konuş canım tatlı tatlı anlat ben de çok direndim bir zaman ama benim hatam bağrış çağrış yapmam oldu kırmış da oldum onu. Sen güzel güzel konuş ve seni bu durumun üzdüğünü söyle
0 oy
tarafından
Valla bilmiyorum ki bacim benimkide 6 buçuk aylik evliyiz disari tek yollamaz sabah ekmek almaya indim oda yatiyodu gece vardiyasinda olduğu için uyandirmadim geri yatti bisey demedi şükür gelince bisey olmamış gibi davran baktin bisey demiyo hic konuyu acma ama o acarsa anlat yine bakalım 
0 oy
(7,480 puan) tarafından
Canim cok ustune gitme sonucta dediğine tamam demissin ama yapamamissin. Sen bilerek yapmadın ama o yanlis anlamis guzelce konusun halldedin insaAllah.
tarafından
Inşallah canım
0 oy
(3,615 puan) tarafından
Yani neden bu kadar kıskanç güvensiz anlamiyorum
tarafından
Yanı bende anlamıyorum sanki evlenirken görmedi benim açık olduğumu eğlendikten sonra bide bu tunik meselesi cıktı başıma
(3,615 puan) tarafından
Guven yok buda iliskiye zarar verir al karsina konus bence
tarafından
Kaç kere konuştum canim laftan anlamiyo
(3,615 puan) tarafından
Allah yardim etsin canim ozaman
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Böyle durumlarda ben kar çocuğa biraz bekjermisiniz geliyorum diyorum hemen üzerimi giyinip öyle açıyorum üsteleme inanmazsa inanmasın sende daha dikkatli olursun 
0 oy
tarafından

Hani Altan almaya çalış , gayet sakin konuşmaya çalış , durumu elinde geldikçe anlat o seni anlar

tarafından
Hiç sanmıyorum anlayacağını en az bir hafta sürat yapar özür dilesem zaten iyice uzatır işi
0 oy
(740 puan) tarafından
Umursamazmış  gibi davran kndini suçlu hissetdikçe  üstüne  gelir
tarafından
Aynen oyle özür dilesem tepeme çıkacak iyice
(740 puan) tarafından
Aynı benimkide  ama yüz vermezsem hemen  yumsar
0 oy
tarafından
Bizimkide öyle o konulara çok dikkat eder çok abartıyorlar aslında 
tarafından
Yanı üstümde gayet usturupluydu askılıyla şortla açmadım sonuçta kapıyı
0 oy
(2,840 puan) tarafından
ayyy ayni benim kocamu anlatmissin bende normalde kapali degilim ama esim illa esofmanda giysem pantalonda giysem uzerimde kicimi ortecek bisi olsun ister hep bu sekilde :( gicikk oluyom bu huyuna 
tarafından
Bende sınır oluyorum artık bu konu yüzünden babaanne gibi giyiniyorum dışarda zaten evde bari rahat ediyim diyorum  o da yok
(2,840 puan) tarafından
hee bide demiyomu yaslilar gibi giyiniyom spor giyinmis bak hele bak em sonunda delirdim beni sen boyle yaptin butun kiyafetlerimi atcam git spor kiyafetler al banada senin zevkinide goreyim dedim karismicam git al bana düz dolabimi dedim
tarafından
Valla canim ne desek  boş akşam gelince de yüz vermicem hiç o da sürat yapar oturur zaten
0 oy
(149 puan) tarafından
Benim eşimde öyle cnm ya takmazliktan geliyorum :) gündüz üzerimi değstrirken tül perde cekili oluyor ama o güneşligide çek diyor oda karanlk oluyor diyorum disardan gorurler diyor ya gunduz vakti perde cekili zaten kim görsun diyorum falan filan...
tarafından
Iyice bunalmaya başladı bu konu artik beni gercekten
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Canım  böyle durumlar için vestiyere uzun hırka as, geçiriverirsin sırtına hemen. Ben öyle yapıyorum. Eşine gelince en iyi sen tanıyorsun, nasıl davranman gerektiğini bilirsin zaten.
tarafından
Hiç bi şekilde davranmak istemiyorum artik ona iyice bıktırdı bunalttı gerçekten
0 oy
(5,514 puan) tarafından
 Bence özür dilemelisin.
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Allah sabırlar versin bacım 
0 oy
(586 puan) tarafından

Boş ver kız benimki gini6 bir sürü laf eder yatağa girdiğinde sarıl tmmdir anlar deni o :D

0 oy
tarafından

Çok kıskanç olunca da zor Allah sabır versin canım :ermm:

0 oy
(11,852 puan) tarafından

Ustunde ne olduğuna bağlı..:ermm:

tarafından
Eşofman altı uzun kollu kazak ikisi de bol du bide dar da degil
(11,852 puan) tarafından
O zaman eşin abartmş biraz ama sende tamam uzun giyinip çıkarm deyp çıkmadğn için kızmıştr..
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Sen evlenirken tuniklemi beğendi seni. Eşin ne alaka böyle yapıyor evlenirken sesi çıkmaz evlendikten sonra sürekli bı değiştirme çabaları. Erkeklerde en sinir olduğum şey bu. Resmen köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek oluyor
0 oy
tarafından
Kimseden kendin oldugun icin sen oldugun için özür dileme. Onlar seni degistirmeye çalışmaktan vazgecsinler

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 446 göst.
9 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde bukett25_59 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 543 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,157 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
53 cevap 3,089 göst.
9 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ftos_kym (56 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,710 soru

24,006,102 cevap

327,576 kullanıcı

...